Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Aynı kalıte embrıomuz keseye ne zaman gıdeceksın ben haftaya persembe gıdecegım

Canim şoyle bir vidyo buldum. Sonlarina ozellikle dikkat edersen bazi şeyler netlesiyor

Eklentiler

• Screenshot_20220422-195358_YouTube.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 28
Merhabalar öncelikle tüm dualarınız kabul olsun rabbim bir an önce hayallerinize kavuştursun, bende dün opu yaptırdım beklemedeyim fakat doktor estroferm i bulmamı söyledi ama ilaç malesef hic biryerde yok acaba siz nereden buldunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba benimde yarın var kontrolüm rahim kalınlığı için normal muayne gibi bakılıyor sanırım değil mi ?

Bugün transferimin 8. Günü sabahtan beri hiç bir sebep yokken bile ağlama krizleri geliyor ve durduramıyorum. Böyle hisseden yaşayan oldu mu? Neden anlayamıyorum da. Çok gergin de hissetmiyorum bugüne kadar da gayet sakin ve keyifli geçmişti oysa

Ben Adanada kıyı köşe eczanelerde aradım. Merkezden uzak yerde buldum. Fakat orda da kalmadı. Şimdilik idare ediyorum ama nerde eczane görsem soruyorum. Günde en az 3 tane kullanıldığı için herkesin çok ihtiyacı var.

Bugün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim
Sağlıkla kucağına al inşallah, transfer günlerimiz arasında 2 gün var bende 6 nisanda transfer oldum yarın benim ultrason kontrolü, kese kaç mm ölçüldü embriyoya ait bi yapı görünmedi dimi daha erken biliyorm ama insan merak ediyor iste

Aynen benımde Erhan hoca hangı ılacları kullanıyorsunuz
Estrofem, progestan fitil, prolutex karından, folik asit, haftaya transferim var. Erhan hoca bazen cok olumlu bazen de cok olumsuz konusuyor, olmazsa bir daha deneriz diyor. Sizin kaçıncı denemeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…