- 14 Mart 2022
- 364
- 317
ayy ne güzel uğurlu olsun canımİlk 3 dk da böyle çıktı.. şok içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel uğurlu olsun canımİlk 3 dk da böyle çıktı.. şok içindeyim
Bir sorayım birazdan arayıp Bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallaharayıp değerin kaç olduğunu öğren sisteme ertesi gün düşüyor genelde tabi bu ilden ilede değişir ama olsun sen arayıp sor hemen umutsuzlanma daha bat a varmış
Eee erken gebelik testi pozitif o nasıl olduDeğerimi sormadım telefon ile görüştüm, testiniz negatif dedi sadece
Bende anlayamadım Testin içinden de detaylı baktım acaba kendi çizgisi mi diye yok orda aynı şekilde çizgi duruyor ne silikleşmiş ne koyulaşmışEee erken gebelik testi pozitif o nasıl oldu
Bence değerini arayıp öğren yeni başlamış olabilir.. olmasa testte niye çıksınBende anlayamadım Testin içinden de detaylı baktım acaba kendi çizgisi mi diye yok orda aynı şekilde çizgi duruyor ne silikleşmiş ne koyulaşmış
Laboratuvardaki kişiler değişiyor herhalde aradım kimse yokmuş orda, yarım saat sonra arayıp bilgi alacağım bakalımBence değerini arayıp öğren yeni başlamış olabilir.. olmasa testte niye çıksın
Testinin markası neydi kuzuLaboratuvardaki kişiler değişiyor herhalde aradım kimse yokmuş orda, yarım saat sonra arayıp bilgi alacağım bakalım
Ooooo bı hamiş dahaaa hayırlı olsun kuzum
Tebrikleerr
Yaa gözün aydın canım benim hayırlı olsun inşallah
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar.. umarım Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip ederayy ne güzel uğurlu olsun canım
Helal point mi neydi canımTestinin markası neydi kuzu
Bir sorayım birazdan arayıp Bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Sonuç 5'miş canım, ne oluyor ben anlamadım 5 ve alt değerleri gebelik sayılmıyormuş.Nasıl yani kaç çıktı sonuç
Sonuç 5'miş anlamdım iyi mi kötü mü?arayıp değerin kaç olduğunu öğren sisteme ertesi gün düşüyor genelde tabi bu ilden ilede değişir ama olsun sen arayıp sor hemen umutsuzlanma daha bat a varmış
Daha yeni olduğu için 5 çıkmış olabilir canım bence 1 hafta sonra tekrarla yükselme ihtimali varSonuç 5'miş canım, ne oluyor ben anlamadım 5 ve alt değerleri gebelik sayılmıyormuş.
Kızlar beta test yaptım pazartesi kan veririm inşallah hamileyim Darısı herkesin başına LH doğru gösterdi.
Zaten bata da 7-8 gün var silik ve bu kadar düşük çıkması gayet normal olabilir bilemiyorum, ama hiç olmasaydı 0 çıkardı diye biliyorum. Umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verirDaha yeni olduğu için 5 çıkmış olabilir canım bence 1 hafta sonra tekrarla yükselme ihtimali var
çok iyi sınırda şuan demekki yeni oluşuyor aman Allahım ne mucize inşallah artar kuzum çok dikkat et kendine oruc felan tutuyorsan bırak rabbim hoş görür ywmene içmene heeşeyşne dikkat et ve bol Du et yükselsin bizde edelimSonuç 5'miş anlamdım iyi mi kötü mü?
canım hayırlı olsun ramazan ayı bereketiyle geldi. Güzel güzel ilerlesin inşallah darısı bizlere bulaşşın inşallahKızlar beta test yaptım pazartesi kan veririm inşallah hamileyim Darısı herkesin başına LH doğru gösterdi.
Ahh teşekkür ederim umarım yükselir kan testini ne kadar süre sonra tekrarliyim? Aileme şu an söylemeyeceğim için sizlere soruyorum bu gibi soruları ilk olduğu için ama sizlerde onlar kadar samimisiniz teşekkür ederim herkes burda kendisinin sevinci gibi görüyor Allah razı olsunçok iyi sınırda şuan demekki yeni oluşuyor aman Allahım ne mucize inşallah artar kuzum çok dikkat et kendine oruc felan tutuyorsan bırak rabbim hoş görür ywmene içmene heeşeyşne dikkat et ve bol Du et yükselsin bizde edelim
Çok sevindim inşallah sağlıkla kalp atışını da duyarsınız mübarek günlerKızlar beta test yaptım pazartesi kan veririm inşallah hamileyim Darısı herkesin başına LH doğru gösterdi.
Elinizde test varsa 1-2 gün sonra tekrarlayın, koyulaşacaktır zaten bir şey varsa. Ona göre kan testini de düşünürüz artık umarım iyi sonuçlanır ya ne güzel her şey olacağına varır tabi ama yine de çömelmeyin çok:) ve çok yukarı uzanmayın derlerAhh teşekkür ederim umarım yükselir kan testini ne kadar süre sonra tekrarliyim? Aileme şu an söylemeyeceğim için sizlere soruyorum bu gibi soruları ilk olduğu için ama sizlerde onlar kadar samimisiniz teşekkür ederim herkes burda kendisinin sevinci gibi görüyor Allah razı olsun