Tedaviye başlamaya karar verdiğimde buraya üye olmuştum bir türlü cesaret edip mesaj yazamadım yıllardır üye olmadan takip ediyordum hiç tanımadığım anne adaylarının mesajlarını okuyup çok ağlayıp onlar adına dua etmisligim vardır hepiniz ne güzel insanlarsınız sanki kendi sonucunuz çıkmış gibi mutlu oluyorsunuz bende başkalarının mutlu haberlerini okuduğumda çok.mutlu oluyordum sonuç ne olur ne olmaz bilemem ama nasibinde varsa Rabbim bu hamileliği iyi sonuclandiracaktir bundan eminim sadece siz güzel anne adaylarına şunu söylemek istiyorum boşuna belirti aramayın herkeste belirti olacak diye bir kaide yok bende bugün test gününe kadar hep belirti aradım umutsuzluğa kapıldım benim ilk günden beri belirtim hiç olmadı o kadar igne ilaca rağmen ne göğüs ne kasik nede karın ağrısı bu sefer çok rahattım ailem o kadar ısrar etmesine rağmen ne ben onlara gittim nede onların bana gelmesine izin verdim yatmadım eğildim kalktin eve süpürge attım eşime iftar ve sahur yemeği hazırladım markete gidip alışveriş yaptım hiç kasmadım stres yapmadım onuruna bıraktım bu sefer bu benim 7.denemem 8 yıl önce 6.denemede pes edip bırakmıştım eşimin ısrarı nedeniyle tekrardan denemeye karar verdik çünkü yıllar beni çok yormuştu ölümler hastalıklar hiç umudum olmadığı halde denemeye karar verdim yaklaşık 5 ay önce bahcecide sabri cavkaytar hoca ile anlaştık yumurta toplama işleminden sonra 2 ay rahim dinlendirdik tüylerim de sızıntı vardı eğer bu tutmasaydi ameliyatla başlayacaklardi sadece 2 denemeye anlaştık bakalım bu nasıl olacak daha önce 1 kimyasal birde boş gebeliklerim oldu inşallah yine aynısı olmaz sakın belirti aramayın kendinizi kasmayın oluruna bırakın biliyorum çok zor ama ben bu sefer böyle davrandım Allah hepinizden razı olsun hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin