Sanırım yavaş yavaş bende orda yerimi alsam iyi olacakBen açtım kuzlar Mayıs ayı adına gelen gelsin oraya herherdeyim ben her yerden herkes ile yazışıyorum gerçi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım yavaş yavaş bende orda yerimi alsam iyi olacakBen açtım kuzlar Mayıs ayı adına gelen gelsin oraya herherdeyim ben her yerden herkes ile yazışıyorum gerçi
Benimde bat 12 Nisan ama bende yok.Kızlar kanama/lekelenme yaşayan var mı aranızda? bat 12 nisan
Dün negatifi görünce bugün yapmadım. Bat günüm bugün bugün adet olmazsam yarın gidip kan vericem . Çıkar mı sizceTest yapan var mı anniş adayları
Kuzum ben dün neredeyse son idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı, salı günü kan tetsi verdim bugün de otestin sonucunu bekliyorum, hayırlısıyla inşallahTest yapan var mı anniş adayları
Bugünde çıkar kuzumDün negatifi görünce bugün yapmadım. Bat günüm bugün bugün adet olmazsam yarın gidip kan vericem . Çıkar mı sizce
Ayyy hadi inşallah testin resmi var mıKuzum ben dün neredeyse son idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı, salı günü kan tetsi verdim bugün de otestin sonucunu bekliyorum, hayırlısıyla inşallah
Topik kapanicak yakında adghjk ekliyimDesene topik açtım diye Mavigrill benide ekler misin bat 13 Nisan❤❤❤
Bugün nöbetçiyim veremem mecbur yatını bekleyeceğim. Gelen olmazsa tabi inşallahBugünde çıkar kuzum
Şans getir bana kuzucumTopik kapanicak yakında adghjk ekliyim
Ooooo hoşgeldin bebeğimŞans getir bana kuzucum
Desene ben burdayım koş gel diyeOoooo hoşgeldin bebeğim
bende var ama belirsiz su gibi çok azKızlar kanama/lekelenme yaşayan var mı aranızda? bat 12 nisan
salı mı çıkmıştır ya çıkmadımıKuzum ben dün neredeyse son idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı, salı günü kan tetsi verdim bugün de otestin sonucunu bekliyorum, hayırlısıyla inşallah
Valla aynı korku bende de var. Yarın kan vericem ama ya bugün ya da yarın sabah adet olursam ya da negatif gelirse sonuç diye korkuyorum. Ama Allah ne derse o olur . Biraz tevekkül lazım galiba hepimize.Herkese merhaba yaklaşık 2 aydır deniyoruz gebeliği ama olmuyor kaç gündür mide bulantim var kasık ağrım da ara ara giriyor belki psikolojikti hepsi bilemiyorum adetime 7 gun var bugun dayanamadim test yaptim erken gebelik ilk testimde bu benim ufacikta olsa umudum vardi ama görünce cok üzüldüm esimde bilmiyor yaptığımı belki erken farkındayım ama ya hic olmazsa korkusu bambaşka birşey
Yoktun kız bayadır sende iyi olduDesene ben burdayım koş gel diye
Kesinlikle öyle insan bazen elinde olmadan stres yapsada en dogrusu oValla aynı korku bende de var. Yarın kan vericem ama ya bugün ya da yarın sabah adet olursam ya da negatif gelirse sonuç diye korkuyorum. Ama Allah ne derse o olur . Biraz tevekkül lazım galiba hepimize.