• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Sağlık ocağı çok geç çıkartıyor.ben önce erken gebelik testi yapıcam pozitif çıkarsa gününde özele gider kan veririm.erken verme diye özellikle söylediler erken verip söylemeye korkarım 😂

Selam. 13 Nisanda dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. bugün 5. günüm. Klasik belirtiler dışında ( kasıkta batma ve ağrı, ayakta kalınca sırt ağrısı, akıntı vs ) herhangi bir belirti yok. Bu belirtiler de herhangi bir durum için belirleyici değilmiş ... Yani pozitif olanlarda da negatif olanlarda da oluyormus . Bekleyip göreceğiz bakalım.

Selam. 13 Nisanda dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. bugün 5. günüm. Klasik belirtiler dışında ( kasıkta batma ve ağrı, ayakta kalınca sırt ağrısı, akıntı vs ) herhangi bir belirti yok. Bu belirtiler de herhangi bir durum için belirleyici değilmiş ... Yani pozitif olanlarda da negatif olanlarda da oluyormus . Bekleyip göreceğiz bakalım.
Benimde 13 nisan 3.gun taze emrio konuldu ara ara kasiklarimda agri oluyor aynen bekliycez hayirlisi neyse artik o sekilde gelsin 😊😊

Benim de 12 nisan donmuş 3. Gün embriyosu. Hiç belirtim yok ama dediğin gibi beklemiyorum da. Geçen sefer taze transferde kasık batması, bel agrısı vs hersey vardı sonlara doğru ama olmadı sonuç negatifti. Bu sefer de dün ve bugün test yaptım negatif çikti ama sanırım erken hala umudum var. Bakalım 🙏

Benim de 12 nisan donmuş 3. Gün embriyosu. Hiç belirtim yok ama dediğin gibi beklemiyorum da. Geçen sefer taze transferde kasık batması, bel agrısı vs hersey vardı sonlara doğru ama olmadı sonuç negatifti. Bu sefer de dün ve bugün test yaptım negatif çikti ama sanırım erken hala umudum var. Bakalım 🙏
Benimde 11nisandi bugun erken gebelik yaptim tek cizgi. Sanmiyorum değişeceğini hafta ici bidaha yaparim sonra kan verip bildiririm hastaneye

Canım erken yapmışsın hiç canını sıkma
Bak yukarıdq arkadaş yazmış 10.gün sıfır 12.gün 65 olan birini okumuş forumda
Senin 3.gün bide , erken yapmışsın testi, hiç mpral bozmadan devam

Test için henüz çok erken .... Umutsuzluğa kapılmayın 🙏

Back