Aslında ben son 3 aya kadar stres de yapmıyordum çünkü çikolta kisti vardı bende o yüzden olmuyordu. Kasım ayında ameliyat oldum sonra soğan suyu falan da deneyip yine kist olunca bu ay çok stres yaptımBende 1.5 yıldır istiyorum ama yok ne gelen var ne giden rahim filmi cektirdim ondanda sorun yok hormonlar iyi yumurtam catliyor düzenli adet oluyorum gecen doktordaydim yine böyle seylerle cok karşılaşıyoruz son zamanlarda hic bir sorun yok gebelik oluşmuyor diye ki en büyük etken stres bence stres yapmamali yada o dusunceyle yataga girilmemeli bezen birseyleri oluruna birakmak gerek
Sen gel bide bana sor özellikle ameliyattan sonra göbeğim çok çok aşırı çıktı ödemden mi ameliyattan mı bilmiyorum birde yazlık yerde çalışıyorum her gören aa hamile misin diyor istisnasız her gören kadınında erkeğine hepsi artık yazılı tişört bastırasım geliyor hamile değilim diyeAynen öyle misal regl 8 gün var içim içimi yemeye başladı acaba var mıdır varsa nasıl anliyacam üstüne görme olur mu olursa nasıl olacak adet olursam bi dahaki ay napicam hadi benim stresim bana yetiyor zaten bide cevre baskısı ve sorusu iyice strese sokuyor yani sanki benim elimdeymis gibi cocuk yok mu lan yok olsa saklicam mi sanki bilmiyorum ya nolcak böyle
Evet canım bizdede öle ne eşimde ne de bende sorun yok stres yapıyoruz fazla stres yumurtalarımı etkiled bu ay geç gelişiyolarBende 1.5 yıldır istiyorum ama yok ne gelen var ne giden rahim filmi cektirdim ondanda sorun yok hormonlar iyi yumurtam catliyor düzenli adet oluyorum gecen doktordaydim yine böyle seylerle cok karşılaşıyoruz son zamanlarda hic bir sorun yok gebelik oluşmuyor diye ki en büyük etken stres bence stres yapmamali yada o dusunceyle yataga girilmemeli bezen birseyleri oluruna birakmak gerek
Dün gebelik testi aldim ama yapmadım.eşim bı kaç gün geçsin öyle yaparsjn dedi.dun olmadım adet.kac gün beklicem ki boyle.Hiç korkma canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Eğer geçtiyse adetin şimdi de çıkabilir canımDün gebelik testi aldim ama yapmadım.eşim bı kaç gün geçsin öyle yaparsjn dedi.dun olmadım adet.kac gün beklicem ki boyle.
burdan baska bir arkadas yazdı, hayıt tohumu hapı ile hamile kalmıs, gerci pko oldugu icin glifor ve inofolic de kullanmıs. Sepe natural diye bir markanın hayıt tohumu hapını icmiş, hamile oldugunu ogrenene kadar bırakmamıs. trendyolda baktım fiyatı da cok uygun, önümüzdeki ay bir şans vermeyi düsünüyorum :)bende sabah akşam içiyorum kuzum ama tecrübelerine dayanıp birşey daha sorayım aç karnına mı tok karnına mı içiyordun ben aç karnına içiyorum biraz migde bulantısı yaptı ama sonra alıştım hedef güzel olunca
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Evet baktım iyi bir doktorZafere giden yolda her şey mübahorda kalacak yerim var 15 20 gün kadar kalıcam doktoru bir araştır bak %99 garanti veriyor yapay zeka yöntemi kullanıyormuş olacak inşallah
Her ay düzenli olan adet bu ay olmadı.stres de yapiyor olabilir miyim acaba.kafam buna takılmis yaa.pozitif çıkması bile beni mutlu etmez .ancak doktor muayenesi.dis gebeliği geçirdikten sonra.Hakkimizda hayirlisiEğer geçtiyse adetin şimdi de çıkabilir canım
Bende hamisim adetten 1 gün önce yaptırdım 264 tü bugün sağlık ocağına gittim kayıt için yeniden aldı bazı değerlere de bakicak bakalım kaç olmuşDoktora gitmemiştim daha erken değerim düşük diye bugün dayanamadım acilde vereyim dedim şok oldum değeri görüncebu arada sende mi hamişsin canımm çok sevindim hayırlı olsun senin kaç çıktı değerin
Ekliydin canım zaten listeyi kontrol etmen yeterliydiEkle lütfen
23 Nisanlari merak ediyorum inşallah ikinizde güzel haberler verirsiniz
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
İnşAllah23 Nisanlari merak ediyorum inşallah ikinizde güzel haberler verirsiniz
Test yapan var mı anniş adayları
�
Batın yakın yaşayabilirsin herkeste olmuyorKızlar kanama/lekelenme yaşayan var mı aranızda? bat 12 nisan
Amin canım benim nasıl için rahat edecekse öyle yap,Her ay düzenli olan adet bu ay olmadı.stres de yapiyor olabilir miyim acaba.kafam buna takılmis yaa.pozitif çıkması bile beni mutlu etmez .ancak doktor muayenesi.dis gebeliği geçirdikten sonra.Hakkimizda hayirlisi