Çok güzel bişey yapmışsın hayırlı olsun canm benimKuzum ben bişi yaptım biraz önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bişey yapmışsın hayırlı olsun canm benimKuzum ben bişi yaptım biraz önce
ya çok güzel birşey yapılmış ne diyelim hayırlı olsunKuzum ben bişi yaptım biraz önce
Tebrik ederimmKuzum ben bişi yaptım biraz önce
Tebrikler tüm hamilelerin süreci keyifle ve sağlıkla geçsin Bereketli bir ay oluyor, darısı tüm isteyenlereKuzum ben bişi yaptım biraz önce
Aynı sekilee bende de öyle benim bu ay sadece kasıklarda batma kramp erkenden başladıKendimi umutlandırmak istemiyorum ama normalde adetime 10 gun kala coktan göğüs ağrısı başlamış olmalıydı ama 6 gün kaldı ses seda yok inşallah olmazda ya
Bende de öyle bide belim ağrıyorAynı sekilee bende de öyle benim bu ay sadece kasıklarda batma kramp erkenden başladı
Sağlıkla tutunsun inşallahKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Adetin bayağ geçti daha önce oluyor muydu bu tarz şeyler yada farklı bı belirtin var mıGünde bir damla kahverengi lekelenme oluyor onun dışında regli görünmedi daha bilemedim valla yarın sabah test yapcam beklicem olumsuz sa yine yıkılırım çünkü
Eneemmmm yerlesiyormuymuşşş minnakkkkkk hayırlı olsun kuzummmmmKuzum ben bişi yaptım biraz önce
Benim gördüğümu sizde goruyormusunz arkadaşlarKızlar rica etsem testime bakar mısınız bugün bat günü ve sabah biraz lekelenmem oldu hala adet olmadım
Film çekiminden dolayı bazen olabiliyormus, o şekilde okudum bı yerde kuzu ne kadar doğrudur bilmiyorumKızlar Hsg sonrası kanaması olanınız var mı? 2 gün boyunca regl kanaması gibi oldu sonra kahverengi lekeye döndü. Acaba küçük tıkanıklıklar vardı o mu açıldı? Doktor tüpler açık rahim temiz dedi
Haha sizofren değilmisim demek ki yarın kan vercem kuzum insallah aralık anneleri grubuna gelirim ben deBenim gördüğümu sizde goruyormusunz arkadaşlar
Ayyy hadi bekliyoruz bugün muydu batın bildiğin gözüküyor yeni oluşmuşHaha sizofren değilmisim demek ki yarın kan vercem kuzum insallah aralık anneleri grubuna gelirim ben de