• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Vajinalda baktı emin olamadı dünde pıhtılı kanamam oldu acile gittim iğne yaptırdım bügün kahverengi leke şeklinde devam ediyor
Canım ben dış gebelik geçirdim aynı kahverengi lekem oldum sonra pihtili falan. Agrin sizin var mı sakın ihmal etme 🤲 inşallah düşündüğümüz gibi olmaz. Benim beta 1200 du kese görmek istedi doktor senin değerin baya baya yuksek

Canım ben dış gebelik geçirdim aynı kahverengi lekem oldum sonra pihtili falan. Agrin sizin var mı sakın ihmal etme 🤲 inşallah düşündüğümüz gibi olmaz. Benim beta 1200 du kese görmek istedi doktor senin değerin baya baya yuksek
İnşallah canım 🙏şu an ağrım sızım yok çok şükür dün biraz kasıkta ağrım olmuştu ama şiddetli değildi yarın bakalım sonuç kaç çıkacak

Merhaba, ben de dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık sürecindeyim. NGS ten geçen 1 adet embriyom var. Estrofem kullanıyorum yarın 10. günüm ve kontrolüm var. Bu süreçte o kadar yalnız hissediyor ki insan kendini. Tüm yazılanları okudum ve ben de yazmadan duramadım :) dua, iyi dilekler bekleyen herkese dualarımı gönderiyor ve ben de herkesten bekliyorum. Sevgiler.

bol bol yumurtan olsun inşallah 🙏🏻 benim opu cumartesi bu gün son iğnelerimi vuracağım , transferim önümüzde ki aya kaldı e2 değerim yüksek geldi bu gün hakkımızda hayırlısı inşallah
Bende yarın son kez kontrole gidicem sonra da çatlatma vurulup pazar da opu olcak inşallah. Bugün son kez gonal f ile cetrotıde vyruldum

Transfer olan arkadaşlara bişey soracaktım şimdi bana cumartesi transfer dediler saati için biz seni arayacağız dediler ve hâlâ aramadılar sizde nasıl oldu

Transfer olan arkadaşlara bişey soracaktım şimdi bana cumartesi transfer dediler saati için biz seni arayacağız dediler ve hâlâ aramadılar sizde nasıl oldu
Embriyolog ile konuştum, önce embriyoyu çözüyorlar, bu işlem ortalama 2 saat sürüyormuş. O yüzden erken gelmeyin biz arayacağız demişti. Çözülürken bozulma vs olursa da aradıklarında söylüyorlar. Benim de haftaya transferim olacak

4bc kalite 5.gun embriyosu ile hamileyim kalitesi düşük felan bunlar sadece bilimsel seyler rabbim yeterki can versin ol desin bol dua çok sabir ❤❤🤲😍benin doktorum 4 bc icin iyi kalite gebelik ihtimali cok yüksek demişti asla can sıkma ❤
İnşallah, Allah razı olsun, içimiz umut dolmak istiyor.. Böyle şeyler duymak görmek mutlu ediyor. Allah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🧿

Transferin sonucunda pozitif gören arkadaşlar iğneler aynı şekilde devam mı ediyor sonraki süreç hakkında bilgi verir misiniz?

Günaydın kızlar dün son iğneleri oldum, bugün de son kontrolüm var pazar günü de opu. Son iğnelerden sonra kasık, bel ağrım başladı iğnelere başladığımdan beri de karnım davul gibi aynı şeyleri yaşayan var mı?

Back