- Konu Sahibi babyjanuary
-
Ona doktor rahmin durumuna göre karar verir sanırımkizlar donmus embriyo transferi arasi ne kadar olmali. yani bu sefer negatif olursa baska koydurmak icin ne kadar beklemem lazim?
Benimde 13 nisan 3.gun taze emrio konuldu ara ara kasiklarimda agri oluyor aynen bekliycez hayirlisi neyse artik o sekilde gelsinSelam. 13 Nisanda dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. bugün 5. günüm. Klasik belirtiler dışında ( kasıkta batma ve ağrı, ayakta kalınca sırt ağrısı, akıntı vs ) herhangi bir belirti yok. Bu belirtiler de herhangi bir durum için belirleyici değilmiş ... Yani pozitif olanlarda da negatif olanlarda da oluyormus . Bekleyip göreceğiz bakalım.
Birlikte güzel sonuçlar alırız umarımBenimde 13 nisan 3.gun taze emrio konuldu ara ara kasiklarimda agri oluyor aynen bekliycez hayirlisi neyse artik o sekilde gelsin
25 Nisan test günümüz ama ben önceden veririm sanırım. 9. gün falan :))13 nisanda transfer olanlar ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz
Benim 12 Nisan da transfer oldu nasipse cuma test vericem13 nisanda transfer olanlar ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz
Benim de 12 nisan donmuş 3. Gün embriyosu. Hiç belirtim yok ama dediğin gibi beklemiyorum da. Geçen sefer taze transferde kasık batması, bel agrısı vs hersey vardı sonlara doğru ama olmadı sonuç negatifti. Bu sefer de dün ve bugün test yaptım negatif çikti ama sanırım erken hala umudum var. BakalımSelam. 13 Nisanda dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. bugün 5. günüm. Klasik belirtiler dışında ( kasıkta batma ve ağrı, ayakta kalınca sırt ağrısı, akıntı vs ) herhangi bir belirti yok. Bu belirtiler de herhangi bir durum için belirleyici değilmiş ... Yani pozitif olanlarda da negatif olanlarda da oluyormus . Bekleyip göreceğiz bakalım.
Benim de 12 bana cumartesi dedi. Ben de mi cuma versemBenim 12 Nisan da transfer oldu nasipse cuma test vericem
Benimde 11nisandi bugun erken gebelik yaptim tek cizgi. Sanmiyorum değişeceğini hafta ici bidaha yaparim sonra kan verip bildiririm hastaneyeBenim de 12 nisan donmuş 3. Gün embriyosu. Hiç belirtim yok ama dediğin gibi beklemiyorum da. Geçen sefer taze transferde kasık batması, bel agrısı vs hersey vardı sonlara doğru ama olmadı sonuç negatifti. Bu sefer de dün ve bugün test yaptım negatif çikti ama sanırım erken hala umudum var. Bakalım
Canım erken yapmışsın hiç canını sıkmaBenim de 12 nisan donmuş 3. Gün embriyosu. Hiç belirtim yok ama dediğin gibi beklemiyorum da. Geçen sefer taze transferde kasık batması, bel agrısı vs hersey vardı sonlara doğru ama olmadı sonuç negatifti. Bu sefer de dün ve bugün test yaptım negatif çikti ama sanırım erken hala umudum var. Bakalım
Bana 25 i dedi de beklemicem cuma çıkar gibi sanki demiBenim de 12 bana cumartesi dedi. Ben de mi cuma versem
Yarın evde kendim yapmayı düşünüyorum13 nisanda transfer olanlar ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz
Test için henüz çok erken .... Umutsuzluğa kapılmayınBenim de 12 nisan donmuş 3. Gün embriyosu. Hiç belirtim yok ama dediğin gibi beklemiyorum da. Geçen sefer taze transferde kasık batması, bel agrısı vs hersey vardı sonlara doğru ama olmadı sonuç negatifti. Bu sefer de dün ve bugün test yaptım negatif çikti ama sanırım erken hala umudum var. Bakalım
Henüz erken değil mi ?Yarın evde kendim yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?