Sizin kaç gün var bat gününe ? kaçında yumurtladınız ?Bende gördüm canım yarın tekrarla koyulaşmayı takip et aynı durumdayız bende testimi paylaşmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kaç gün var bat gününe ? kaçında yumurtladınız ?Bende gördüm canım yarın tekrarla koyulaşmayı takip et aynı durumdayız bende testimi paylaşmıştım
Ben yumurtlama takibi yapmadım ama 5 gün var bataSizin kaç gün var bat gününe ? kaçında yumurtladınız ?
Bide kaset test mi yapsam elimde var aslında kararsız kaldımBen yumurtlama takibi yapmadım ama 5 gün var bata
Kaset bende negatif çıktı. Dün hem kaset hem erken test negatif ti bugün erken silik kaset negatif. Bence kseti 1 gün kala ya da bat günü deneyelimBide kaset test mi yapsam elimde var aslında kararsız kaldım
20 - 21 - 22 Bat olan arkadaşlarımız güzel haberlerinizi bekliyorum
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Hangi marka kaset test yaptınız ?Kaset bende negatif çıktı. Dün hem kaset hem erken test negatif ti bugün erken silik kaset negatif. Bence kseti 1 gün kala ya da bat günü deneyelim
Kaset test surelab erken gebelik prodoctorHangi marka kaset test yaptınız ?
Artışınız gayet güzel çok fazla mı kanamanız bir doktora görününKızlar acil cevaap
3gündür testim bariz pozitif kan verdim iki gün önce 26cıktı bugun 91çıktı ve lekelenmem var cok koyu
Geçmiş olsun bir acile görünmenizi tavsiye ederimKızlar acil cevaap
3gündür testim bariz pozitif kan verdim iki gün önce 26cıktı bugun 91çıktı ve lekelenmem var cok koyu
Tesekkurler doktorum birazdan arayacakmıs .deger 0 lanımca kanama olması gerekmıyormu az lekelenme varArtışınız gayet güzel çok fazla mı kanamanız bir doktora görünün
Öylemi bakalım Doktorum gel derse giderm tesekkurlerGeçmiş olsun bir acile görünmenizi tavsiye ederim
Göremedim canım ikinci çizgiyi en fazla 3 damla yeterli oluyorArkadaşlar bakar misinz ben iki tane micrath test aldım birini yaptım hemn çalışmadı 4 damla damlatmistum çalışmadı diye damlattikca damlattim 7 8 damla damlattim sonra onu bıraktım diğerini yaptım anında sizgi çıktı aşağıdaki gibi sonra baktım diğeri de çalışmış ama onda yok gibi acaba test mi bozuk
Doktoruna gidersen daha iyi olur durumunu değerlendirip ona göre yol izler geçmiş olsunKızlar acil cevaap
2 gün sonra tekrar kan verip artış değerine bakarsan daha sağlıklı olur. şuan değerin için yorum yapmak yanlış olurKızlar adete 3 gün varken sonucum 95 çıkmış iyi mi sizce
Aynı ben de senin gibiyim..1 hafta önce 2bindi. 1 hafta daha kim bilir kaç binde olcam bazı drler böyle galbaAyy beni 5binde çagırdı yaaa üstten baktı bebek için 1hafta kalp için 2hafta beklicemmm
Amin kuzum darısı size inşaAllah dediğin gibi
Bnm regl’e yakın negatif çıkmıştı ; 3.gün 154 çıktı.. sonra artış oldu.. ama yetleşme kanaması mı başka mı yine de drye görün cnm.Kızlar acil cevaap
Üzerinde 4 yazıyordu 4 damlattim bndeGöremedim canım ikinci çizgiyi en fazla 3 damla yeterli oluyor
Göremedim canım ikinci çizgiyi en fazla 3 damla yeterli oluyor