- 8 Şubat 2022
- 82
- 66
- 28
Kaç gündür terlikleri bile attım fayansa basıyorum her ay psikolojikmen hamileyim diyorum ama bu yanmaları hiç duymamıştımGenelde böyle olanlar hamile oluyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gündür terlikleri bile attım fayansa basıyorum her ay psikolojikmen hamileyim diyorum ama bu yanmaları hiç duymamıştımGenelde böyle olanlar hamile oluyor ama
Bende burda söyleyenlerin yalancısıyım inşallah bebiş geliyordur sen ayakları fazla yere basma üşütme koru kendini nolur nolmazKaç gündür terlikleri bile attım fayansa basıyorum her ay psikolojikmen hamileyim diyorum ama bu yanmaları hiç duymamıştım
Açıkçası bu ay hiç ümidim yok parmağımda ödem oluştu ilaç kullandım eşim de yumurtlama günlerinde yan yana değildik ama inşallah dediğiniz gibi çıkar rabbim hepimizin kucağını doldursunBende burda söyleyenlerin yalancısıyım inşallah bebiş geliyordur sen ayakları fazla yere basma üşütme koru kendini nolur nolmaz
Nasip kısmet bu işler hiç belli olmaz sen her ihtimale karşı dikkat et kendineAçıkçası bu ay hiç ümidim yok parmağımda ödem oluştu ilaç kullandım eşim de yumurtlama günlerinde yan yana değildik ama inşallah dediğiniz gibi çıkar rabbim hepimizin kucağını doldursun
Çok teşekkür ederim canım düşüncen için inşallah hayırlı haberlerle hep birlikteNasip kısmet bu işler hiç belli olmaz sen her ihtimale karşı dikkat et kendine
Çok üzüldüm. Başın sağolsun Dilerim bundan sonra her şey gönlünce olur şu hayattaKızıma ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım. Şimdi kızım mezarda. Kızım hastanede yatarken ortaokul arkadaşım yeni doğum yapıp kanser teşhisi almıştı hamilelikte hızla yayılmıştı. Şimdi onun bebeği annesiz ben bebeksiz kaldım.
Ben tekrar anne olmayı deniyorum. Bazen kader diye birşey var. Ama Allah bize en doğru zamanda sağlıkla büyüteceğimiz bebekler versin. Olmadıysa vardır bir bildiği...
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan @Eses1 1 Nisan marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan @zrn88 4 Nisan M Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan E Esragull 7 Nisan @defne45866 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @aysesngul 12 Nisan AryaEvaninAnnesi 12 Nisan Busraslankara 13 Nisan @yinene 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @justderya 21 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Tabi ki de eklerim hoşgeldin cicegimMerhaba canım benim bat 9 nisan beni de eklermisin rica etsem :)
Canlarım ben de nisana kaldım adet oldum bugün bu ay hepimize bebiş getirsinGenelde böyle olanlar hamile oluyor ama
Amin canımCanlarım ben de nisana kaldım adet oldum bugün bu ay hepimize bebiş getirsin
İnşallah canım pozitif düşünelim motive olalım.Canlarım ben de nisana kaldım adet oldum bugün bu ay hepimize bebiş getirsin
Son adetin olması dileğiyle kuzum hoşgeldinCanlarım ben de nisana kaldım adet oldum bugün bu ay hepimize bebiş getirsin
Sizinle birlikte kendimi de hamiş gondericem bu ayİnşallah canım pozitif düşünelim motive olalım.
Canım prolaktin düşüklüğü sağlık sorunu olarak görülmüyor diye biliyorum. Sadece doğum sonrası sütün gelmez. Açıkçası değer aralığını bilmiyorum ama düşük olması sıkıntı değil. Yüksek olunca annelik hormonun tam olduğu için vücut tekrar anne yapmıyor seni :) Yeni doğum yapmış ve hamile annelerde yüksektir.Arkadaşlar merhaba ben hikayemi anlatmak istiyorum okuyup bana bi akil verirseniz cok sevinirim. 7 aylık evliyim ve hic korunmadik tabi hiç gebelik oluşmadı bu yüzden geçen ay hastaneye gittim ve prolaktinim 36.8 cikti doktor dostinex verip diger ay tekrar gelmemi söyledi ve bu ay gittim prolaktinim 0.502 olmuş sizce bi sorun mu var sıfırlanması normal mi gercekten kafam çok karıştı nasil dengeliyecegim ben bunu
Değer aralığım 6-29.9 olarak görünüyor yüksek olmasi gebeliğe engel diye okudum peki düşük olmasi da mi engelCanım prolaktin düşüklüğü sağlık sorunu olarak görülmüyor diye biliyorum. Sadece doğum sonrası sütün gelmez. Açıkçası değer aralığını bilmiyorum ama düşük olması sıkıntı değil. Yüksek olunca annelik hormonun tam olduğu için vücut tekrar anne yapmıyor seni :) Yeni doğum yapmış ve hamile annelerde yüksektir.
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallahSon adetin olması dileğiyle kuzum hoşgeldin
Kuzum düşmesi normal, yüksek olduğunda gebeliği engelliyor vücut kendini hamile sanıyor gebeliğe izin vermiyor zaten sıfırda kalmaz..İncir tüketme, ilişki esnasında göğüslerine dokunup tetiklemesin bı kaç yiyecek ve icecekte yükseltir onları hatırlamıyorum soda da vardı sanırım..Allah'ın izniyle eşinde sorun yoksa bu ayda dahil bı kaç aya gebelik haberini alırsın kafanı takma sakin, streste çok etkiler prolaktini üzülecek biseyin yok kafanı boşalt yeterArkadaşlar merhaba ben hikayemi anlatmak istiyorum okuyup bana bi akil verirseniz cok sevinirim. 7 aylık evliyim ve hic korunmadik tabi hiç gebelik oluşmadı bu yüzden geçen ay hastaneye gittim ve prolaktinim 36.8 cikti doktor dostinex verip diger ay tekrar gelmemi söyledi ve bu ay gittim prolaktinim 0.502 olmuş sizce bi sorun mu var sıfırlanması normal mi gercekten kafam çok karıştı nasil dengeliyecegim ben bunu