Çok sağol inşallah isteyen herkes tez zamanda mucizesine kavuşsun. Stres yapıyorum bunun farkindayim ama gercekten engel olamıyorum sürekli etrafimda hamilelik haberi aliyorum bu beni cok etkiliyorKuzum düşmesi normal, yüksek olduğunda gebeliği engelliyor vücut kendini hamile sanıyor gebeliğe izin vermiyor zaten sıfırda kalmaz..İncir tüketme, ilişki esnasında göğüslerine dokunup tetiklemesin bı kaç yiyecek ve icecekte yükseltir onları hatırlamıyorum soda da vardı sanırım..Allah'ın izniyle eşinde sorun yoksa bu ayda dahil bı kaç aya gebelik haberini alırsın kafanı takma sakin, streste çok etkiler prolaktini üzülecek biseyin yok kafanı boşalt yeter
Çok sağol moral oldun banaZaten dostinex kullanıp o ay hamile kalan çok kişi var için rahat olsun o yüzden
Bendede daha önce hormon testlerimde 28 çıkmıştı bu ay verdim hormon testi şimdide 65e yükselmiş 21. Gün progesteron baktırmaya gittiğimde göstericem sonuçları hsgde çektikten sonra bu prolaktin seviyesiyle bu ayda hamilelik bana zor görünüyoDeğer aralığım 6-29.9 olarak görünüyor yüksek olmasi gebeliğe engel diye okudum peki düşük olmasi da mi engel
İnan hepimiz alıyoruz o haberleri hatta ikincileri ucunculeri duyuyoruz, kendine dert etme sen kendi sürecine odaklan seninde olucak merak etme doktorundan yumurtlama gününü ogrenseydin belki onu kaciriyorsunuz çünkü eski prolaktin değerinde çokta engel olabilecek seviyede değil en ufak bi yorgunluk veya stres hali bile prolaktin değerinin yükselmesine sebep verebiliyor anlik çıkmış olabilir.Çok sağol inşallah isteyen herkes tez zamanda mucizesine kavuşsun. Stres yapıyorum bunun farkindayim ama gercekten engel olamıyorum sürekli etrafimda hamilelik haberi aliyorum bu beni cok etkiliyor
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan Tubismavis 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan @zrn88 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan E Esragull 7 Nisan @defne45866 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @yinene 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @justderya 21 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Bendede 7 ay önce 28 çıkmıştı dostinex verdi 7 ay sonra ölçtüm 23 e çıkmış çok oynak bı hormon strese hiç gelmiyorBendede daha önce hormon testlerimde 28 çıkmıştı bu ay verdim hormon testi şimdide 65e yükselmiş 21. Gün progesteron baktırmaya gittiğimde göstericem sonuçları hsgde çektikten sonra bu prolaktin seviyesiyle bu ayda hamilelik bana zor görünüyo
Evet ya bizdede bol bol stres var bebişler gelmedikçe stres artıyo stres yaptıkça bebiş gelmiyo böyle böyle kafaları sıyırıcaz artık bu gidişleBendede 7 ay önce 28 çıkmıştı dostinex verdi 7 ay sonra ölçtüm 23 e çıkmış çok oynak bı hormon strese hiç gelmiyor
Bebiş olsun diye verdikleri hormon ilaçları bile psikolojiyi duman ediyor prolaktin ne etsinEvet ya bizdede bol bol stres var bebişler gelmedikçe stres artıyo stres yaptıkça bebiş gelmiyo böyle böyle kafaları sıyırıcaz artık bu gidişle
Hoşbuldummm bu ay her totemi uyguluyorum inanıyorum olacak :)Ekledim canım hoşgeldin
Allah'ın izniyle olur İnşallah kafalar relax olsunHoşbuldummm bu ay her totemi uyguluyorum inanıyorum olacak :)
Birgebeningünlüğü ovülasyon testleri, alındı ilk kez topiğe katılındı, bundan sonrası Allah'ın takdiri
Doktor dönüş yaptı mı kuzum eşin ile ilgiliHer gün yeni bi umut kızlar
Yeter ki sabırla geçirelim bu zamanları
Yok kuzu dün eşimin doktoruna yazdığım mesajı geri aldımDoktor dönüş yaptı mı kuzum eşin ile ilgili
Bi bakayım ya ben önceki hormon testlerim normal düzeylerdeydi diye göstermedim sonuçlarımı hsg progesteron toplu götürürüm diye düşündüm ama prolaktin yüksek çıkınca sonucu göstermediğime pişman oldum ilaç yazar düşürürdü en azından.Bebiş olsun diye verdikleri hormon ilaçları bile psikolojiyi duman ediyor prolaktin ne etsinaslanpençesi otunu bı arastirsana düşürüyordu yanlış hatırlamıyorsam dostinex in üzerine onu kullandigim halde 23 olmuş lanet
Bı de en az bir ay da dinlenme olcak yüksek ihtimal o sırada da kafamız da dağılır bedensel de dinlenmiş yenilenmis olcaz evde spor falan o da kafa dağıtir ama en sağlıklısı sanırım tüp bebek hocamın soledikleri olcakDoktor dönüş yaptı mı kuzum eşin ile ilgili
Bende şimdi temizlicem sonra dersin başına ben bu gidişle çocuğumla mezun olucam bitmek bilmeyen okulum ve benAynen relaks takılmamiz lazimn aslında
Ama yapamıyoruz
Bu sefer ben rahatım ya evimide suprudum mutfağı da topladım geçen asilama da eşim yapmıştı hep izinliydi haftalık ağır temizliği yine eşimle yapicam çok da kasmiyorum dikkat de ediyorun yine de dünMavigrill bilir deli gibi telaş vardı artık rahatım
Kız Hsg yi adet bittikten sonra 4 gün içinde çekiyorlar yumurtlamaya denk gelmemesi gerek söylemediler mi onu nasıl yumurtlamayı kaciriyorsun kafamda deli sorularBi bakayım ya ben önceki hormon testlerim normal düzeylerdeydi diye göstermedim sonuçlarımı hsg progesteron toplu götürürüm diye düşündüm ama prolaktin yüksek çıkınca sonucu göstermediğime pişman oldum ilaç yazar düşürürdü en azından.
Bu ayın çöp olmasınamı üzüleyim hsg çektircem yumurtlama kaçabilir onamı üzüleyim bu ay iyice keçileri kaçırdım