Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

merhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?

Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

pozitif haberleri insana umut oluyor sağlıkla tutunup sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz pozitif haberleri bırakabiliriz buraya

pozitif haberleri insana umut oluyor sağlıkla tutunup sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah bende bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi oldum inşallah hepimiz pozitif haberleri bırakabiliriz buraya
Hayırlı olsun sürecin canim. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bebiş hebeini alırız

Canım testi sabah mı yaptıracaksın? Haberlerini vermeyi unutma

Ben transfer sonrası 5. günden itibaren erken gebelik testinde baya belirgin, kaset tipi testte de silik ama görünen çizgi görmeye başladım fakat ilk transferimde de aynısı olduğu ve kimyasal gebelik olduğu için sevinemedim. Dün 8. günümdü kandan teste gittim 10.6 çıktı Hcg tabii moralim çok bozuldu galiba yine kimyasal benim Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum hiç hatta kendime sonuç olumsuz da olsa bi hayır vardır üzülmem bu defa diyordum hep ama dün sonucu gördüğümden beri ağlıyorum. Bir de benim doğal siklus transferdi ilaç kullanmıyorum hiç ve dunden beri regl ağrısı gibi ağrılarım arttı sanki her an başlayacak gibi Şimdi asıl test günüm yarın son bi umut Hcgnin katlanarak artması Allahtan umut kesilmez. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz yavrularımızı

Merhaba ben de benzer bir durum yaşadım. ilki kimyasal oldu. çok etkilenmiştim. kimyasal gebeliğin ne olduğunu bile bilmiyordum. şimdi 2. denemem. dün kan verdim pozitif çıktı. aynı korku var, çok iyi anlıyorum seni. tedirginim ama yine de düşünmemeye çalışıyorum.

Canim tahlil yaptın mı belki banada umut olursun 8.gunum evde test yaptım negatif belki kanda çıkar diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…