• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider sabredemedik değil mi :) son birkaç gündür uyuyamıyorum artık uykular haram oldu
Sabah test yapacağım diye gece kaç kere uyandım ben de 😂😂 Sonuca da korka korka baktım hep negatif görmeye alışmışım bir tuhaf oldum ikinci çizgiyi görünce☺️

Merhabalar, öncelikle pozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız❤️ Bana da 5 nisan salı günü bir tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu benim ilk transferim. Sabırsız bir şekilde test günümü bekliyorum☺️

Merhabalar, öncelikle pozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız❤️ Bana da 5 nisan salı günü bir tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu benim ilk transferim. Sabırsız bir şekilde test günümü bekliyorum☺️
hayırlısı olsun inşallaahhh:KK200::KK200::KK200::KK200:

Kızlar transferimin 4. Günü bugün. 5AA dondurulmuş embriyo transfer edildi. İlaçları zaten kullanıyordum. Ama bugün mide yanmam çok fazla. Bacaklarımın iç kısmında ve belimde çok Ağrı var. Kafamı kaldıramıyorum uykudan. Böyle şeyler yaşayıp ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.

Maşallah pozitif haberler geliyor inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almak nasip olur darısı başımıza. Benim bugün 7. Günüm aslında çok sabırsızlanıyorum ama test günümü bekleyeceğim

Back