- 10 Ocak 2022
- 106
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi babyjanuary
-
Bilemedim ben de negatif olursa bu sefer tekrar yapmak gerekebilir pazartesi günü ya o arada arttıysa diye.Bana 25 i dedi de beklemicem cuma çıkar gibi sanki demi
Bu test yapsan bi türlü yapmasan bi türlü ya. İnsanın gerçekten morali bozuluyor ama değişme ihtimalı var tabiki de. Ama anlıyorum yani umutlu kalabilmek çok zor ben de aynı hissediyorum. Şimdiden öbür embriyoyu ne zaman koysam diye düşünmeye başladım.Benimde 11nisandi bugun erken gebelik yaptim tek cizgi. Sanmiyorum değişeceğini hafta ici bidaha yaparim sonra kan verip bildiririm hastaneye
Saol canım. Erken başladım evet dayanamadım bu sefer. artık hayırlısı inşallah değişir bir mucize olur ve o testler pozitife dönerCanım erken yapmışsın hiç canını sıkma
Bak yukarıdq arkadaş yazmış 10.gün sıfır 12.gün 65 olan birini okumuş forumda
Senin 3.gün bide , erken yapmışsın testi, hiç mpral bozmadan devam
Ben 9. Gün yapmayı düşünüyorum. Daha önce 9. Günde kanda pozitifi görmüştüm13 nisanda transfer olanlar ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz
Çatlatma iğnesini ne zaman olmuştunuzMerhaba transferimin 7. Gününde dayanamayıp normal kaset test yaptım. 4. Gün embriyosuydu. Cok silik bi ikinci cizgi cıktı. Sizce çatlatma iğnesinden dolayımıdır?
Çatlatma iğnesinşn 13. Günündeyim ewet tam doz yaptımÇatlatma iğnesini ne zaman olmuştunuz
Tam dozmu yaptınız?
Canım bence etkisi kaybolmuştur baya olmuşÇatlatma iğnesinşn 13. Günündeyim ewet tam doz yaptım
Ay inşallahhhCanım bence etkisi kaybolmuştur baya olmuş
Ama sen yine de yarın ilk idrarla yeniden yap
Koyulaşma olursa zaten gebeliktir
Aslinda soyle bisey oldu. Birkac saat sonra silik cizgi cikti. Umut yakamizi birakmiyor :) yarin bidaha yapcam bakalim yazicamBu test yapsan bi türlü yapmasan bi türlü ya. İnsanın gerçekten morali bozuluyor ama değişme ihtimalı var tabiki de. Ama anlıyorum yani umutlu kalabilmek çok zor ben de aynı hissediyorum. Şimdiden öbür embriyoyu ne zaman koysam diye düşünmeye başladım.
Catlatmadan sonra en az 8 gun beklemeni oneririm. Ilk gebeligimde basima geldi cok arastirdim yarim doz ovitralle catlatma ignesi 5-7 gunde gidiyormusÇatlatma iğnesinin etkisi kan verince de çıkar mı?yani kaset testlerde devam ediyor da kanda da iğne etkisinden yüksek beta hcg çıkar mı?birde kaset testte kaç gün sürer etkisi?
Ben de 7. gün sabah test yaptım negatif, dayanamadım gittim kan verdim 0,76 cıktı. Buradan daha da artmaz belli ki... bir tane dondurulmuşum var, umutlar ona kaldı...Aslinda soyle bisey oldu. Birkac saat sonra silik cizgi cikti. Umut yakamizi birakmiyor :) yarin bidaha yapcam bakalim yazicam
Ya şöyle benim cuma transferim oldu.cuma sabah ovitrelle ve yarın için de gonopeptly verdi doktor.beta hcg salınımı artsın diye.benim de aklıma takıldı 27 si test günüm.yarın vurulacağım gonopeptly test sonucunu etkilemez miCatlatmadan sonra en az 8 gun beklemeni oneririm. Ilk gebeligimde basima geldi cok arastirdim yarim doz ovitralle catlatma ignesi 5-7 gunde gidiyormus
Ay hadi inşallahAslinda soyle bisey oldu. Birkac saat sonra silik cizgi cikti. Umut yakamizi birakmiyor :) yarin bidaha yapcam bakalim yazicam
Yukselmez mi yaa bisey dediler miBen de 7. gün sabah test yaptım negatif, dayanamadım gittim kan verdim 0,76 cıktı. Buradan daha da artmaz belli ki... bir tane dondurulmuşum var, umutlar ona kaldı...
Umarım sizin yarınkinde çıkar, hakkımızda hayırlısı...
Ganopepty icerigini bilmiyorum o da mi catlatma ignesiYa şöyle benim cuma transferim oldu.cuma sabah ovitrelle ve yarın için de gonopeptly verdi doktor.beta hcg salınımı artsın diye.benim de aklıma takıldı 27 si test günüm.yarın vurulacağım gonopeptly test sonucunu etkilemez mi
Bende de yoktu ya kac saat gecti bilmem du bakalim yarin sabah yapcam sende denesene bi dahaAy hadi inşallahBenimkiler kalbim kadar temiz. Silik çizgi filan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?