- 17 Şubat 2018
- 613
- 766
- 103
- Konu Sahibi babyjanuary
-
Herkeste belirti olmuyor kuzum. Sen içini rahat tutbende hiç bi durum yok dün ve bugün
Bence harika bir değer canim . Hayırlı uğurlu olsun. Güzel güzel katlansin değerin inşallahKızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Canim benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahMerhaba kızlar benimde Perşembe günü transfeeim oldu. 3.gun embriyo 3adet konuldu. Taze embriyo. Bugün aşırı derece bel ağrım ama öğleden snra azaldı. İns tutma belirtisidir. 19 nisan test günüm. Umarım hepimiz güzel haberler alırız.
teşekkür ederim canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBence harika bir değer canim . Hayırlı uğurlu olsun. Güzel güzel katlansin değerin inşallah
Canim inşallah güzel bir transfer geçirip bebisine saglikla kavuşursunselam kizlar,
yarin transferim varbenim ikinci transferim olacak. belirtilere hiiiiic takilmayin bence onlarin hepsi ilaclardan oluyor bebisle alakasi yok. zaten ilac kullanirken adet olmamiz mumkun diil suan. bel agrisi sanci vs ilacin yan etkileri. tutma ya da tutmama gibi algilamayin cidden hic alakali degil. bazi insanlarda da hic yan etki olmuyor. benim arkadasim mesela hic yan etki yasamadi ama pozitif gordu. yani tamemen vucudun ilaci nasil kaldirdigiyla ilgili bir durum, hamilelik ile degil.
çift embriyo konuldu 5.gün değerden anlaşılır mı acaba canımCanim benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah
Hayırlı olsunKızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Cok stresli is yaHerkeste belirti olmuyor kuzum. Sen içini rahat tut
Bana 5. Gün için zaten yüksek geldi değerin canim çift embriyo mu diye sorsam mi diye düşünmüştüm bende.Ayy hadi hayırlısi olsunçift embriyo konuldu 5.gün değerden anlaşılır mı acaba canım
selam kizlar,
yarin transferim varbenim ikinci transferim olacak. belirtilere hiiiiic takilmayin bence onlarin hepsi ilaclardan oluyor bebisle alakasi yok. zaten ilac kullanirken adet olmamiz mumkun diil suan. bel agrisi sanci vs ilacin yan etkileri. tutma ya da tutmama gibi algilamayin cidden hic alakali degil. bazi insanlarda da hic yan etki olmuyor. benim arkadasim mesela hic yan etki yasamadi ama pozitif gordu. yani tamemen vucudun ilaci nasil kaldirdigiyla ilgili bir durum, hamilelik i
transferin hayırlı olsun inşallah,bende hiç belirti olmadı sadece dünden beri ağzımın tadı yok tuhaf metalik bir tat bugün kan verdim zatenselam kizlar,
yarin transferim varbenim ikinci transferim olacak. belirtilere hiiiiic takilmayin bence onlarin hepsi ilaclardan oluyor bebisle alakasi yok. zaten ilac kullanirken adet olmamiz mumkun diil suan. bel agrisi sanci vs ilacin yan etkileri. tutma ya da tutmama gibi algilamayin cidden hic alakali degil. bazi insanlarda da hic yan etki olmuyor. benim arkadasim mesela hic yan etki yasamadi ama pozitif gordu. yani tamemen vucudun ilaci nasil kaldirdigiyla ilgili bir durum, hamilelik ile degil.
dondurulmuş 2 tane embriyom vardı ben 1 tane olur diye tahmin ettim transfer günü hoca ikisini de transfer edelim dedi sürpriz oldu bana da gönlüm razı olmadı imha edilmesineBana 5. Gün için zaten yüksek geldi değerin canim çift embriyo mu diye sorsam mi diye düşünmüştüm bende.Ayy hadi hayırlısi olsun
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Tavmergen de tedavi görüyordun değil mselam kizlar,
Kaç transfer olacağını dr mu belirliyor?dondurulmuş 2 tane embriyom vardı ben 1 tane olur diye tahmin ettim transfer günü hoca ikisini de transfer edelim dedi sürpriz oldu bana da gönlüm razı olmadı imha edilmesine
Hayırlı olsun, güzel değerin. Sağlıklı büyüsün inşallahKızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
yani an azından benim doktorum böyle tercih etti son kararı da bana bıraktı merkezde merkeze değişiyorKaç transfer olacağını dr mu belirliyor?
teşekkür ederim canım hepimizin inşallahHayırlı olsun, güzel değerin. Sağlıklı büyüsün inşallah
Hayırlı olsun değer yüksek gibi sanki,güzel artar umarım değerlerKızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
teşekkür ederim canım seninle aynı gün transfer yapmıştık değil miHayırlı olsun değer yüksek gibi sanki,güzel artar umarım değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?