Hayıt otuyla kombine kullanmıştım 3 ay kadar bıraktım. bu ay da sadece hayıt otu kullandım prolaktin 23 çıkınca umursamadımAynen yumurtlama döneminde kullanma valla bu ay ben kullanmicam yeterince düşmüş bide böyle deneyelim bu ay
Öyle vallaHaksizda değiller
Başımıza bişey gelmeden şu süreci bı geçsek iyi olacaktı bu yolda mundar olacazÖyle valla
Hahah aynı fikirdeyimBaşımıza bişey gelmeden şu süreci bı geçsek iyi olacaktı bu yolda mundar olacaz
Ben de kullandım geçen sene FSH 10.45 çıkmıştı 10 gün içtim soğan suyunu sonraki ay FSH 7.10 falan oldu. Baya dengeledi gebe kalamadim ama hormonlar düzeldi en azındanBaktım canım ibrahim saraçoğlu öve öve bitirememiş prolaktinle ilgili bişey demiyo ama özellikle tsh ve lh hormonları düzenliyo diyo diğer hormonlar içinde iyiymiş deneyelim bakalım bizde denemediğimiz bişey kalmayacak bu gidişle
Bitkisel kürler ile hamile kalmaya çalışanlar gurubu olmaliydik yanlış oldu başlıkBen de kullandım geçen sene FSH 10.45 çıkmıştı 10 gün içtim soğan suyunu sonraki ay FSH 7.10 falan oldu. Baya dengeledi gebe kalamadim ama hormonlar düzeldi en azından
Bu uğurda her yol mübahBitkisel kürler ile hamile kalmaya çalışanlar gurubu olmaliydik yanlış oldu başlık
Ekledim canım benim hoşgeldin bu son olacak inanıyorum başaracaz bu ay
Aslan pençesidemi içtin yoksa soğan suyumu sadeceBen de kullandım geçen sene FSH 10.45 çıkmıştı 10 gün içtim soğan suyunu sonraki ay FSH 7.10 falan oldu. Baya dengeledi gebe kalamadim ama hormonlar düzeldi en azından
Biseyler yapicaz diye öteki tarafa gitmeden hamiş kalsak iyiydiBu uğurda her yol mübah
Hoşbuldum kuzum, inşallah ya bu son diye diye girmedigim topik gezmedigim forum kalmadıEkledim canım benim hoşgeldin bu son olacak inanıyorum başaracaz bu ay
Sadece soğan suyu içtim. 6 ay sonrasında aslan percemi icmem gerekiyordu ben onu içmedim FSH duzelinceAslan pençesidemi içtin yoksa soğan suyumu sadece
Hâlâ zehirlenmemis olmamiz zaten takdire şayanBiseyler yapicaz diye öteki tarafa gitmeden hamiş kalsak iyiydi
Hee şimdi anladım benim sadece prolaktin yüksek diğerleri normal onlarıda bişeyler içerek düşürmezsem iyiSadece soğan suyu içtim. 6 ay sonrasında aslan percemi icmem gerekiyordu ben onu içmedim FSH duzelince
Bende öyle son diye forumda girmedigim topik kalmadı bu son kapanışı yapicazHoşbuldum kuzum, inşallah ya bu son diye diye girmedigim topik gezmedigim forum kalmadı
Ben mix yapiyorum direk daha etkili olsun diye hepsini karıştırıyorum ajdkdkfkHâlâ zehirlenmemis olmamiz zaten takdire şayan
Hayıt otuyla kombine kullanmıştım 3 ay kadar bıraktım. bu ay da sadece hayıt otu kullandım prolaktin 23 çıkınca umursamad
Bende geçen ay hayıt suyu aldim ama prolaktin yükseltiyor diye kullanmadım bu ay kullansam mi ya bugün adetim bitti yarın başlasam mi yükseltir miHayıt otuyla kombine kullanmıştım 3 ay kadar bıraktım. bu ay da sadece hayıt otu kullandım prolaktin 23 çıkınca umursamadım
İlk kez duydum canım prolaktini yükselttiğini hormonları dengeliyor diye biliyordum 5 gün kullanabilirsinBende geçen ay hayıt suyu aldim ama prolaktin yükseltiyor diye kullanmadım bu ay kullansam mi ya bugün adetim bitti yarın başlasam mi yükseltir mi