- Konu Sahibi babyjanuary
Ben yarın kan vereceğim. Transfer günüm 13 Nisan.
Test yapacak olan var mi kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapacak olan var mi kizlar
Sonuç pozitif ise eğer 9. haftaya kadar progestan dex devam dediler bana ... MaalesefTransferin sonucunda pozitif gören arkadaşlar iğneler aynı şekilde devam mı ediyor sonraki süreç hakkında bilgi verir misiniz?
Bugün 9. günüm. idrar testi yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım . Sonucla yüzleşmeye hazır değilim sanırımTest yapacak olan var mi kizlar
Benim de transfer günüm 13 Nisan. hakkımızda hayırlısı olsun .. Sonucu yazın merak ederizBen yarın kan vereceğim. Transfer günüm 13 Nisan.
Tamamen ilaçlardan kaynaklı. Bunu hepimiz yaşıyoruz . Normal. Korkutmasın sizi.Günaydın kızlar dün son iğneleri oldum, bugün de son kontrolüm var pazar günü de opu. Son iğnelerden sonra kasık, bel ağrım başladı iğnelere başladığımdan beri de karnım davul gibi aynı şeyleri yaşayan var mı?
Yaparsan da erken gebelik testinden yap. Ama ben idrar testini şu aşamada yapmamayı tercih ediyorum o yüzden yarın kan vereceğim.Bugün 9. günüm. idrar testi yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım . Sonucla yüzleşmeye hazır değilim sanırım
O yine acıtmıyor da oksapar kurşun gibiSonuç pozitif ise eğer 9. haftaya kadar progestan dex devam dediler bana ... Maalesef
Yazarım ben siz ne zaman vereceksiniz siz de yazınBenim de transfer günüm 13 Nisan. hakkımızda hayırlısı olsun .. Sonucu yazın merak ederiz
Tamamen ilaçlardan kaynaklı. Bunu hepimiz yaşıyoruz . Normal. Korkutmasın sizi.özel
Özellikle cetrotıde yi vurunduktan bir süre sonra kıpırdayamadım sanki bir şey kasıklarına basıyormuş gibi bir his olduTamamen ilaçlardan kaynaklı. Bunu hepimiz yaşıyoruz . Normal. Korkutmasın sizi.
Bende pruluton deport vuruldum cok aciyor ve oraya yer yapiyorO yine acıtmıyor da oksapar kurşun gibi
Dun kaset test yaptim beyazdi Hic birşey yoktu .insan etkileniyorYaparsan da erken gebelik testinden yap. Ama ben idrar testini şu aşamada yapmamayı tercih ediyorum o yüzden yarın kan vereceğim.
Bende de benzerleri olmuştu. Özellikle şişkinlik ve yumurtalıklarımda batma gibi ağrılar…Son iki gün yumurtalar çok geliştiği için oluyor sanırım. Hayırlı olsunGünaydın kızlar dün son iğneleri oldum, bugün de son kontrolüm var pazar günü de opu. Son iğnelerden sonra kasık, bel ağrım başladı iğnelere başladığımdan beri de karnım davul gibi aynı şeyleri yaşayan var mı?
seninle aynı gidiyoruz gebelik haberlerimizide peş peşe yazarız inşallahİğnelere başlamadan önce Nisan ayında yumurta toplanır sonra ki ay da transfer olur denmişti
Bende de öyle oldu akşama doğru aradılarTransfer olan arkadaşlara bişey soracaktım şimdi bana cumartesi transfer dediler saati için biz seni arayacağız dediler ve hâlâ aramadılar sizde nasıl oldu
Oksapar benim karnımı mahfetti.progestan dex ve prulutonu öpüp de başıma koyuyorumO yine acıtmıyor da oksapar kurşun gibi
Yaptin mi canim testiKızlarrrrr dayanamadım erken gebelik testi sipariş ettim eczaneden. Sanırım deneyeceğim...
Benim de 28 inde, aynı ilaçlar benim de var. Yarın iğneye başlıyorum. Nar suyu iyi mi geliyormuş?Benim de transfer tarihim belli oldu, 26.04.2022 tarihinde olacak. Bugün doktor coraspin, progestan, progestan DEX, prednol verdi. Estrofem e de devam tabii. Bu süreçte folik asit dışında başka bir vitamin kullanmak gerekir mi? Özellikle tüketmem gereken bir besin var mıdır nar suyu dışında :) ?