• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Test sonucum çıktı 24,3 hala şoktayım beklemiyordum hic dikkat etmedim ilk günden yatmadım iş yaptım dolaştım ozel olarak beslenmedim ve en önemlisi sıfır belirti ama sonuç biraz düşük geldi transfer günüyle beraber 7.gunum normal mi acaba kizlar
Ayy hadi gözün aydın canım inşallah katlanarak artar🐣çok iyi bence daha 7. Gün sonuçta 🤲

Test sonucum çıktı 24,3 hala şoktayım beklemiyordum hic dikkat etmedim ilk günden yatmadım iş yaptım dolaştım ozel olarak beslenmedim ve en önemlisi sıfır belirti ama sonuç biraz düşük geldi transfer günüyle beraber 7.gunum normal mi acaba kizlar
7. Güne göre tabiki normal bundan sonra iki günde bir artışı kontrol etmen gerek o da güzel devam eder umarım 🙏🏻 sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻

Amin güzel yürekli bayanlar Allahim bu mübarek günlerde sizede müjdeler versin hepinize çok duacıyım
Ah ayda bak dedım sana çok şükür rabbıme evet sımdı bol bol dınlen canım değerin çok normal ınsallah güzel düşün güzel olsun

Eşimi bekliyorum işten dönsün gideyim dedim beni bekle beraber gideriz diyor arayan soran herkese tutmadı dedim transfer günüyle beraber bugün 7.gunum o kadar rahatım ki sanki hiç transfer olmamış gibi o.kadar igne ve ilaca rağmen ne ağrım ne sızım var sadece iğnelerin deride bıraktığı ağrı ve morluktan başka sizde belirti var mı dün yaptığım testlerde silik cizgi çıktı ama pek umudum yok açıkçası ben bir an önce çözüm alsamda en azından şu igne ve ilaçlardan kurtulayım diyorum bitmek üzereler eşim yine onca para verip almasın istiyorum çektiğim acıda cabası insAllah senin ki tutar Rabbim sana müjdeli haberler versin
Bana lekelenme olursa endişelenme normal ama yoğun bi kanama olursa bildir dediler

Cokkk sukur canimm tebrikkk edrim cok mutlu oldum valla😍😍😍😍 gözünüz aydin

Yani bana normal geldi 7. Gun icin katlanarak artmasi lazim cok sukur simsiki tutunsun insallahhh

Tedaviye başlamaya karar verdiğimde buraya üye olmuştum bir türlü cesaret edip mesaj yazamadım yıllardır üye olmadan takip ediyordum hiç tanımadığım anne adaylarının mesajlarını okuyup çok ağlayıp onlar adına dua etmisligim vardır hepiniz ne güzel insanlarsınız sanki kendi sonucunuz çıkmış gibi mutlu oluyorsunuz bende başkalarının mutlu haberlerini okuduğumda çok.mutlu oluyordum sonuç ne olur ne olmaz bilemem ama nasibinde varsa Rabbim bu hamileliği iyi sonuclandiracaktir bundan eminim sadece siz güzel anne adaylarına şunu söylemek istiyorum boşuna belirti aramayın herkeste belirti olacak diye bir kaide yok bende bugün test gününe kadar hep belirti aradım umutsuzluğa kapıldım benim ilk günden beri belirtim hiç olmadı o kadar igne ilaca rağmen ne göğüs ne kasik nede karın ağrısı bu sefer çok rahattım ailem o kadar ısrar etmesine rağmen ne ben onlara gittim nede onların bana gelmesine izin verdim yatmadım eğildim kalktin eve süpürge attım eşime iftar ve sahur yemeği hazırladım markete gidip alışveriş yaptım hiç kasmadım stres yapmadım onuruna bıraktım bu sefer bu benim 7.denemem 8 yıl önce 6.denemede pes edip bırakmıştım eşimin ısrarı nedeniyle tekrardan denemeye karar verdik çünkü yıllar beni çok yormuştu ölümler hastalıklar hiç umudum olmadığı halde denemeye karar verdim yaklaşık 5 ay önce bahcecide sabri cavkaytar hoca ile anlaştık yumurta toplama işleminden sonra 2 ay rahim dinlendirdik tüylerim de sızıntı vardı eğer bu tutmasaydi ameliyatla başlayacaklardi sadece 2 denemeye anlaştık bakalım bu nasıl olacak daha önce 1 kimyasal birde boş gebeliklerim oldu inşallah yine aynısı olmaz sakın belirti aramayın kendinizi kasmayın oluruna bırakın biliyorum çok zor ama ben bu sefer böyle davrandım Allah hepinizden razı olsun hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Tedaviye başlamaya karar verdiğimde buraya üye olmuştum bir türlü cesaret edip mesaj yazamadım yıllardır üye olmadan takip ediyordum hiç tanımadığım anne adaylarının mesajlarını okuyup çok ağlayıp onlar adına dua etmisligim vardır hepiniz ne güzel insanlarsınız sanki kendi sonucunuz çıkmış gibi mutlu oluyorsunuz bende başkalarının mutlu haberlerini okuduğumda çok.mutlu oluyordum sonuç ne olur ne olmaz bilemem ama nasibinde varsa Rabbim bu hamileliği iyi sonuclandiracaktir bundan eminim sadece siz güzel anne adaylarına şunu söylemek istiyorum boşuna belirti aramayın herkeste belirti olacak diye bir kaide yok bende bugün test gününe kadar hep belirti aradım umutsuzluğa kapıldım benim ilk günden beri belirtim hiç olmadı o kadar igne ilaca rağmen ne göğüs ne kasik nede karın ağrısı bu sefer çok rahattım ailem o kadar ısrar etmesine rağmen ne ben onlara gittim nede onların bana gelmesine izin verdim yatmadım eğildim kalktin eve süpürge attım eşime iftar ve sahur yemeği hazırladım markete gidip alışveriş yaptım hiç kasmadım stres yapmadım onuruna bıraktım bu sefer bu benim 7.denemem 8 yıl önce 6.denemede pes edip bırakmıştım eşimin ısrarı nedeniyle tekrardan denemeye karar verdik çünkü yıllar beni çok yormuştu ölümler hastalıklar hiç umudum olmadığı halde denemeye karar verdim yaklaşık 5 ay önce bahcecide sabri cavkaytar hoca ile anlaştık yumurta toplama işleminden sonra 2 ay rahim dinlendirdik tüylerim de sızıntı vardı eğer bu tutmasaydi ameliyatla başlayacaklardi sadece 2 denemeye anlaştık bakalım bu nasıl olacak daha önce 1 kimyasal birde boş gebeliklerim oldu inşallah yine aynısı olmaz sakın belirti aramayın kendinizi kasmayın oluruna bırakın biliyorum çok zor ama ben bu sefer böyle davrandım Allah hepinizden razı olsun hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
8 yil once pesetmislik.. simdi yeni bir başlangıç. Eminim saglikla ilerleyecek artik hareketlerine biraz kisitlama getir bence:) saglikla kucagina almani cok isterim.. saglikla kalin

