- Konu Sahibi babyjanuary
Teşekkür ederim darısı herkesin başınaHayırlı olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim darısı herkesin başınaHayırlı olsun canım.
Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar, öncelikle pozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız Bana da 5 nisan salı günü bir tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu benim ilk transferim. Sabırsız bir şekilde test günümü bekliyorum
Çok teşekkür ederim Allah inşallah hepimize pozitifi görmeyi nasip eder ve inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırızHayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
saol canim hepimiz insallahCanim inşallah güzel bir transfer geçirip bebisine saglikla kavuşursun
AminnnnnnÇok teşekkür ederim Allah inşallah hepimize pozitifi görmeyi nasip eder ve inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
Hayırlı olsun sürecin canim. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bebiş hebeini alırızpozitif haberleri insana umut oluyor sağlıkla tutunup sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz pozitif haberleri bırakabiliriz buraya
Canım testi sabah mı yaptıracaksın? Haberlerini vermeyi unutmamerhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?
Merhaba ben de benzer bir durum yaşadım. ilki kimyasal oldu. çok etkilenmiştim. kimyasal gebeliğin ne olduğunu bile bilmiyordum. şimdi 2. denemem. dün kan verdim pozitif çıktı. aynı korku var, çok iyi anlıyorum seni. tedirginim ama yine de düşünmemeye çalışıyorum.Ben transfer sonrası 5. günden itibaren erken gebelik testinde baya belirgin, kaset tipi testte de silik ama görünen çizgi görmeye başladım fakat ilk transferimde de aynısı olduğu ve kimyasal gebelik olduğu için sevinemedim. Dün 8. günümdü kandan teste gittim 10.6 çıktı Hcg tabii moralim çok bozuldu galiba yine kimyasal benim Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum hiç hatta kendime sonuç olumsuz da olsa bi hayır vardır üzülmem bu defa diyordum hep ama dün sonucu gördüğümden beri ağlıyorum. Bir de benim doğal siklus transferdi ilaç kullanmıyorum hiç ve dunden beri regl ağrısı gibi ağrılarım arttı sanki her an başlayacak gibi Şimdi asıl test günüm yarın son bi umut Hcgnin katlanarak artması Allahtan umut kesilmez. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz yavrularımızı
Ayy çok sevindim hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah4nisanda transferim yapildi bu sabah erken gebelik testi yaptim ❤❤
amin inşallahh :)Ayy çok sevindim hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindimseninle ayni gün transfer olmuştuk bende bu sabah ucuz testlerden yaptım negatif çıktı 8.gunum doğru mu acaba çok üzüldüm kanda baktirmadim henüz4nisanda transferim yapildi bu sabah erken gebelik testi yaptim ❤❤
Canim tahlil yaptın mı belki banada umut olursun 8.gunum evde test yaptım negatif belki kanda çıkar diye ümit ediyorummerhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?
Hayırlısı olsun bebiş geliyor4nisanda transferim yapildi bu sabah erken gebelik testi yaptim ❤❤
Kaçıncı günde verdin kanıevet bu sabah kan verdim negatif maalesef
negatif maalesefCanım testi sabah mı yaptıracaksın? Haberlerini vermeyi unutma