- 19 Aralık 2019
- 86
- 69
- 18
- 33
- Konu Sahibi babyjanuary
-
hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider sabredemedik değil mi :) son birkaç gündür uyuyamıyorum artık uykular haram olduMerhaba herkese transferimin 6.günü bu sabah ve dayanamadım erken gebelik testi yaptımKan testini yarın vereceğim inşallah
Aynen aynı günteşekkür ederim canım seninle aynı gün transfer yapmıştık değil mi
Sabah test yapacağım diye gece kaç kere uyandım ben dehayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider sabredemedik değil mi :) son birkaç gündür uyuyamıyorum artık uykular haram oldu
kader hep bizi üzecek değil ya :)her şey zamanını bekliyor.Bu defa her şey sorunsuz devam eder inşallahSabah test yapacağım diye gece kaç kere uyandım ben deSonuca da korka korka baktım hep negatif görmeye alışmışım bir tuhaf oldum ikinci çizgiyi görünce
Maşallah maşallah hadi inşallah hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsunlar :) Tebrık ederımMerhaba herkese transferimin 6.günü bu sabah ve dayanamadım erken gebelik testi yaptımKan testini yarın vereceğim inşallah
Ay harikaaMerhaba herkese transferimin 6.günü bu sabah ve dayanamadım erken gebelik testi yaptımKan testini yarın vereceğim inşallah
Ay hadi İnşallah saglikla gelsin ikiz bebisler inşallahdondurulmuş 2 tane embriyom vardı ben 1 tane olur diye tahmin ettim transfer günü hoca ikisini de transfer edelim dedi sürpriz oldu bana da gönlüm razı olmadı imha edilmesine
Çok teşekkür ediyorum isteyen herkese nasip etsin RabbimMaşallah maşallah hadi inşallah hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsunlar :) Tebrık ederım
Aminn kuzum çok teşekkürler,Allah isteyen herkese versin inşallahAy harikaahayırlı olsun kuzum sağlıkla artsın değerin inşallah
Yani ikisi tutarsa ikiz oluyoryani an azından benim doktorum böyle tercih etti son kararı da bana bıraktı merkezde merkeze değişiyor
hayırlısı olsun inşallaahhhMerhabalar, öncelikle pozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınızBana da 5 nisan salı günü bir tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu benim ilk transferim. Sabırsız bir şekilde test günümü bekliyorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun. İnşallah pozitifleri görürüz hepimizhayırlısı olsun inşallaahhh
Kan verdin mi sonuç çıktı mı ?Selam kızlar bugün transfer oldum bende size katılayım olumlu olumsuz bişey hissetmiyorum şimdilik
Evet pozitif cnmKan verdin mi sonuç çıktı mı ?
darisi bizim basimiza olsun diyelim insallahhPozitif çıkanlara hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤
Hayırlı olsun canım.Evet pozitif cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?