Ben kimyasal gebelikten şüphe ediyorum kahverengi lekeleme devam ediyor ve hala daha hiç bir belirtim yok çok sabırlı bir insan test günüm cuma bekleyelim o güne kadar diyor dün hastane kapalıydı doktorun telefonuyla konuşmuştu eşim bakalım bugün arayacaklar mı doktorlar belirtikleri günden önce test yapmaya karşılar daha söylemedik test yaptığımızı galiba kimyasal gebelik içime öyle doğuyor kısmet bakalım belki eşimden gizli yine tahlil veririm ama özel hastanelerde çok pahalı dün 150 ye yaptırdım devlet yapıyor mu acaba acile gitsem

Ben kimyasal gebelikten şüphe ediyorum kahverengi lekeleme devam ediyor ve hala daha hiç bir belirtim yok çok sabırlı bir insan test günüm cuma bekleyelim o güne kadar diyor dün hastane kapalıydı doktorun telefonuyla konuşmuştu eşim bakalım bugün arayacaklar mı doktorlar belirtikleri günden önce test yapmaya karşılar daha söylemedik test yaptığımızı galiba kimyasal gebelik içime öyle doğuyor kısmet bakalım belki eşimden gizli yine tahlil veririm ama özel hastanelerde çok pahalı dün 150 ye yaptırdım devlet yapıyor mu acaba acile gitsem
Çok negatifsiniz lütfen biraz olumlu bakmaya çalışın🙏🏻 Bana hemşireler 1 pede kadar kanama olabilir fazla olursa haberleşelim dedi. Değeriniz gününe göre çok düşük değil biraz sakin kalın 💐🙏🏻 Bu kadar kişiye umut oldunuz belirtiniz yokken değeriniz yüksek çıktığı için. Sağlık ocakları bildiğim kadarıyla test yapıyor ama sonuç özeldeki kadar hızlı olmuyor.

Bana da lekelenme normal dediler.daha çok erken.ben kimyasal gebelik yaşamıştım karın ağrısından duramıyordum ayrıca adet kanaması gibi kanamam olmuştu.diğer gruplarda hergün lekelenmesi olan kişiler var kalp atışını bile gördüler herşeyleri normal ilerliyor.biraz sabredin doktoru bilgilendirdiyseniz bişey demediyse bi süre daha bekleyin.aile hekiminde beta hcg ertesi gün çıkıyor.zaten 2 günde bi katlama varmı diye baktırsanız yeterli dün kan verdiyseniz bugün gerek yok.acile gitseniz muayene etseler kese falan da göremezler bukadar erken boşuna gitmiş olursunuz bence

Günaydın kızlar. Cumartesi günü itibariyle Rabbmin izniyle bizde başladık tedaviye şimdilik sadece gonal f yi vurunuyorum, ekstra olarakta corasprin ve elevit kullanıyorum. Sizin süreçler nasıl gidiyor. Rabbim inşallah Ramazan ayının hürmetine hepimizi sağlıklı bir şekilde pozitif görmeyi nasip eder inşallah

Sağlık ocağı yapıyor

Back