- Konu Sahibi babyjanuary
-
Teşekkür ederim, benimde dün akşamdan beri var ağrılar batmalarBende de benzerleri olmuştu. Özellikle şişkinlik ve yumurtalıklarımda batma gibi ağrılar…Son iki gün yumurtalar çok geliştiği için oluyor sanırım. Hayırlı olsun
Amin hepimiz için inşallahseninle aynı gidiyoruzgebelik haberlerimizide peş peşe yazarız inşallah
ben istanbul fulya bahçecide yaptırıyorum. Doktorum Güvenç KarlıkayaBende başlayayım o halde, nerede yaptırıyorsunuz, benim adana başkentte.
Aynı kalıte embrıomuz keseye ne zaman gıdeceksın ben haftaya persembe gıdecegım4bc kalite 5.gun embriyosu ile hamileyim kalitesi düşük felan bunlar sadece bilimsel seyler rabbim yeterki can versin ol desin bol dua çok sabir ❤❤benin doktorum 4 bc icin iyi kalite gebelik ihtimali cok yüksek demişti asla can sıkma ❤
Canim şoyle bir vidyo buldum. Sonlarina ozellikle dikkat edersen bazi şeyler netlesiyorOpu da benim 22 yumurtam toplandı 15 tanesi kaliteli dendi. Ertesi gün arayıp 5i döllendi dediler. 3. Gün donduracağız ve döllenme ne durumda haber vereceğiz dediler. Bugün aradılar 3ü gününde ilerliyor ikisi geriden geliyor dediler. Yani bana yumurta toplanıldığı gün dendi 3. Gün donduracağız diye. Burada ki bi arkadaşa daha toplanmadan denmiş ona şaşırdık bizde neye göre karar veriyorlar diyeB Buyuk_umutlar
Merhabalar öncelikle tüm dualarınız kabul olsun rabbim bir an önce hayallerinize kavuştursun, bende dün opu yaptırdım beklemedeyim fakat doktor estroferm i bulmamı söyledi ama ilaç malesef hic biryerde yok acaba siz nereden buldunuz yardımcı olursanız sevinirim.Merhaba, ben de dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık sürecindeyim. NGS ten geçen 1 adet embriyom var. Estrofem kullanıyorum yarın 10. günüm ve kontrolüm var. Bu süreçte o kadar yalnız hissediyor ki insan kendini. Tüm yazılanları okudum ve ben de yazmadan duramadım :) dua, iyi dilekler bekleyen herkese dualarımı gönderiyor ve ben de herkesten bekliyorum. Sevgiler.
Merhaba benimde yarın var kontrolüm rahim kalınlığı için normal muayne gibi bakılıyor sanırım değil mi ?Nar suyu, rahim kalınlaşmasına çok iyi geliyormuş. Bütün platformlardan okuduğum kadarıyla.
Bir de transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas çok iyiymiş onu da yeni öğrendim.
Estrofeme başladığımdan beri her gün 1 bardak nar sıkıp içiyorum. transfere kadar da devam edeceğim.
Bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 7,5 mm idi. Transfere kadar da kalınlık artıyor sanırım.
Bakiyim hemenCanim şoyle bir vidyo buldum. Sonlarina ozellikle dikkat edersen bazi şeyler netlesiyor
Aaaa aynı yerde yaptırmısız ben pozıtıfı gördüm darısı sıze ama tabı henüz keseyi gormedım hangı doktor sızınBende başlayayım o halde, nerede yaptırıyorsunuz, benim adana başkentte.
Hayırlı olsun, pozitif görmek de insanı motive eder. Erhan hoca, sizin kim?Aaaa aynı yerde yaptırmısız ben pozıtıfı gördüm darısı sıze ama tabı henüz keseyi gormedım hangı doktor sızın
Ben Adanada kıyı köşe eczanelerde aradım. Merkezden uzak yerde buldum. Fakat orda da kalmadı. Şimdilik idare ediyorum ama nerde eczane görsem soruyorum. Günde en az 3 tane kullanıldığı için herkesin çok ihtiyacı var.Merhabalar öncelikle tüm dualarınız kabul olsun rabbim bir an önce hayallerinize kavuştursun, bende dün opu yaptırdım beklemedeyim fakat doktor estroferm i bulmamı söyledi ama ilaç malesef hic biryerde yok acaba siz nereden buldunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğimAynı kalıte embrıomuz keseye ne zaman gıdeceksın ben haftaya persembe gıdecegım
Ya çok sevındım varya kendım görmüş gıbı ıcım ferahladı çok şükür allahım çok şükürBugün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim
Bugün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim
peki diğeri neden görmemiş haftaya neden gideceksin kalp atışı içinmiBugün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim
Aynen benımde Erhan hoca hangı ılacları kullanıyorsunuzHayırlı olsun, pozitif görmek de insanı motive eder. Erhan hoca, sizin kim?
hayirli olsuun! insallah guzel haberlerinizi aliriz.Benimde pazartesi transferim olacak 7 yumurtadan 6sı sağlıklıymış 4 tanesi döllenmiş bugün 1. Gün o güne kadar dayanabilirler umarım
Sağlıkla kucağına al inşallah, transfer günlerimiz arasında 2 gün var bende 6 nisanda transfer oldum yarın benim ultrason kontrolü, kese kaç mm ölçüldü embriyoya ait bi yapı görünmedi dimi daha erken biliyorm ama insan merak ediyor isteBugün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim
Estrofem, progestan fitil, prolutex karından, folik asit, haftaya transferim var. Erhan hoca bazen cok olumlu bazen de cok olumsuz konusuyor, olmazsa bir daha deneriz diyor. Sizin kaçıncı denemeniz.Aynen benımde Erhan hoca hangı ılacları kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?