- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Ekledim canım benim hoşgeldinBeni de ekler misiniz bat 5 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım benim hoşgeldinBeni de ekler misiniz bat 5 nisan
Evet canım aralığa gidicez Allah'ın izniyleBu arada bu ay aralik bebekleri mi oluyor tutarsa insallah
Ekledim canım benim sende hoşgeldinMerhabalar bat 16 Nisan beni de ekler misiniz rica etsem
Letu kullanmistim ben o bı tane geliştirmiştiMerhaba kızlar içinizde famera kullanan var mı veya daha önce kullanmış olan kaç tane yumurtanız oluştu
Hoşbuldum canımEkledim canım benim sende hoşgeldin
Sürecinden bahseder misin bize ne zamandan beri deniyorsun neler kullanıyorsunHoşbuldum canım
bol bol beslenmelerle devam edin canım streside atarsan kafandan inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırızTabi canım benim 3 yıldır çocuk istemim var geçen sene Nisan ,Mayıs,Haziran da klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum başarısız oldu.Temmuzda hsg çekildim sonuç temiz çıktı doktor 6 ay normal deneyin bekle dedi.Tekrar da doktora gitmedim eşim bak bir şey yokmuş zamanı vardır deyip durduruyor şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum
İnşallah canım isteyen herkese rabbim nasip etsinbol bol beslenmelerle devam edin canım streside atarsan kafandan inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
Eşin gitti mi peki hiç onada baktılar mi ? Rahim filminden sonra 6 ay içinde gebelik oluşuyor genelde eşinde bişey yoksa stres yapma olurTabi canım benim 3 yıldır çocuk istemim var geçen sene Nisan ,Mayıs,Haziran da klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum başarısız oldu.Temmuzda hsg çekildim sonuç temiz çıktı doktor 6 ay normal deneyin bekle dedi.Tekrar da doktora gitmedim eşim bak bir şey yokmuş zamanı vardır deyip durduruyor şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum
Ooo ozaman sizin bu ay bile olur stres yapma yeterkiEşimde gitti onda da bi sorun yok canım
Ben famera değilde klomen kullanmıştım 5 tane gelişmiştiMerhaba kızlar içinizde famera kullanan var mı veya daha önce kullanmış olan kaç tane yumurtanız oluştu
İnşallah en kısa zamanda nasip olur canımTabi canım benim 3 yıldır çocuk istemim var geçen sene Nisan ,Mayıs,Haziran da klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum başarısız oldu.Temmuzda hsg çekildim sonuç temiz çıktı doktor 6 ay normal deneyin bekle dedi.Tekrar da doktora gitmedim eşim bak bir şey yokmuş zamanı vardır deyip durduruyor şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum
İnşallah kuzum çok teşekkür ederimİnşallah en kısa zamanda nasip olur canım
Canım İmom OMEGA alabilirsin normalde İmom Primo veriyorlar gebelik öncesi ama o pek bulunmuyor ben içinde balık yağı da olsun dedim OMEGA olanını kullanıyorum çokta memnunum..Folbiol alma sakin mg çok yüksek nöroloji doktorum hiç bir şekilde onaylamadi. 400 mg geçmediği süreç gerisini kullanabilirsinİnşallah canım inşallah.folik asit alıcam öneriniz var mı?
Ben falbiol kullanmıştım baş dönmesi yapıyodu bendeCanım İmom OMEGA alabilirsin normalde İmom Primo veriyorlar gebelik öncesi ama o pek bulunmuyor ben içinde balık yağı da olsun dedim OMEGA olanını kullanıyorum çokta memnunum..Folbiol alma sakin mg çok yüksek nöroloji doktorum hiç bir şekilde onaylamadi. 400 mg geçmediği süreç gerisini kullanabilirsin
Folbiol çok yüksek genelde ilaç kullanan anne adaylarına bile yarısını veriyorlar banada kadın doğum uzmanı vermişti nöroloji doktorum hemen bırak onu dedi çok yüksekmiş folat değerlerim o sırada düşük olduğu için1 ay yarım şeklinde kullandım sonra İmom'a geçtim hem diğer vitaminlerde var içinde iyi geliyorBen falbiol kullanmıştım baş dönmesi yapıyodu bende