Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Hayirli ugurlu olsun insallahh guzel ilerlesin iyi haberler verin

Merhabalar. Ben de 11 Nisan 2022 transfer oldum, şuan sabirsizlikla beklemekteyim. Kızlar forumu okuyorum hemen hemen herkesin 5. Gün embriyosu. Benim yaşım 40 ilk tup bebek denemem. 3 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi 2. Gün donduruldular. Yani 2 tane 2. Gün embriyom transfer edildi, bugun 8. Günüm. Tutmayabilir diye korkuyorum, ama içimden bir his de tutmuş gibi karışık duygular içindeyim. Test günüm 23 Nisan ( Çocuk bayramı) umarım güzel haberi alırım. 2. Gün embriyosu 12 Gün sonrasi test günü verildi, 5. Gün embriyosu bile 9. Günde anca çıkıyormuş, erken gebelik testi aldım fakat ne zaman yapacagim konusunda kararsızım. Hepinize gönlünüzden geçen güzel haberleri almanızı diliyorum. Sağlıklı, uzun ömürlü bebislerimiz olsun inşallah

Selam canım benim de 3. Gün. 12 sinde transfer oldum bana da 23 nisan test günü verildi. Ben sabırsız davrandığım için 3 gündür test yapıyorum hep negatif ama bakalım umut hep var güzel haberlerini duyarız umarım

Bende de yoktu ya kac saat gecti bilmem du bakalim yarin sabah yapcam sende denesene bi daha
Bu günden de haberler kötü maalesef. 7. Gün hala tek çizgideyim. Hayırlısı neyse o artık. Üzülmekten yorgun düşüyo insan bi noktada.
Sen ne yaptın? Güzel haberler senden gelir inşallah

Yaa çok erken yapmaya başlamışsın canim. Benim ablamın ikiz gebeliği bile 9. Gün erken gebelik testinde cok cok silik çıkmıştı. Kan testinde 10. Gün çıktı. Ablamın 5. Gün embriyolariydi. Kiz arkadaşımın da 5. Gun embriyosu 10. Gunde çıktı. Bence sabretmeliyiz yoksa negatif gördükçe olumsuz düşüncelere yogunlasiriz. Elimde 5 tane erken gebelik testi var ben de yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Yapsam cikmayacak şuan benim için çok erken onu da biliyorum. Sabretmek gerçekten zor oluyor :)

Haklısın. İnsan ister istemez umutsuzluğu kapılıyor. Sakın yapma. Ben ilk denememde kan testine kadar bekledim. Çok daha iyiydi

Lütfen sakın umutsuzluğa kapılma korkma bu sana zarar verir.. zor biliyorum ama pozitif düşün olumlamalar yap dua oku ve kendini oyalayavsk bişeyler bul. Allah ol dedi mi oluyor en imkansız şeyler bile

Bence 23 Nisan çocuk bayramı günü cocuk müjdesi cok guzel olur :) umarım bekleyen hepimiz pozitif görürüz. Yıpratıcı ama amaci guzel bir süreç. Her gün yapma bence canim henüz kanda bile çıkmayacak olan, idrarda hiç çıkmaz. Sana moral bozukluğu, stress ve motivasyon düşüklüğü olarak yansır. Bu da tutunma aşamasında olan bebegi etkileyen faktörler. Doktorumun bana ve eşime en çok üstüne basa basa söylediği stresten uzak duracaksın, içini ferah tutacaksın. Stress olunca vücudumuz salgıladığı hormonlarla kendini korumaya alıyormuş. Bebek tutunmasi zorlanıyoruz.

Lütfen sakın umutsuzluğa kapılma korkma bu sana zarar verir.. zor biliyorum ama pozitif düşün olumlamalar yap dua oku ve kendini oyalayavsk bişeyler bul. Allah ol dedi mi oluyor en imkansız şeyler bile
Cok teşekkür ederim, aslında genelde cok pozitif biriyim ve enerjim de yüksek. Herkesin 5. Gün embriyosu benim 2. Gün olması kafama takılıyor 2 yumurtam gelişim gösterdiği icin doktorum en iyi laboratuvar anne rahmidir diyerek 2. Günden fazla bekletmek istemedi,riske atmak istemedi. Aslında havuz yapmak istedi fakat transferi ben istedim. Zaten 1 bebis istiyorum şansım varsa 2 tane embriyo ile o şansı yakalayabilirim diye düşündüm. Bu arada Evrim Balıkçı'nın ve Tuncay Yeşilpınar'ın olumlamalarini yapıyorum. Hergun havuc suyu, kabak çekirdeği, fındık, ceviz, süt, proteinli yiyecekler ve cinko iceren yiyecekler tüketiyorum:) umarım faydası olur. Çay, kahve bağımlısıyım ama bu süreçte hiç içmiyorum. Ilaclarimin saatini hiç kaçırıyorum. Bakalım hepimiz için hayırlısı, hepimize pozitifler diliyorum, hepimiz gönlümüzden geçen güzelliklere kavuşalım.

