- Konu Sahibi babyjanuary
-
Acaba kullanılan ilaçlardan olabilirmi canımAArkadaslar pts gunu transferim oldu gecmeyen bi sancim var kasilma gibi boyle bir durum yasayan var mi
Ben 4 nisanda transfer oldum ilk tüp bebek tedavim benim de.. ben de ilk 6 gün falan psikoloji olarak çok iyiydim sonra çöktüm. Test gününü bekliyorum 16 nisan erkenden yapmaya korktum çünkü son günlerde pozitif düşünemiyorum. Senin taze transfer mi dondurulmuş embriyo muyduMerhaba arkadaşlar bende nisan 6 da transfer oldum dünden beri sıcak basması yaşıyorum stres oldum ilk 5 günçok iyiydim ama bugün bitiğim cuma günü kan testi vereceğim dayanamayacağım sanırım.bu ilk tüp bebek denememiz sebepsiz infertilite demişti doktorumuz sizler neler yapıyorsunuz
Bilmiyorum ki olabilir mi kimsede olmadimi boyle bisey ilk transferim 3 yil onceydi hic hatirlamiyorumAcaba kullanılan ilaçlardan olabilirmi canım
Nerede tedavi görüyorsun
Doktorunla ya da hemşirenle irtibata geçsen
AllaBen 4 nisanda transfer oldum ilk tüp bebek tedavim benim de.. ben de ilk 6 gün falan psikoloji olarak çok iyiydim sonra çöktüm. Test gününü bekliyorum 16 nisan erkenden yapmaya korktum çünkü son günlerde pozitif düşünemiyorum. Senin taze transfer mi dondurulmuş embriyo muydu
Peki senin bir belirtin var mı bende kasık ağrısı dışında bişey yok oda ilaçlardan zaten
Ne güzel yazmışsınızHiç ama hiç bir şeyin garantisi yok. Öksürmekten, tıksırmaktan, tuvalete çıkmaktan bile korkuyordum ilk denememde ama hiç alakası yokmuş. Biraz şans, sağlıklı bir embriyo ve sağlıklı rahim. Bunlar olunca bence zıplasan da dışarıda yemek de yesen tutuyor bir şekilde. Stresten uzak durmakta ve ilaçları kesinlikle saatinde almak da çok faydalı. Ben bu süreçleri günlüklerime yazdım ve hep karşılaştırıyorum . Şimdi tecrübe ettiğim için daha rahat geçiriyorum süreci.
İnşallah pozitifi görmeyi allahım nasip ederse yazar haber veririmİnşallah güzel bir transfer geçirip güzel haberleri verirsin canım
Çok üzüldümmmMaalesef benim ikinci denemem de kimyasal gebelik bugün hcg 5.15 çıktı düşmüş yani. Ağrılarımdan belliydi zaten reglim başlar bugün yarınUmarim herkesin pozitif olur ve sağlıkla kucağına alır bebeğini.
Meme hassasiyeti hepimizde var , ilaçlar da çok etkili. Kafanızı hiç takmayın bunlara, kendinizi dinlemeyin. umudunuzu da yitirmeyin. benim taze embriyom tuttu ilk seferde. dondurulmuşun şansı da vardır elbet ama taze embriyo düşük ihtimal diye hiç düşünmeyin. Çok okuyoruz maalesef ama herkesin bünyesi, bedeni, embriyosu, yaşı, kilosu, ilaç miktarı, doktoru her şeyi farklı. Bilgi edinmek için okuyalım elbet ama kendimize kıyaslama yapmayalım bence.Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah Benim arada bi karnım ağrıyo regl olacakmış gibi bi de göğsüm hassas.. ben umudumu yitiriyorum ya. O kadar yazı okudum ki bence hata yaptım.. okuduklarımdan taze transferin şansı dondurulmuşa göre düşük diye bir sonuç çıkardım.. psikolojik olarak çökertti beni
