- 24 Mayıs 2021
- 343
- 484
Keseyi bile göremedik amaHerkeste bulantı olacak diye bi kural yok canım içini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi bile göremedik amaHerkeste bulantı olacak diye bi kural yok canım içini ferah tut
Değerin düşüktür şuan o yüzden gorememistir.. Doktorun yeniden tarih vermiştirKeseyi bile göremedik ama
Catlamadan sonra mı 27.nci günSelam kızlar ben. Bu ayda elendim az önce regl geldi malesef 27. Gün regl görmüş oldum
Kuzum iğne yoki bu sefer aşılama biteli oldu baya kendim deniyordum ya 29 Mart'ta regl olmustjm bu 27. GünCatlamadan sonra mı 27.nci gün
Anladım hayırlısı olsun şimdi nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuzKuzum iğne yoki bu sefer aşılama biteli oldu baya kendim deniyordum ya 29 Mart'ta regl olmustjm bu 27. Gün
Tüp bebek baslixaz kuzum Mayıs'ta dokroruma gitcem inşallah senin nasıl geçiyor hamislik doktor nrdiyiAnladım hayırlısı olsun şimdi nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz
Bulantılarım başladı benim 1 haftadır biraz surunduruyor ama olsun 18 aydir bugunleri bekliyorduk kalp atışını duyduk bu sonraki kontrol 20 gün sonra bakalım İnşallah istediğiniz gibi ilerler süreciniz muhakak yaz merak ederimTüp bebek baslixaz kuzum Mayıs'ta dokroruma gitcem inşallah senin nasıl geçiyor hamislik doktor nrdiyi
Canım nasıl gidiyor mfk var mı değişiklikBenim fodega geldi bugün canım senin ürünler ne alemde
Var mı sonuç canımAyy dün hepsi geldi mfk man mfk women bide sirkesini söylemiştim bugünde doktordan geldim 21. Günümdeyim çatlamış sonunda sag tarafımda bir tane ben hiç beklemiodum bakalım tutarsa geç döllenme olucam bu arada sabah da eşimlw birlikte yuttuk ürünlerden başla hemen
Canım ztn 5 gün kullandım regl oldum bu ay tutarsa sonuc alıcaz insallah hiç bırakmadan kullandık bugüne kadar hayırlısı insallahVar mı sonuç canım
Valla daha yeni diye mi bilmiyorum ama şimdilik bi değişiklik yok canımCanım nasıl gidiyor mfk var mı değişiklik
Ben görüyorum canımMerhabalar, umarım herkes istediği sonuçları alırr.. Beklemek gerçekten çok zor. Bnm bat 30 nisan . Bu sabah yani 25 nisanda evde erken test yaptım 2. Çizgi silik gibi ama sizde görüyormusunuz?
umarım öyledir bakalım 2-3 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. umarım pozitif isteyen herkese nasip olur.Ben görüyorum canım
Amin inşallah canım ayy çok sevindim bende Mayıs'ta doktorla konuşup sonbahar gibi istiyorum tüp bebek olayını fiziksel bedensel dinlnmek için eşimin sperm sorunu için de danisacm ayrıcaBulantılarım başladı benim 1 haftadır biraz surunduruyor ama olsun 18 aydir bugunleri bekliyorduk kalp atışını duyduk bu sonraki kontrol 20 gün sonra bakalım İnşallah istediğiniz gibi ilerler süreciniz muhakak yaz merak ederim
İNŞAALLAH olur canımValla daha yeni diye mi bilmiyorum ama şimdilik bi değişiklik yok canım
Bende gördüm canımMerhabalar, umarım herkes istediği sonuçları alırr.. Beklemek gerçekten çok zor. Bnm bat 30 nisan . Bu sabah yani 25 nisanda evde erken test yaptım 2. Çizgi silik gibi ama sizde görüyormusunuz?
İnşallah canım benimİNŞAALLAH olur canım
Görüyorum ben. Benimki de böyle çıkmıştı.Merhabalar, umarım herkes istediği sonuçları alırr.. Beklemek gerçekten çok zor. Bnm bat 30 nisan . Bu sabah yani 25 nisanda evde erken test yaptım 2. Çizgi silik gibi ama sizde görüyormusunuz?