- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Yeni gördüm uzun sürmüş doktora gittin mi peki ? Arkadan gelişen yumurta mi oldu acabaAyın 15 den bugüne böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gördüm uzun sürmüş doktora gittin mi peki ? Arkadan gelişen yumurta mi oldu acabaAyın 15 den bugüne böyle
Aaa spiral varken gebe mı kaldınHoşbuldum teşekkür ederim 1 sene önce spiralimi çıkarmak için doktora gittiğimde düştüğünü öğrendim ondan beri istyoruz
Degerlendiriyorum bakalım umarım olurBazen 4 gün surebiliyor siz değerlendirin bugünleri
Yok gitmedim bu ay ara verdimYeni gördüm uzun sürmüş doktora gittin mi peki ? Arkadan gelişen yumurta mi oldu acaba
Neden olmasın gebelikte olabilir sen havuçta ye çatlasın catlamazsa bı gebelik testi yaparsın olmadı doktora gider durumu anlatırsın stres yapma herşeyin çözümü varİnşallah yaa keşke ondan olsa
Bizdede sorun olmadıgı halde gebelik oluşmadı sebebi buymuş neyseki çözüldü filmle açıldı tüpler sendede tüplerden kaynaklı olmasada en azından sebebin o olmadıgını bilirsinYarın bakalım nasıl olacak 11 ay oldu bizim gebelik hiç olmadi eşimde bi sorun yok bendede yok denildi son olarak bi filim çekip ona göre birsey diyecez dediler
Yumurtlama zamaninda olabiliyor kuzum doktorum soylemisti testte goremediysen ona göre ilerleme muhakkak degerlendirinKızlar bugün ilginç bir durumla karşılaştım bu hafta yumurtlama haftam daha pik göremedim bugün ceviz büyüklüğünde koyu kıvamlı kahverengi bir akıntı gibi bir şey gördüm ama yumurlama akıntısı değil ondan da koyuydu bende çikolata kisti var acaba kisti mi attım ne oldu bilmiyorum. Son iki gündür kasıklarım da doluluk hissi ve rahatsız edici bir durum vardı bugün oda yok.
olursa bu zamanda mucize olur zaten saol yaaNeden olmasın gebelikte olabilir sen havuçta ye çatlasın catlamazsa bı gebelik testi yaparsın olmadı doktora gider durumu anlatırsın stres yapma herşeyin çözümü var
İnşallah gebeliktirYok gitmedim bu ay ara verdim
Hepimiz için mucize olacakları kesin Nazlı bebisler bekletiyorlarolursa bu zamanda mucize olur zaten saol yaa
Olabilir mi şu aralar baş dönmelerimde oluyo çok garip bir dönemdeyimİnşallah gebeliktir
Bekletsinler bakalım geldiklerinde cekicekleri var bizdenHepimiz için mucize olacakları kesin Nazlı bebisler bekletiyorlar
Kız sen bı gebelik yapsana madem var mı elindeOlabilir mi şu aralar baş dönmelerimde oluyo çok garip bir dönemdeyim
Kız sen bı gebelik yapsana madem var mı elinde
[/QUOT Ewet var
Sabah yapıyım dimi şimdi doğru sonuç vermez ayy çok heycan verici umarım bu defa yanilmamYapsana bakalım başında donuyormus testlerinde pik belki geç dollendi
Evet yarın sabah ilk idrarla yap bakalım muhakkak haber et heyecanlandım başka bişey var mı hissettiğin baş dönmesi hariçSabah yapıyım dimi şimdi doğru sonuç vermez ayy çok heycan verici umarım bu defa yanilmam
Evet yarın sabah ilk idrarla yap bakalım muhakkak haber et heyecanlandım başka bişey var mı hissettiğin baş dönmesi hariç
[/QUOTE Başka bişey Yok sadece baş dönmesi o kadar haber ederim kız