- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
Çok boşvermiştim yaaYoktun kız bayadır sende iyi oldu
çok üzüldümm
Canım ben elendim :)
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Üzülme canım sakın. Allah ın verdiğinde bir hayır vermediğinde bin hayır vardır.
Aynen öyle kuzum üzülmüyorum da her ay aynı süreç olunca insan artık bu son ay olsun diyorÜzülme canım sakın. Allah ın verdiğinde bir hayır vermediğinde bin hayır vardır.
çok haklısın bakalım biz ne yapcaz erken ama aksam kan versemmi 8. gun transfer sonrasıAynen öyle kuzum üzülmüyorum da her ay aynı süreç olunca insan artık bu son ay olsun diyor
İnşallah hepimiz en kısa zamanda bebiş haberi paylaşırız burdaAynen öyle kuzum üzülmüyorum da her ay aynı süreç olunca insan artık bu son ay olsun diyor
Kuzum tranferle ilgili sadece burdan okuduklarım kadar bilgim var ama 11/12. günden itibaren falan başla testeçok haklısın bakalım biz ne yapcaz erken ama aksam kan versemmi 8. gun transfer sonrası
Hayırlısı olsun kuzum pozitif haberleri al insallahMerhaba kızlar bende artık bekleyemiyorum kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak
Hadi bakalım hayırlı haberler ver bizeMerhaba kızlar bende artık bekleyemiyorum kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak
İnşallah canımHadi bakalım hayırlı haberler ver bize
Hayırlısı ile güzel sonuç alırsın inşMerhaba kızlar bende artık bekleyemiyorum kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak
İnşallah canımHayırlısı olsun kuzum pozitif haberleri al insallah
İnsallah canımHayırlısı ile güzel sonuç alırsın inş
Fotoğraf eklerseniz birlikte fikir yürütelimKizlar aranizda predictor early kullanan var mi ? 5 gun var reglime ilac icmek durumunda kaldim emin olmak adina yapayim dedim golge gibi bisey var ama hep mi cikar bu kimi testte olur ya. Onemsemeli miyim 5 gun kala iyi bi cizgi cikariyo mu yoksa?