Psikolojik olarak kendinizi hiç ama hiç çökertmeyin. Yıllarca deneyen, bu iş uğruna araba dükkan satanlar var. Maddi boyutun yanında manevi olarak anne adayı da çok yıpranıyor tabi ki. Aylarca onca hormon ilaçları, iğneler, belki öncesinde geçirilmesi gereken operasyonlar.. Tutmasa bile ''zamanı değilmiş'' diyin. Belki bir sonrakine. Hayırlısını, sağlıklısını isteyin hep. Ben öyle dua ediyorum. Olur olmaz bilmiyorum kısmet işi artık, kadere kısmete bağladım rahat ettim. O yüzden lütfen önce kendinizi düşünün. Siz iyi olursanız bebek iyi olur. Stres sakın yapmayın.Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah Benim arada bi karnım ağrıyo regl olacakmış gibi bi de göğsüm hassas.. ben umudumu yitiriyorum ya. O kadar yazı okudum ki bence hata yaptım.. okuduklarımdan taze transferin şansı dondurulmuşa göre düşük diye bir sonuç çıkardım.. psikolojik olarak çökertti beni
Çok haklısınMeme hassasiyeti hepimizde var , ilaçlar da çok etkili. Kafanızı hiç takmayın bunlara, kendinizi dinlemeyin. umudunuzu da yitirmeyin. benim taze embriyom tuttu ilk seferde. dondurulmuşun şansı da vardır elbet ama taze embriyo düşük ihtimal diye hiç düşünmeyin. Çok okuyoruz maalesef ama herkesin bünyesi, bedeni, embriyosu, yaşı, kilosu, ilaç miktarı, doktoru her şeyi farklı. Bilgi edinmek için okuyalım elbet ama kendimize kıyaslama yapmayalım bence.
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınPsikolojik olarak kendinizi hiç ama hiç çökertmeyin. Yıllarca deneyen, bu iş uğruna araba dükkan satanlar var. Maddi boyutun yanında manevi olarak anne adayı da çok yıpranıyor tabi ki. Aylarca onca hormon ilaçları, iğneler, belki öncesinde geçirilmesi gereken operasyonlar.. Tutmasa bile ''zamanı değilmiş'' diyin. Belki bir sonrakine. Hayırlısını, sağlıklısını isteyin hep. Ben öyle dua ediyorum. Olur olmaz bilmiyorum kısmet işi artık, kadere kısmete bağladım rahat ettim. O yüzden lütfen önce kendinizi düşünün. Siz iyi olursanız bebek iyi olur. Stres sakın yapmayın.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizindeDondurulmuş çift embriyo transferimden sonra bugün 5.günüm. Hiç bir belirtim yok. 2020 de hiç belirtim olmadan pozitifi görmüştüm ama 8 hf. da düşük oldu. Ağrılar içinde kıvrandığım zaman da yani geçen sene ki denememde de negatifi gördüm. Kişiden kişiye çok değişir bir durum. Ağrım var '' tuttu galiba '' diyip kendimi çok heveslendirmiyorum çünkü arkasından adet olabiliyorum. Herkese pozitifli günler diliyorum, herkesin gönlüne göre, sağlıkla versin Allah.
Test gününüz ne zaman ?Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah Benim arada bi karnım ağrıyo regl olacakmış gibi bi de göğsüm hassas.. ben umudumu yitiriyorum ya. O kadar yazı okudum ki bence hata yaptım.. okuduklarımdan taze transferin şansı dondurulmuşa göre düşük diye bir sonuç çıkardım.. psikolojik olarak çökertti beni
Kesinlikle öyle. Her hastalığın başı stres zaten. Bir de bu mucizeyi beklerken kendimize bu kötülüğü yapmayalım. İyi düşünelim iyi olsun inşallahPsikolojik olarak kendinizi hiç ama hiç çökertmeyin. Yıllarca deneyen, bu iş uğruna araba dükkan satanlar var. Maddi boyutun yanında manevi olarak anne adayı da çok yıpranıyor tabi ki. Aylarca onca hormon ilaçları, iğneler, belki öncesinde geçirilmesi gereken operasyonlar.. Tutmasa bile ''zamanı değilmiş'' diyin. Belki bir sonrakine. Hayırlısını, sağlıklısını isteyin hep. Ben öyle dua ediyorum. Olur olmaz bilmiyorum kısmet işi artık, kadere kısmete bağladım rahat ettim. O yüzden lütfen önce kendinizi düşünün. Siz iyi olursanız bebek iyi olur. Stres sakın yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?