ne demek canım kendi adıma ben çok mutlu oluyorum böyle umutlu şeylerle karşılaşıncaAhh teşekkür ederim umarım yükselir kan testini ne kadar süre sonra tekrarliyim?Aileme şu an söylemeyeceğim için sizlere soruyorum bu gibi soruları ilk olduğu için ama sizlerde onlar kadar samimisiniz teşekkür ederim herkes burda kendisinin sevinci gibi görüyor Allah razı olsun
boşverrr umut etmekten vazgeçmeBende de uyku hali var ama daha 11 gün var bata. Tribe girdim şimdidenbenim ilk hamileliğim 8 yıl önce olduğu için valla unutmuşum ama uyku falan hatırlamıyorum kesin psikolojik yine. Bir de 1 yıldır denediğimiz için çok negatif sonuçlar aldım ama hala akıllanmadım belirti konusunda hemen havaya giriyor insan..
Yükselir kuzum yeni oluşmuş zaten adetine daha var iki üç gün sonra yeniden kan verSonuç 5'miş canım, ne oluyor ben anlamadım 5 ve alt değerleri gebelik sayılmıyormuş.
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar beta test yaptımpazartesi kan veririm inşallah hamileyim Darısı herkesin başına LH doğru gösterdi.
Canımmm saglıkla tutunsun tebrik ederimmmKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Elimde test yok ama bulundururum olması sürekli gidip kan testi vermektenseElinizde test varsa 1-2 gün sonra tekrarlayın, koyulaşacaktır zaten bir şey varsa. Ona göre kan testini de düşünürüz artıkumarım iyi sonuçlanır ya ne güzel her şey olacağına varır tabi ama yine de çömelmeyin çok:) ve çok yukarı uzanmayın derler
Bakalım kontrol edeceğim zamanlaYükselir kuzum yeni oluşmuş zaten adetine daha var iki üç gün sonra yeniden kan ver
İnşallah güzel dilekleriniz için tekrardan teşekkürlerne demek canım kendi adıma ben çok mutlu oluyorum böyle umutlu şeylerle karşılaşıncainşallah çok güzel ilerler bat tarihinde yaptırabilirsin yada 2 günde bir de yaptırabilirsin
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahKızlar kan sonucum çıktı 18.86
maşallah maşallahKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Bence de canım benim hep 0 ın altında çıkıyorZaten bata da 7-8 gün var silik ve bu kadar düşük çıkması gayet normal olabilir bilemiyorum, ama hiç olmasaydı 0 çıkardı diye biliyorum. Umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Günde bir damla kahverengi lekelenme oluyor onun dışında regli görünmedi daha bilemedim valla yarın sabah test yapcam beklicem olumsuz sa yine yıkılırım çünküKuzum adet olmadın dimi hala test yaptın mı
Bakalım artıkBence de canım benim hep 0 ın altında çıkıyor
Kuzum ben bişi yaptım biraz önceKuzum adet olmadın dimi hala test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?