Yumurtlama dönemine girince olabiliyor o tarz şeyler ovulasyon takibi yapiyormusun bilmiyorum ama bugünleri gün aşırı şeklinde ağrın sizin olsada değerlendirin benimde 9 Mart'ta bitti adetim 21 ine kadar gün aşırı gidiyoruzKızlar ya 10 Martta adetim bitti. geçen ay sol yumurtalıkta kist vardı bu ay geçmişti adetle kist ama yumurta tembelliği var 3 ay kendin dene sonra gel dedi doktor. Hayıt tohumu içiyorum 1 haftadır ben de ama rahmim agrıyor hafif şekilde ara ara resmen batıyor size de oldu mu ilk kez başıma geldi böyle bi şey
Ağzından bal damlıyor inşallah kuzuminşallah bu ay hepimizin ayı olsun isteyen herkesin ramazanın bereketine bebişlerimizide katsın inşallah
benimde 11 martta bitti 2 günde bir devam ediyoruz bakalım yumurtlamamız başlamıştır diye düşünüyorumAğzından bal damlıyor inşallah kuzum
Benim yarın başlıyor 21.nci güne kadar gün aşırı gidelim dedik artık hangi güne denk gelirsebenimde 11 martta bitti 2 günde bir devam ediyoruz bakalım yumurtlamamız başlamıştır diye düşünüyorum
Hiç yapmadım yumurtlama testi ya öyle test olduğunu da yeni öğrendim.Yumurtlama dönemine girince olabiliyor o tarz şeyler ovulasyon takibi yapiyormusun bilmiyorum ama bugünleri gün aşırı şeklinde ağrın sizin olsada değerlendirin benimde 9 Mart'ta bitti adetim 21 ine kadar gün aşırı gidiyoruzHayıt otunu bende içiyorum bu ay ilk içtiğim ay yapmıştı 3 ay boyunca düzensiz olan adetlerim 29 günde bir olmuştu
Doktor ilaç vermedi mi pekiHiç yapmadım yumurtlama testi ya öyle test olduğunu da yeni öğrendim.Hep adetlerim düzenliydi ve hiç böyle tembellik gibi bi şey olacağını düşünmemiştim bu yüzden doktora da gitmemistim. Bebek deneyelim dedik sonra geçen ay 15. Gün 2. Kere adet olunca doktora gittim neden oldu ilk kez başıma geldi diye tembellik çıktı ve tembellik olduğunu bilmeden de hap ile korunuyordum salak ben keşke hiç korunmasaydım şimdi de yana yakıla bu nasıl geçicek derdindeyim
Yok vermedi bi tarlusal kullandım gecen ay hormon testi yaptı işte onda da yumurtalıklarda tembellik var 3 ay kendin dene olmazsa gel dedi yasmin kullanmıştım öncesinde ondan galiba ona bağladım bilmiyorum. Ben de forumda hayıt kullananları görüne adetimle başladım iste Allahtan umut kesilmez belki iyi gelir diyeDoktor ilaç vermedi mi peki
İnşallah şifa olur sanadaYok vermedi bi tarlusal kullandım gecen ay hormon testi yaptı işte onda da yumurtalıklarda tembellik var 3 ay kendin dene olmazsa gel dedi yasmin kullanmıştım öncesinde ondan galiba ona bağladım bilmiyorum. Ben de forumda hayıt kullananları görüne adetimle başladım iste Allahtan umut kesilmez belki iyi gelir diye
Yine de iyice araştırıp içHee şimdi anladım benim sadece prolaktin yüksek diğerleri normal onlarıda bişeyler içerek düşürmezsem iyi
Hadi inşallahBende öyle son diye forumda girmedigim topik kalmadı bu son kapanışı yapicaz
Kısa yoldan gideyim diye miBen mix yapiyorum direk daha etkili olsun diye hepsini karıştırıyorum ajdkdkfk
Öyle yapayımYine de iyice araştırıp iç
Kısa yoldan gideyim diye miBen mix yapiyorum direk daha etkili olsun diye hepsini karıştırıyorum ajdkdkfk
Sana da geçmiş olsunbende ocak ayında kürtaj olmustum bakalım bu üçüncü ay tabi ben durmadım ovulasyon takibi yaptım degerlendirdim ama olmadı mart ayında da denemek için oculasyon aldım inşallh bu sefer hayırlısıyla olur
Evet kısa yoldan cozecektim olmadı meğer sorun bende değilmiş o dönemlerKısa yoldan gideyim diye mi