• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Günaydın kızlar dün son iğneleri oldum, bugün de son kontrolüm var pazar günü de opu. Son iğnelerden sonra kasık, bel ağrım başladı iğnelere başladığımdan beri de karnım davul gibi aynı şeyleri yaşayan var mı?
Tamamen ilaçlardan kaynaklı. Bunu hepimiz yaşıyoruz . Normal. Korkutmasın sizi.

Günaydın kızlar dün son iğneleri oldum, bugün de son kontrolüm var pazar günü de opu. Son iğnelerden sonra kasık, bel ağrım başladı iğnelere başladığımdan beri de karnım davul gibi aynı şeyleri yaşayan var mı?
Bende de benzerleri olmuştu. Özellikle şişkinlik ve yumurtalıklarımda batma gibi ağrılar…Son iki gün yumurtalar çok geliştiği için oluyor sanırım. Hayırlı olsun 🙏🏻

Benim de transfer tarihim belli oldu, 26.04.2022 tarihinde olacak. Bugün doktor coraspin, progestan, progestan DEX, prednol verdi. Estrofem e de devam tabii. Bu süreçte folik asit dışında başka bir vitamin kullanmak gerekir mi? Özellikle tüketmem gereken bir besin var mıdır nar suyu dışında :) ?

Benim de transfer tarihim belli oldu, 26.04.2022 tarihinde olacak. Bugün doktor coraspin, progestan, progestan DEX, prednol verdi. Estrofem e de devam tabii. Bu süreçte folik asit dışında başka bir vitamin kullanmak gerekir mi? Özellikle tüketmem gereken bir besin var mıdır nar suyu dışında :) ?
Benim de 28 inde, aynı ilaçlar benim de var. Yarın iğneye başlıyorum. Nar suyu iyi mi geliyormuş?

Back