- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Evet önceki tahlillerime bakıp öyle söyledi sonra tekrar tahlil yaptı ultrasonla vajinal muayene yaptı iki tarafta da kist varmış düşünüyorsan zaman kaybetme dedi Ben de biraz kafamı toplamak istedim olmazsa gideceğim mecbur ne yapalımCanım yaa üzülme en azından yol göstermiş doktor bir süre bekle sonra gidersin olmazsa mecbur gidicez bak ben daha ne olduğunu bilmiyorum bile tahlillemi belli oldu
Mecburen bian önce çaresine bakmak lazım. Acaba benimde mi öyle adetim düzensiz geçen ayda bu ayda öyle ve hala gelmedi 7 gün gecikmem var. Sen adetliyken mi gittin?Evet önceki tahlillerime bakıp öyle söyledi sonra tekrar tahlil yaptı ultrasonla vajinal muayene yaptı iki tarafta da kist varmış düşünüyorsan zaman kaybetme dedi Ben de biraz kafamı toplamak istedim olmazsa gideceğim mecbur ne yapalım
Evet adetin 7.günüydü ama yine tahlil yaptı. Bu arada ara kanamamdan bahsettim muhtemelen yumurtlama kanamasıydı dedi bizde adet oldum diye değerlendirmedik tabii aylar sonra yumurtlamıştım oda boşa gitti yav neyse başka bahara kaldıMecburen bian önce çaresine bakmak lazım. Acaba benimde mi öyle adetim düzensiz geçen ayda bu ayda öyle ve hala gelmedi 7 gün gecikmem var. Sen adetliyken mi gittin?
Bilemiyo ki insan içeriye kamera koycan olan biteni izlicenEvet adetin 7.günüydü ama yine tahlil yaptı. Bu arada ara kanamamdan bahsettim muhtemelen yumurtlama kanamasıydı dedi bizde adet oldum diye değerlendirmedik tabii aylar sonra yumurtlamıştım oda boşa gitti yav neyse başka bahara kaldı
Allah razı olsun canım Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah benim daha var zamanı önce zayıflamam lazımBilemiyo ki insan içeriye kamera koycan olan biteni izlicenherşeyde vardır bir hayır rabbim en yakın zamanda nasip etsin sana tatlış
Allah razı olsun canım Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah benim daha var zamanı önce zayıflamam lazım
Doktor kilon gebeliğe engel değil fakat tabii spermin yumurtaya ulaşması için biraz kilo vermek gerekiyormuş yani yine engelliyor Muş onun için ben de kilo verene kadar düşünmüyorum sen kaç kilosun canımAllah herkese nasip etsingaliba benimde zayiflamam lazım doktor boyla kilon orantılı olsun demişti fazla yeme diyemedi
68 kiloyum tatlım bence de engelliyor adet duzensizligide ondan olma ihtimali varmı acabaDoktor kilon gebeliğe engel değil fakat tabii spermin yumurtaya ulaşması için biraz kilo vermek gerekiyormuş yani yine engelliyor Muş onun için ben de kilo verene kadar düşünmüyorum sen kaç kilosun canım
Olabilir ama geç yumurtlama dan da oluyor inşallah bebiş vardır68 kiloyum tatlım bence de engelliyor adet duzensizligide ondan olma ihtimali varmı acaba
Bi düzgün yumurtlasak olur ama olana kadar böyle umutla devamOlabilir ama geç yumurtlama dan da oluyor inşallah bebiş vardır
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinSelam kızlarr bugün kontrolüm vardı, tam 9+3 gün olduk haftasıyla uyumluymuşherşey yolundaymış şükür Size merhaba diyor
Amin canım benimHayırlı olsun canım Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinDarısı olmayanların başına
Ben düşünmüyorum canım bir süre psikolojik olarak yoruldum biraz Rabbim isteyen herkese nasip etsinBi düzgün yumurtlasak olur ama olana kadar böyle umutla devam
Aynen yaa bende çok yoruldum düşünmek istemiyorum artıkBen düşünmüyorum canım bir süre psikolojik olarak yoruldum biraz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benimAynen yaa bende çok yoruldum düşünmek istemiyorum artık
Oyyy maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSelam kızlarr bugün kontrolüm vardı, tam 9+3 gün olduk haftasıyla uyumluymuşherşey yolundaymış şükür Size merhaba diyor