Nimo erken gebelik testi silik çizgi

glsh_ing

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
102
17
Reglime 1-2 gün var. Yumurtlamanın üstünden 12. Gün. Test silik çıktı. Kuruma çizgisi değil hemen çıktı. Yalancı pozitif olabilir, tabi bu testi kullanan oldu mu ?

Eklentiler

• IMG_0026.jpeg
    IMG_0026.jpeg
    193,9 KB · Görüntüleme: 86
Reglime 1-2 gün var. Yumurtlamanın üstünden 12. Gün. Test silik çıktı. Kuruma çizgisi değil hemen çıktı. Yalancı pozitif olabilir, tabi bu testi kullanan oldu mu ?
Ya sonucun ne oldu aynı testi 3 kez yaptım 3 ü de silik çıktı . Başka marka yaptım negatif.sizde sonuç ne

Kusura bakma geç gördüm. Negatifti.
Bu teste asla güvenmiyorum bilmiyorum ama sanırım yalancı pozitif çıkartıyor ki bu birkaç markada vs de görülmüş....3 tane yaptım üçünde de aynı silik çizgi ve arka arkaya günlerde yapmıştım... insanların duyguları ile oynamaya birebir bir test diye düşünüyorum bence

Bu teste asla güvenmiyorum bilmiyorum ama sanırım yalancı pozitif çıkartıyor ki bu birkaç markada vs de görülmüş....3 tane yaptım üçünde de aynı silik çizgi ve arka arkaya günlerde yapmıştım... insanların duyguları ile oynamaya birebir bir test diye düşünüyorum bence
Bende geçen ay 5 gün gecikmeyle erken gebelik testinde bariz ikinci çizgiyi gördüm akşamına adet oldum inan verdiğim paraya üzüldüm böyle olmamalı evet

İnan bende verdiğim paraya üzüldüm çünkü kaset test gibi öyle ucuz bir şey de değil... Birde 3 tane aldım salak gibi gidip...

Benim de 13 gün var silik cikti gecen ay daha belirgindi kan verdim negatif 5 gün vardı 2 gün geciktim adet oldum şuan da cizgi var yalanci poztif çok maalesef

X