- 28 Şubat 2013
- 846
- 1.021
- 208
- Konu Sahibi babyjanuary
-
İnan ne diyeceğimi bilemedim çok şey yazdım yazdım sildim.. umarım şüphelerin doğru çıkmaz gerçi emin gibisin yazdığına göreBugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
İnşallah bir yanlışlık vardırBugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
Bunu size bu halde yapan şahsiyetle umarım davam etmek gibi bir hata yapmassınız.Bugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
Cok zor Allah yardımcınız olsun. Dilerim bu süreci sizde bebeginizde en az hasarla atlatırsıniz.dualarim.sizinleBugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
Canım nerede yaşıyorsunArkadaşlar elinde estrofem ilacı kalan var mı eczanelerde ve depolarda bulunmuyor. Elimdeki sabah 2 akşam 2 ictigimden kalmayacak destek olabilir misin bana
Umarım bir yanlış anlaşılmadan ibarettirBugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
Sağol canım arkadaşlar yardımcı oldular buldum Allah razı olsun herkestenCanım nerede yaşıyorsun
Tüp bebek merkezlerinin ya da hastane çevresindeki eczanelerde daha çok bulunabiliyor
Tenha yerleri de deneyin
Orada da elinde kalmış olanlar olabiliyor
Çok üzgünüm arkadaşım sana nasıl destek olmalıyız bilmiyorum lütfen saglihina dikkat et inşallah yanlıştırBugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
Benim 5.günüm ve transferin ertesi gününden beri var ağrılar,bugün yattığım yerde dönerken nasıl sancı oldu nasıl gerildi karnım anlatamam,normal sanırım,pek çok kişide var çünkü bu tip şeyler.Tutunma belirtisi diye düşün bence moral bozmaya gerek yok,iyi düşünelim iyi olsun sonuçKızlar bugün öğlenden beri karnım ağrıyor adet olacakmış gibi 4 nisanda olmuştum transfer. O günü saymazsak 6. Gün oluyor karnım ağrıdıkça moralim bozuldu
Canım hiç moralini bozmaKızlar bugün öğlenden beri karnım ağrıyor adet olacakmış gibi 4 nisanda olmuştum transfer. O günü saymazsak 6. Gün oluyor karnım ağrıdıkça moralim bozuldu
Aynı gün transfer olmuşuz canim bendeeoyleyim adet sancısı gibi ağrım var ve belim ağrıyor çok hayırlısı inşallahKızlar bugün öğlenden beri karnım ağrıyor adet olacakmış gibi 4 nisanda olmuştum transfer. O günü saymazsak 6. Gün oluyor karnım ağrıdıkça moralim bozuldu
Allah yardımcınız olsun,insan ne diceğini bilemiyor.Umarım bi yanlış anlaşılma felan olmuşturBugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
inşallah bir yanlış anlama durumudur.Bugün ağlama krizleriyle esım tarafından boynuzlandıgımı ogrendım nasıl bır ımtıhandan gecıyorum nasıl bır gün ben sımdı nasıl ne beklıyorum ne ılac ne ıgne hayat durdu transferımın 3. Günü ruh gıbıyım hayatımın stresını bana bugün yaşatan bu adam neyse çok daraldım kımseye anlatılmıyor
bende hiç bi durum yok dün ve bugünKızlar bugün öğlenden beri karnım ağrıyor adet olacakmış gibi 4 nisanda olmuştum transfer. O günü saymazsak 6. Gün oluyor karnım ağrıdıkça moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?