• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Süreç çok zor. İnşallah tutunur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. İlk tüp bebek denemem, 5bc kalitesi düşük dedi dr. Bu kadar iğne ilaç.. Ne büyük mucizeymiş.. Rabbim Ol derse olur. Allah büyük.
4bc kalite 5.gun embriyosu ile hamileyim kalitesi düşük felan bunlar sadece bilimsel seyler rabbim yeterki can versin ol desin bol dua çok sabir ❤❤🤲😍benin doktorum 4 bc icin iyi kalite gebelik ihtimali cok yüksek demişti asla can sıkma ❤

Bana doktor 3000 lerde görünüyor görünmesi lazımdı dedi bir hafta sonra randevu verdi canım
Bence çok bekleme arada bidaha baktır.dış gebelik falansa bu sefer beta arttıkça daha zor olur herşey.bana sürekli bi hafta daha bekleyelim diye diye 8600 mü neydi en son

Kizlar merhaba bugün transferin 7. Günü dayanamayıp test yaptım 7.67 çıktı transferden yarım saat sonra ovitrele yaptılar onun etkisi varmı sizce yukselirmi acaba.5. gün embriyosu

Gonal-f 225'lik doz, Menopur 75'lik doz kullandık. Amh değerim 1.01. Kontrollerde 6 yumurta görünüyordu fakat 3 tanesi gelişti. 3 tane toplandı, 1 tanesi boş çıktı, 2 tanesi hücreye bölündü. Kalitesi hakkında hiç bilgim yok, dondurulmuş embriyo cözuldugunde doktorum transfer oncesi parlak gayet iyi görünüyor dedi. 16 şubatta yumurtam toplandı, bir sorunla karsilasmamak icin rahimi gormek istedi dokrorum 9 martta histeroskopi ve hsg oldum gayet iyi çıktı, hiç bir problem yok.11 Nisan'da transfer oldum. Bakalım her şey yolunda gidiyor umarım olumlu sonuçlanır.
Şuanda da kullandığım ilaçlar ;
Litunus sabah aksam vajinal fitil
Estrofem sabah aksam 2'şer tane
Duphaston sabah ,ogle, aksam günde 3
1 gün göbekten progestan dex
1 gün kalcadan progestan ampul şeklinde enjeksiyon
Mom Vital vitamin hapı
Kan sulandirici vermedi, genelde herkese kan sulandirici da veriliyor galiba okuduğum kadarıyla.
Hadi bakalım hayırlısı ben de 16 nisan cumartesi taze transfer oldum beklemedeyim. Sadece progesteeon fitil coraspin ve kortizon (tabi bi de folik asit) kullanıyorum

Kizlar merhaba bugün transferin 7. Günü dayanamayıp test yaptım 7.67 çıktı transferden yarım saat sonra ovitrele yaptılar onun etkisi varmı sizce yukselirmi acaba.5. gün embriyosu
Canım yeni tutunuyor olabilir
Herkesin tutunma süresi değişebiliyor
Bence 2 gün sonra ya da test gününde tekrarla
Yükselme ihtimali tabikide var🤗
Kizlar 3. Gun emriosu bugun 8. Gun kaset test yaptim tertemiz beyaz degisir mi acaba
3.gün embriyo için bence 8 gün çok erken bence test gününüzde kan verin en güzeli🤗

Canım yeni tutunuyor olabilir
Herkesin tutunma süresi değişebiliyor
Bence 2 gün sonra ya da test gününde tekrarla
Yükselme ihtimali tabikide var🤗

3.gün embriyo için bence 8 gün çok erken bence test gününüzde kan verin en güzeli🤗
İnşallah canım beklemekten başka yolum yok ikigun sonra tekrarlicam

İyi günler kızlar bugün kontrolüm vardı, yarın tekrar var pazar günü de opu olucak inşallah
bol bol yumurtan olsun inşallah 🙏🏻 benim opu cumartesi bu gün son iğnelerimi vuracağım , transferim önümüzde ki aya kaldı e2 değerim yüksek geldi bu gün hakkımızda hayırlısı inşallah

Bence çok bekleme arada bidaha baktır.dış gebelik falansa bu sefer beta arttıkça daha zor olur herşey.bana sürekli bi hafta daha bekleyelim diye diye 8600 mü neydi en son
Yarın başka doktora gidecem bu doktor iyi değildi içime sinmedi kanamam var ne ilaç yazdı ne istirahat verdi Allah böylelerin eline düşürmesin

Back