• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Az kalmış canım
Güzel güzel geçir bu süreci🤲🏻
Evde test yapacakmısın yoksa direk merkezinde mi vereceksin ?
Merkez uzak olduğu için burda özel hastanede test yaptırırım.. evde test yok almadım da direkt kandan baktırırım diye düşündüm. Erken yapıcaktım eşim bekle dedi

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum😞
Nerede tedavi görüyordun , doktorun öncekinde de aynımıydı?
Belki bir açıklama yapar canım , görüştünüzmü?
Acaba tutunmayı red eden bir hastalığın olabilirmi haşimato gibi , bunları da değerlendirirsiniz doktorunla🤲🏻

Doktorumu ve tup bebek merkezini değiştirdim ilkinde başkaydı. Doktorumun dediği çok büyük ihtimal genetik sorunu vardı embriyolarin çünkü benden taraf her şey normal. Zaten sebepsiz infertile benim ve hiçbir rahatsızlığım da yok her şeyime baktirdim tekrar tekrar. Şimdi geriye son bir dondurulmuş embriyom kaldı genetiğe yollarsak tekrar dondurulunca olasilik düşüyormuş hic yollamadan onu da transferi deneyelim dedi doktor. Şuan için bilmiyorum önümüzde zaman ne gösterir sonra hazır hissedersem 3. denerim belki. Sadece bu stres ve üzüntü beni yordu biraz dinlenmem lazım😔

Doktorumu ve tup bebek merkezini değiştirdim ilkinde başkaydı. Doktorumun dediği çok büyük ihtimal genetik sorunu vardı embriyolarin çünkü benden taraf her şey normal. Zaten sebepsiz infertile benim ve hiçbir rahatsızlığım da yok her şeyime baktirdim tekrar tekrar. Şimdi geriye son bir dondurulmuş embriyom kaldı genetiğe yollarsak tekrar dondurulunca olasilik düşüyormuş hic yollamadan onu da transferi deneyelim dedi doktor. Şuan için bilmiyorum önümüzde zaman ne gösterir sonra hazır hissedersem 3. denerim belki. Sadece bu stres ve üzüntü beni yordu biraz dinlenmem lazım😔
Çok zor bi durum maddi manevi çok yoruluyoruz seni çok iyi anlıyorum inşallah kısa zamanda pozitifi görüp sağlıklı bi gebelikle bebeğini kucağına alırsın

Slm geçen hafta bugün transferım olmustu ben bugün dayanamadım kan trstı verdim sağlık ocağında sizce çıkarımı yoksa cokmu erken ??? Kaçıncı gün sayılıyor bugün ? Geçen hafta bugün yapılmıştı

Slm geçen hafta bugün transferım olmustu ben bugün dayanamadım kan trstı verdim sağlık ocağında sizce çıkarımı yoksa cokmu erken ??? Kaçıncı gün sayılıyor bugün ? Geçen hafta bugün yapılmıştı
Transfer den bir gün sonrasi 1. Gün sayılıyor. 7. Gün oluyorsun

Merhaba ben yeni üye oldum sebepsiz kısırlık teşhisi koyuldu bahçeci umut da tedavi görüyorum Mart ayında 8 adet birinci kalite emriyom donduruldu rahim dinlendirmeden sonra bu ay sonunda transferim olacak ilk denemem ne yapmam ne yapmamam lazım hiç bilmiyorum tavsiye verecek olan var mi

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah Benim arada bi karnım ağrıyo regl olacakmış gibi bi de göğsüm hassas.. ben umudumu yitiriyorum ya. O kadar yazı okudum ki bence hata yaptım.. okuduklarımdan taze transferin şansı dondurulmuşa göre düşük diye bir sonuç çıkardım.. psikolojik olarak çökertti beni
Ben de cumartesi opu olcam ve drum demilti ki bana tedaviye başlrken, kulaktan dolma bilgilerle heliyor hastalar bana dondurulmuş diye tutturuyor böyle bişey yok bu anca eksta maliyet olur. Gerçekten gerkli görüsek dondururuz. O yüzden içiniz rahat oksun ilk tedavimde de dr um benzer şey söylemişti taze transferle de çatır çatır hamike kalıyor hastalarım diye bundan sonrası kısmet olacağı varsa zaten her tülü oluyor

Ben de cumartesi opu olcam ve drum demilti ki bana tedaviye başlrken, kulaktan dolma bilgilerle heliyor hastalar bana dondurulmuş diye tutturuyor böyle bişey yok bu anca eksta maliyet olur. Gerçekten gerkli görüsek dondururuz. O yüzden içiniz rahat oksun ilk tedavimde de dr um benzer şey söylemişti taze transferle de çatır çatır hamike kalıyor hastalarım diye bundan sonrası kısmet olacağı varsa zaten her tülü oluyor
Yaaa çok teşekkürler cevabın için nasip işi gerçekten

Okuyunca yazdıklarıma güldüm kelimelerin çoğunda harfler yanlış olmuş ama dediklerim anlaşılmış enazından :))

Ben de son iğnelerimi vuracaktım çatlama iğnelerimi saat 23 teydi panikten ne yazdığımı anlamadım 🤭 şükür bitti hepsi yarın iğne ilaç da yok 1 gün dinlencem diye mutluyum 😃

Ben de son iğnelerimi vuracaktım çatlama iğnelerimi saat 23 teydi panikten ne yazdığımı anlamadım 🤭 şükür bitti hepsi yarın iğne ilaç da yok 1 gün dinlencem diye mutluyum 😃
Şifa olsun inşallah🙏🏻 sonra da pozitifi görürsün Allahın izniyle

39 yaşındayım. İlk tedavi. 8 yumurtadan 5 embriyom oluştu. Dün iki tane 4aa transfer yapıldı. Biraz heyecanlı biraz gergin bekleyiş başladı. Estrofem bulamıyorum. Günde 6 tane kullanıyorum bir haftalık ilacım var. Sonrasında devam etmem gerekiyor. Sıkıntı yaşayan çokmuş. Çözüm bulan var mı? Bu süreçte olan herkese sabır ve güç diliyorum 🙏🏻

39 yaşındayım. İlk tedavi. 8 yumurtadan 5 embriyom oluştu. Dün iki tane 4aa transfer yapıldı. Biraz heyecanlı biraz gergin bekleyiş başladı. Estrofem bulamıyorum. Günde 6 tane kullanıyorum bir haftalık ilacım var. Sonrasında devam etmem gerekiyor. Sıkıntı yaşayan çokmuş. Çözüm bulan var mı? Bu süreçte olan herkese sabır ve güç diliyorum 🙏🏻
Hayırlı olsun inşallah kolaylıkla geçer sürecin.tek tek bütün eczaneleri aradık eşimle yakın şehirlerin ilçelerini bile çok zor bulduk.. aslında şikayet edebileceğimiz bi yer yok mu ya 😑😑

Back