Kızlar sabahları kalkınca siz de nefes nefese kalıyor musunu?benim ilk gebeliğimde 3-4 aydan itibaren sürekli nefes nefeseydim.şimdi de öyle çok çabuk yoruluyorum.bu bi belirti olabilir mi?sizde durum ne?

Bu günden de haberler kötü maalesef. 7. Gün hala tek çizgideyim. Hayırlısı neyse o artık. Üzülmekten yorgun düşüyo insan bi noktada.
Sen ne yaptın? Güzel haberler senden gelir inşallah
Yani gercekci olmak lazim bende oyle dusunuyorum. Benim bu sabah ki de negatif herkesin yolu bahti acik olsun

Gonal f mi aldınız? Tedaviye kaçla basladılar? İlk denemede dozu düşük tutuyorlar genelde vücudun tepkisini tam bilemedikleri için. İlkinde az etkilediyse ikinci denemede biraz daha arttırıp sayıca çok yumurta elde edebiliyorlar tabii amh değerinize göre. Az kalmış teste olumlu sonuç gelir inşallah. Kalitesi hakkında bilginiz var mı

Gonal-f 225'lik doz, Menopur 75'lik doz kullandık. Amh değerim 1.01. Kontrollerde 6 yumurta görünüyordu fakat 3 tanesi gelişti. 3 tane toplandı, 1 tanesi boş çıktı, 2 tanesi hücreye bölündü. Kalitesi hakkında hiç bilgim yok, dondurulmuş embriyo cözuldugunde doktorum transfer oncesi parlak gayet iyi görünüyor dedi. 16 şubatta yumurtam toplandı, bir sorunla karsilasmamak icin rahimi gormek istedi dokrorum 9 martta histeroskopi ve hsg oldum gayet iyi çıktı, hiç bir problem yok.11 Nisan'da transfer oldum. Bakalım her şey yolunda gidiyor umarım olumlu sonuçlanır.
Şuanda da kullandığım ilaçlar ;
Litunus sabah aksam vajinal fitil
Estrofem sabah aksam 2'şer tane
Duphaston sabah ,ogle, aksam günde 3
1 gün göbekten progestan dex
1 gün kalcadan progestan ampul şeklinde enjeksiyon
Mom Vital vitamin hapı
Kan sulandirici vermedi, genelde herkese kan sulandirici da veriliyor galiba okuduğum kadarıyla.

Arkadaşlar biliyorsunuz 2.gun önce kan vermiştim değerim 24.3 çıkmıştı dün yine saglik ocağından kan verdim şimdi enabizdan baktım sağlıklı gebe olmayan premenopozal kadin 31.6 yazıyor ne demek bu pek bir şey anlamadim

Benimde günde 3 estrofem, günde 3 lutinus, günde 1 oksapar ve progestan dex, bir tane prograt, climara bant, d vit, fenomom vitamin, haftada 1 yarım ampul pruluton depot kalçadan, 4 kere omega van serum aldım

çok erken test verdiniz ama doktorunuza bir danışın isterseniz.

Benimde günde 3 estrofem, günde 3 lutinus, günde 1 oksapar ve progestan dex, bir tane prograt, climara bant, d vit, fenomom vitamin, haftada 1 yarım ampul pruluton depot kalçadan, 4 kere omega van serum aldım
takviyelerimiz aynı. nerde tedavi gördünüz acaba doktorunuz kimdi?

Lutinus surekli geri geliyor yada top top kalıntı şekilinde çıkıyor sizde de boyle sikintilar oluyor mu . Birde aparati kullanıyormusun ben elimle itmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…