- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
- Konu Sahibi babyjanuary
-
erken gebelik testi aldım ben ondan bi dene canım sendeHayırlı olsun canım çok sevindimseninle ayni gün transfer olmuştuk bende bu sabah ucuz testlerden yaptım negatif çıktı 8.gunum doğru mu acaba çok üzüldüm kanda baktirmadim henüz
Canim yapmışsın4nisanda transferim yapildi bu sabah erken gebelik testi yaptim❤❤
dayanamadım sabah yaptımmmCanim yapmışsınay çok sevindim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah böyle resmini yollamak bizede nasip olur şimdi kan testi zamanı sonrada katlana katlana artan değerler diliyorum kuzum sana
Amin kuzum iyi çıkacak Allah'ın izniyle alacaksın bebisini kucağınadayanamadım sabah yaptımmminşallah kan testimde güzel sonuçlanır.
allah hepimize güzel haberler nasip etsinnn
İnşallahhhAmin kuzum iyi çıkacak Allah'ın izniyle alacaksın bebisini kucağına
Merhabalar ben yeni transfer oldum. Sixin sonuç belli oldu mu?Herkese Merhaba,
37 yasindayim. 5 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorum. gectigimiz ocak ayinda ilk embriyo transferimi yaptim fakat maalesef sonuc olumsuz oldu. Progesteron degerim fazla cikmisti. 3 adet daha dondurulmus 3. gun embriyom var. ilk ultrasonum ve kan testim yapildi, ostrojen hapina basladim. Nisan ayinda ikinci transferim gerceklesek insallah.
Cok heyecanliyim. Nisan ayinda transfer yapacak arkadaslarla bu sureci birlikte gecirelim isterim. Sizlerin hikayelerinizi de bekliyorum. Hepimiz icin en hayirlisi olsun.
Canım eğer 3.gün embriyosu ise 8.gün değerin normal gibi aslındaBen transfer sonrası 5. günden itibaren erken gebelik testinde baya belirgin, kaset tipi testte de silik ama görünen çizgi görmeye başladım fakat ilk transferimde de aynısı olduğu ve kimyasal gebelik olduğu için sevinemedim. Dün 8. günümdü kandan teste gittim 10.6 çıktı Hcg tabii moralim çok bozuldu galiba yine kimyasal benimUmutsuzluğa kapılmak istemiyorum hiç hatta kendime sonuç olumsuz da olsa bi hayır vardır üzülmem bu defa diyordum hep ama dün sonucu gördüğümden beri ağlıyorum. Bir de benim doğal siklus transferdi ilaç kullanmıyorum hiç ve dunden beri regl ağrısı gibi ağrılarım arttı sanki her an başlayacak gibi Şimdi asıl test günüm yarın son bi umut Hcgnin katlanarak artması Allahtan umut kesilmez. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz yavrularımızı
Yok benim 5. gün dondurulmuş tek embriyo transferi. Yarin asıl test günüm sabah erkenden gidicemCanım eğer 3.gün embriyosu ise 8.gün değerin normal gibi aslında
İnşallah güzel bir değerle güzel haberler verirsin canımYok benim 5. gün dondurulmuş tek embriyo transferi. Yarin asıl test günüm sabah erkenden gidicem
Canımm maşallah çok sevindimm4nisanda transferim yapildi bu sabah erken gebelik testi yaptim❤❤
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımYok benim 5. gün dondurulmuş tek embriyo transferi. Yarin asıl test günüm sabah erkenden gidicem
Hayırlısıyla olur ınsallah pozıtıf dusun hepMerhabalar, öncelikle pozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınızBana da 5 nisan salı günü bir tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu benim ilk transferim. Sabırsız bir şekilde test günümü bekliyorum
İnşallah hersey guzel olacak böyle dusun yuksek moral olsunAllahım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün kızlar benim de 14 nisan transferim var dua edin lütfen
İnşallah canım inşallah ama işte insanın elinde olmuyorİnşallah hersey guzel olacak böyle dusun yuksek moral olsun
Maalesef benim ikinci denemem de kimyasal gebelik bugün hcg 5.15 çıktı düşmüş yani. Ağrılarımdan belliydi zaten reglim başlar bugün yarınGüzel sonuçlarını bekliyoruz canım
Canım ne diyeceğimi bilmiyorumMaalesef benim ikinci denemem de kimyasal gebelik bugün hcg 5.15 çıktı düşmüş yani. Ağrılarımdan belliydi zaten reglim başlar bugün yarınUmarim herkesin pozitif olur ve sağlıkla kucağına alır bebeğini.
İnşallah güzel bir transfer geçirip güzel haberleri verirsin canımAllahım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün kızlar benim de 14 nisan transferim var dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?