Hayırlısı bakalım akşam saatlerinde yumurtlama akıntım geldi ara ara kasık ağrım var şu anFilm çekiminden dolayı bazen olabiliyormus, o şekilde okudum bı yerde kuzu ne kadar doğrudur bilmiyorum
Saol canım benim tez vakitte inşallah sizde güzel haberler alırsınızHayırlısı bakalım akşam saatlerinde yumurtlama akıntım geldi ara ara kasık ağrım var şu anPerşembe akşamı değerlendirdik bugün boş yarın dans Bu arada ismini başka topiklerden hatırladım, tebrik ederim sağlıkla keseyi görün kalp atışını duyun kucağınıza alın inşallah
Evet bugün kuzum. Sabah kasik ve bel ağrısı ile bi akinti geldiğini hissettim. Lavaboya gittiğimde lekelenme gördüm adet oldum sandim. Sonra ağrı da kesildi şancı da. Şeffaf akıntı son gaz devam durumlar böyleydiAyyy hadi bekliyoruz bugün muydu batın bildiğin gözüküyor yeni oluşmuş
Aminnn Allah razı olsunSaol canım benim tez vakitte inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Oooo bebiş geliyor inşallahEvet bugün kuzum. Sabah kasik ve bel ağrısı ile bi akinti geldiğini hissettim. Lavaboya gittiğimde lekelenme gördüm adet oldum sandim. Sonra ağrı da kesildi şancı da. Şeffaf akıntı son gaz devam durumlar böyleydi
Yaa ben hala sevinemiyorum sonucu görene kadar inanamiycam sanırımOooo bebiş geliyor inşallahyarın kan sonucunu muhakkak paylaş bizimle merak ederim güzel haberler bekliyorum senden gerçi gelmiş güzel şeyler ama ne kadarlık onu öğrenelim
Hahaha öyle oluyor kanı goruncede ultrason da görene kadar inanamiycam diyeceksiniz böyle böyle bı bakmışiz kucagimizdalarYaa ben hala sevinemiyorum sonucu görene kadar inanamiycam sanırım
Inşallah kuzum yaaHahaha öyle oluyor kanı goruncede ultrason da görene kadar inanamiycam diyeceksiniz böyle böyle bı bakmışiz kucagimizdalar
Cekimden sonra oluyo öyle normal yaniKızlar Hsg sonrası kanaması olanınız var mı? 2 gün boyunca regl kanaması gibi oldu sonra kahverengi lekeye döndü. Acaba küçük tıkanıklıklar vardı o mu açıldı? Doktor tüpler açık rahim temiz dedi
Ben yapmaktan vazgeçtim negatif göre göre artık pozitif olsada tek çizgi görürüm ben onugelen pozitif haberlere ve kasıklarımdaki batmalara dayanamayıp bata 8 gün varken test yaptımbilebile lades oldu negatif ama olsun pişman değilim içimde kalmadı.
Var gibi cok yeni . Ama adete yakin betada hafif bi artista oluyor onuda cikarmis olabilir.. normslde hmn gelir miydi adetiniz arkasi gelmemis ya.. gönlünüze gore oldun insallahKızlar rica etsem testime bakar mısınız bugün bat günü ve sabah biraz lekelenmem oldu hala adet olmadım
Öyleymiş galibaEneemmmm yerlesiyormuymuşşş minnakkkkkk hayırlı olsun kuzummmmm
Günaydın canımmmGünaydın güzel anneler ve anne adaylarıbugün karşıma çıkan bu güzel sözü sizlerlede paylaşmak istedim.
6 gün sonraHanimlar iliskiden kac gun sonra hissettiniz belirtileri?
Nelerdi ilk belirtiler6 gün sonra
Normalde akıntım olmazdı ilk akıntıyla başladı uzun sürdü ve yine aynı şekilde 2 gün şiddetli mide bulantısı oldu sonra ayaklarıma vuran bı kasık ağrısı, göğüs ucu aşırı acıdı en sondada bata yakın ilişki esnasında sağ tarafimda bişey varmış gibi bı ağrı, baskı vardı aynı catlamadaki gibiNelerdi ilk belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?