• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Merhaba kızlar benimde Perşembe günü transfeeim oldu. 3.gun embriyo 3adet konuldu. Taze embriyo. Bugün aşırı derece bel ağrım ama öğleden snra azaldı. İns tutma belirtisidir. 19 nisan test günüm. Umarım hepimiz güzel haberler alırız.
Canim benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah 🧿🙏🤗

selam kizlar,

yarin transferim var 🙏😬 benim ikinci transferim olacak. belirtilere hiiiiic takilmayin bence onlarin hepsi ilaclardan oluyor bebisle alakasi yok. zaten ilac kullanirken adet olmamiz mumkun diil suan. bel agrisi sanci vs ilacin yan etkileri. tutma ya da tutmama gibi algilamayin cidden hic alakali degil. bazi insanlarda da hic yan etki olmuyor. benim arkadasim mesela hic yan etki yasamadi ama pozitif gordu. yani tamemen vucudun ilaci nasil kaldirdigiyla ilgili bir durum, hamilelik ile degil.
Canim inşallah güzel bir transfer geçirip bebisine saglikla kavuşursun 🧿🤗🥰🙏

selam kizlar,

yarin transferim var 🙏😬 benim ikinci transferim olacak. belirtilere hiiiiic takilmayin bence onlarin hepsi ilaclardan oluyor bebisle alakasi yok. zaten ilac kullanirken adet olmamiz mumkun diil suan. bel agrisi sanci vs ilacin yan etkileri. tutma ya da tutmama gibi algilamayin cidden hic alakali degil. bazi insanlarda da hic yan etki olmuyor. benim arkadasim mesela hic yan etki yasamadi ama pozitif gordu. yani tamemen vucudun ilaci nasil kaldirdigiyla ilgili bir durum, hamilelik i

selam kizlar,

yarin transferim var 🙏😬 benim ikinci transferim olacak. belirtilere hiiiiic takilmayin bence onlarin hepsi ilaclardan oluyor bebisle alakasi yok. zaten ilac kullanirken adet olmamiz mumkun diil suan. bel agrisi sanci vs ilacin yan etkileri. tutma ya da tutmama gibi algilamayin cidden hic alakali degil. bazi insanlarda da hic yan etki olmuyor. benim arkadasim mesela hic yan etki yasamadi ama pozitif gordu. yani tamemen vucudun ilaci nasil kaldirdigiyla ilgili bir durum, hamilelik ile degil.
transferin hayırlı olsun inşallah,bende hiç belirti olmadı sadece dünden beri ağzımın tadı yok tuhaf metalik bir tat bugün kan verdim zaten

Bana 5. Gün için zaten yüksek geldi değerin canim çift embriyo mu diye sorsam mi diye düşünmüştüm bende.Ayy hadi hayırlısi olsun 🧚🧚🥰🧿
dondurulmuş 2 tane embriyom vardı ben 1 tane olur diye tahmin ettim transfer günü hoca ikisini de transfer edelim dedi sürpriz oldu bana da gönlüm razı olmadı imha edilmesine

selam kizlar,

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Tavmergen de tedavi görüyordun değil m

Merhaba herkese transferimin 6.günü bu sabah ve dayanamadım erken gebelik testi yaptım ☺️ Kan testini yarın vereceğim inşallah ☺️

Eklentiler

• 83D88701-A92E-4377-9E99-DBDC7BB9BAAB.jpeg
    83D88701-A92E-4377-9E99-DBDC7BB9BAAB.jpeg
    125,2 KB · Görüntüleme: 57
Back