• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Benimde 11nisandi bugun erken gebelik yaptim tek cizgi. Sanmiyorum değişeceğini hafta ici bidaha yaparim sonra kan verip bildiririm hastaneye
Bu test yapsan bi türlü yapmasan bi türlü ya. İnsanın gerçekten morali bozuluyor ama değişme ihtimalı var tabiki de. Ama anlıyorum yani umutlu kalabilmek çok zor ben de aynı hissediyorum. Şimdiden öbür embriyoyu ne zaman koysam diye düşünmeye başladım.

Canım erken yapmışsın hiç canını sıkma
Bak yukarıdq arkadaş yazmış 10.gün sıfır 12.gün 65 olan birini okumuş forumda
Senin 3.gün bide , erken yapmışsın testi, hiç mpral bozmadan devam
Saol canım. Erken başladım evet dayanamadım bu sefer. artık hayırlısı inşallah değişir bir mucize olur ve o testler pozitife döner

Merhaba transferimin 7. Gününde dayanamayıp normal kaset test yaptım. 4. Gün embriyosuydu. Cok silik bi ikinci cizgi cıktı. Sizce çatlatma iğnesinden dolayımıdır?

Eklentiler

• 9AC69260-712A-4E68-AC77-5288487D3756.jpeg
    9AC69260-712A-4E68-AC77-5288487D3756.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 80
Canım bence etkisi kaybolmuştur baya olmuş
Ama sen yine de yarın ilk idrarla yeniden yap
Koyulaşma olursa zaten gebeliktir🤗
Ay inşallahhh 🙏🙏🙏 çok meraktayım. Aslında bu 3. Denememiz. İlk denemede 7. Gün bu şekilde erken gebelik testinde cok daha silik cıkmıştı sonraki gunler dahada silikleşerek kayboldu. 2. Denemede 7. Gunde hic bişey cıkmamıştı. Şuan kaset test oldugu icin umutlandım

Çatlatma iğnesinin etkisi kan verince de çıkar mı?yani kaset testlerde devam ediyor da kanda da iğne etkisinden yüksek beta hcg çıkar mı?birde kaset testte kaç gün sürer etkisi?

Bu test yapsan bi türlü yapmasan bi türlü ya. İnsanın gerçekten morali bozuluyor ama değişme ihtimalı var tabiki de. Ama anlıyorum yani umutlu kalabilmek çok zor ben de aynı hissediyorum. Şimdiden öbür embriyoyu ne zaman koysam diye düşünmeye başladım.
Aslinda soyle bisey oldu. Birkac saat sonra silik cizgi cikti. Umut yakamizi birakmiyor :) yarin bidaha yapcam bakalim yazicam

Çatlatma iğnesinin etkisi kan verince de çıkar mı?yani kaset testlerde devam ediyor da kanda da iğne etkisinden yüksek beta hcg çıkar mı?birde kaset testte kaç gün sürer etkisi?
Catlatmadan sonra en az 8 gun beklemeni oneririm. Ilk gebeligimde basima geldi cok arastirdim yarim doz ovitralle catlatma ignesi 5-7 gunde gidiyormus

Aslinda soyle bisey oldu. Birkac saat sonra silik cizgi cikti. Umut yakamizi birakmiyor :) yarin bidaha yapcam bakalim yazicam
Ben de 7. gün sabah test yaptım negatif, dayanamadım gittim kan verdim 0,76 cıktı. Buradan daha da artmaz belli ki... bir tane dondurulmuşum var, umutlar ona kaldı...

Umarım sizin yarınkinde çıkar, hakkımızda hayırlısı...

Catlatmadan sonra en az 8 gun beklemeni oneririm. Ilk gebeligimde basima geldi cok arastirdim yarim doz ovitralle catlatma ignesi 5-7 gunde gidiyormus
Ya şöyle benim cuma transferim oldu.cuma sabah ovitrelle ve yarın için de gonopeptly verdi doktor.beta hcg salınımı artsın diye.benim de aklıma takıldı 27 si test günüm.yarın vurulacağım gonopeptly test sonucunu etkilemez mi

Ben de 7. gün sabah test yaptım negatif, dayanamadım gittim kan verdim 0,76 cıktı. Buradan daha da artmaz belli ki... bir tane dondurulmuşum var, umutlar ona kaldı...

Umarım sizin yarınkinde çıkar, hakkımızda hayırlısı...
Yukselmez mi yaa bisey dediler mi

Ya şöyle benim cuma transferim oldu.cuma sabah ovitrelle ve yarın için de gonopeptly verdi doktor.beta hcg salınımı artsın diye.benim de aklıma takıldı 27 si test günüm.yarın vurulacağım gonopeptly test sonucunu etkilemez mi
Ganopepty icerigini bilmiyorum o da mi catlatma ignesi

Back