Kesin o zaman bebiş gelir ajskdkfkfBı de en az bir ay da dinlenme olcak yüksek ihtimal o sırada da kafamız da dağılır bedensel de dinlenmiş yenilenmis olcaz evde spor falan o da kafa dağıtir ama en sağlıklısı sanırım tüp bebek hocamın soledikleri olcak
Haha kepler birlikte atılırBende şimdi temizlicem sonra dersin başına ben bu gidişle çocuğumla mezun olucam bitmek bilmeyen okulum ve ben
Bal yesin ağzın inşallahKesin o zaman bebiş gelir ajskdkfkf
Aslında genel itibariyle iyi oluyor aklıma hiç çocuk fikri gelmiyor bu siteye girince geliyorHaha kepler birlikte atılırşaka bı yana bı yandan okul olması iyi aslında kafa dağılır bazn
Kuzum 9. Gün çektircem ben ilk 3 gün ilişki yasakmış zaten 11. Gün başlıyo genelde yumurtlamam bide bulunduğum şehirde çektirmiyorum gittiğim hastane 3000 tl istedi istanbula gidip orda çektircem annemlerde kalıcam 13. Gün evde olurum o yüzden yüksek ihtimalli günler kaçıyor kıyısından köşesinden yakalarım inşallahKız Hsg yi adet bittikten sonra 4 gün içinde çekiyorlar yumurtlamaya denk gelmemesi gerek söylemediler mi onu nasıl yumurtlamayı kaciriyorsun kafamda deli sorular
Enee kocanda gelsin ya da spermi kargolasin millet şiringayla kendine yüklüyor sende yap yanında taşıKuzum 9. Gün çektircem ben ilk 3 gün ilişki yasakmış zaten 11. Gün başlıyo genelde yumurtlamam bide bulunduğum şehirde çektirmiyorum gittiğim hastane 3000 tl istedi istanbula gidip orda çektircem annemlerde kalıcam 13. Gün evde olurum o yüzden yüksek ihtimalli günler kaçıyor kıyısından köşesinden yakalarım inşallah
Hahah kocamda gelicek ama ev dışında ilişki zor oluyo kuzum yaEnee kocanda gelsin ya da spermi kargolasin millet şiringayla kendine yüklüyor sende yap yanında taşı
Akskdldlfk bı kaç saatliğine otele felan gidin anamm çözüm mü yok sizde ajdkdkdkfkHahah kocamda gelicek ama ev dışında ilişki zor oluyo kuzum yaşu şırınga işleri bana göre değil ya havayla temas ettikten sonra pek güvenmem ona doğal deniyoruz olmuyo şırıngaya işimiz kalırsa yandık
Bebek için her yol mübah şu aslanpençesini aldırayım ben bugün çalışmalarıda bi şekilde sürdürcez artıkAkskdldlfk bı kaç saatliğine otele felan gidin anamm çözüm mü yok sizde ajdkdkdkfk
Ne güzel azmine hayranım kuzumAslında genel itibariyle iyi oluyor aklıma hiç çocuk fikri gelmiyor bu siteye girince geliyorBen ömür boyu okurum zaten seviyorum onunlada mezun olurum
Hsg cektin mi yoksa çektircek misin bu ayBendede daha önce hormon testlerimde 28 çıkmıştı bu ay verdim hormon testi şimdide 65e yükselmiş 21. Gün progesteron baktırmaya gittiğimde göstericem sonuçları hsgde çektikten sonra bu prolaktin seviyesiyle bu ayda hamilelik bana zor görünüyo
Çektirmedim perşembe çektircem canımHsg cektin mi yoksa çektircek misin bu ay
Henüz sonuçlarımi yarin göstericem doktoruma evet dogru yumurtlama günleri mi öğrensem daha rahat olucam gibi sanki yoksa bu türlü hep görev gibi yapiyoruz ve bu beni cok strese sokuyorİnan hepimiz alıyoruz o haberleri hatta ikincileri ucunculeri duyuyoruz, kendine dert etme sen kendi sürecine odaklan seninde olucak merak etme doktorundan yumurtlama gününü ogrenseydin belki onu kaciriyorsunuz çünkü eski prolaktin değerinde çokta engel olabilecek seviyede değil en ufak bi yorgunluk veya stres hali bile prolaktin değerinin yükselmesine sebep verebiliyor anlik çıkmış olabilir.Sen şimdi herşeyi kafandan sil içinde bulunduğun ayın tadını çıkart, bı güzel değerlendirin 2 günde bir ya da yumurtlama gününü söylesin doktor oda hangi günleri değerlendirmeniz gerektiğini söyler sonra da gelsin hamiş haberi
Devlet hastanesi mi yoksa özelde miÇektirmedim perşembe çektircem canım
Özelde cerrahpaşada colormed diye bi yerdeDevlet hastanesi mi yoksa özelde mi
Canim ben zaten bu ay hem dostinex kullandim hemde aslan pencesi çayi o yüzden prolaktin 0 lardaBebek için her yol mübah şu aslanpençesini aldırayım ben bugün çalışmalarıda bi şekilde sürdürcez artık
Anladim canim inşallah sorunsuz geçer ve insllah bi sorun çıkmazÖzelde cerrahpaşada colormed diye bi yerde
Benim doktora gidip ilaç yazdırmama daha 14 gün var adetin 21. Günü gidicem çünkü o zamana kadar otlarla idare edeyim bariCanim ben zaten bu ay hem dostinex kullandim hemde aslan pencesi çayi o yüzden prolaktin 0 larda
Sağol canım inşallahAnladim canim inşallah sorunsuz geçer ve insllah bi sorun çıkmaz
Ben hic yumurtlama takip etmedim normlde yumurtlamaya kadar diyolar ben adetimin üçüncü günü başladım 15 gün felan ictim sen yumurtlamani biliyosan ona göre iç şifa olsunBenim doktora gidip ilaç yazdırmama daha 14 gün var adetin 21. Günü gidicem çünkü o zamana kadar otlarla idare edeyim barikaç gün kullandın aslan pençesini