Aminn Rabbim hepimizi anneler grubunda toplasınSağol canım inşallah hepimiz bebiş haberi alırız bu ay inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn Rabbim hepimizi anneler grubunda toplasınSağol canım inşallah hepimiz bebiş haberi alırız bu ay inşallah
Aa iyi iyi bugün içmeye başlasam 5 gün içebiliyorum o zamanBen hic yumurtlama takip etmedim normlde yumurtlamaya kadar diyolar ben adetimin üçüncü günü başladım 15 gün felan ictim sen yumurtlamani biliyosan ona göre iç şifa olsun
Hadi inşallah topluca aralık annelerine gidelimAminn Rabbim hepimizi anneler grubunda toplasın
Hadi bakalım sifa olsun hatta bebiş olsun inşallahAa iyi iyi bugün içmeye başlasam 5 gün içebiliyorum o zaman
AminnnHadi inşallah topluca aralık annelerine gidelim
Ajdkdkfk tabiside her yol mübah durmak yok yola devam inandık başaracaz arastirdin mi o mu düşüruyormus bende alayım olmazsa hayıt otu sürem bittiBebek için her yol mübah şu aslanpençesini aldırayım ben bugün çalışmalarıda bi şekilde sürdürcez artık
Stres yok inandık başaracaz bu ay, keyfini sürerek ilerlicezHenüz sonuçlarımi yarin göstericem doktoruma evet dogru yumurtlama günleri mi öğrensem daha rahat olucam gibi sanki yoksa bu türlü hep görev gibi yapiyoruz ve bu beni cok strese sokuyor insllah hepimiz hamiş haberlerini alırız
Aslanpençesi düşürüyordu dimi yanlış hatirlamamisim bende içeyim gerçi yumurtlama donemimdeyim ben alana kadar olan olmuş olacakCanim ben zaten bu ay hem dostinex kullandim hemde aslan pencesi çayi o yüzden prolaktin 0 larda
Ağzından bal damlıyor inşallahHadi inşallah topluca aralık annelerine gidelim
Baktım canım ibrahim saraçoğlu öve öve bitirememiş prolaktinle ilgili bişey demiyo ama özellikle tsh ve lh hormonları düzenliyo diyo diğer hormonlar içinde iyiymiş deneyelim bakalım bizde denemediğimiz bişey kalmayacak bu gidişleAjdkdkfk tabiside her yol mübah durmak yok yola devam inandık başaracaz arastirdin mi o mu düşüruyormus bende alayım olmazsa hayıt otu sürem bitti
Ben bı ara 3 ay kullandım ama hayıt otuyla karıştırdım mix yapıp içtim Allah'tan bişey yapmadı Siz bana uymayın meğer aralarında en az 2 saat olması gerekiyormuş çok sonra öğrendimBaktım canım ibrahim saraçoğlu öve öve bitirememiş prolaktinle ilgili bişey demiyo ama özellikle tsh ve lh hormonları düzenliyo diyo diğer hormonlar içinde iyiymiş deneyelim bakalım bizde denemediğimiz bişey kalmayacak bu gidişle
Hiç otlar hakkında bilgim yok benim burdan öğreniyorum işteBen bı ara 3 ay kullandım ama hayıt otuyla karıştırdım mix yapıp içtim Allah'tan bişey yapmadı Siz bana uymayın meğer aralarında en az 2 saat olması gerekiyormuş çok sonra öğrendim
İşte bende burdan öğrendim sonuç böyleydi ölmediğime dua etmeliyimHiç otlar hakkında bilgim yok benim burdan öğreniyorum işte
Eşimi aradım bende al diye bilmediğin şeyleri içiyosun ne duysan kullanıyosun diye kızıyoİşte bende burdan öğrendim sonuç böyleydi ölmediğime dua etmeliyim
Ajdkfkfkfk benimkide öyle bu ay ilaç icmicem diyorsun hergün yeni biseyle geliyorsun diye söyleniyordu en sonEşimi aradım bende al diye bilmediğin şeyleri içiyosun ne duysan kullanıyosun diye kızıyo
Bilmediğimiz şeyleri yiyip içerek ölcez diye korkuyolarAjdkfkfkfk benimkide öyle bu ay ilaç icmicem diyorsun hergün yeni biseyle geliyorsun diye söyleniyordu en son
Haksizda değillerBilmediğimiz şeyleri yiyip içerek ölcez diye korkuyolar
Aynen yumurtlama döneminde kullanma valla bu ay ben kullanmicam yeterince düşmüş bide böyle deneyelim bu ayAslanpençesi düşürüyordu dimi yanlış hatirlamamisim bende içeyim gerçi yumurtlama donemimdeyim ben alana kadar olan olmuş olacak
Cok doğruBilmediğimiz şeyleri yiyip içerek ölcez diye korkuyolar