Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıplak gözle görünüyor aslında. Siz bu marka testi kullandınız mı daha önceBen mi goremiyorum cizgiyi
Markayi duymadim hic canimÇıplak gözle görünüyor aslında. Siz bu marka testi kullandınız mı daha önce
Çizgi var görünüyor ama başka testle de deneyin koyulaşma varmı diyeTekrar ekledim
Tamam denemez miyim çok teşekkür ederim.Çizgi var görünüyor ama başka testle de deneyin koyulaşma varmı diye
Ya sonucun ne oldu aynı testi 3 kez yaptım 3 ü de silik çıktı . Başka marka yaptım negatif.sizde sonuç neReglime 1-2 gün var. Yumurtlamanın üstünden 12. Gün. Test silik çıktı. Kuruma çizgisi değil hemen çıktı. Yalancı pozitif olabilir, tabi bu testi kullanan oldu mu ?
Kusura bakma geç gördüm. Negatifti.Ya sonucun ne oldu aynı testi 3 kez yaptım 3 ü de silik çıktı . Başka marka yaptım negatif.sizde sonuç ne
Benimde :) bu ay ovülasyon testi deneyeceğim umarım olurKusura bakma geç gördüm. Negatifti.
Kusura bakma geç gördüm. Negatifti.
Bu teste asla güvenmiyorum bilmiyorum ama sanırım yalancı pozitif çıkartıyor ki bu birkaç markada vs de görülmüş....3 tane yaptım üçünde de aynı silik çizgi ve arka arkaya günlerde yapmıştım... insanların duyguları ile oynamaya birebir bir test diye düşünüyorum benceçıkardı.
Bende geçen ay 5 gün gecikmeyle erken gebelik testinde bariz ikinci çizgiyi gördüm akşamına adet oldum inan verdiğim paraya üzüldüm böyle olmamalı evetBu teste asla güvenmiyorum bilmiyorum ama sanırım yalancı pozitif çıkartıyor ki bu birkaç markada vs de görülmüş....3 tane yaptım üçünde de aynı silik çizgi ve arka arkaya günlerde yapmıştım... insanların duyguları ile oynamaya birebir bir test diye düşünüyorum bence
Benim de 13 gün var silik cikti gecen ay daha belirgindi kan verdim negatif 5 gün vardı 2 gün geciktim adet oldum şuan da cizgi var yalanci poztif çok maalesefReglime 1-2 gün var. Yumurtlamanın üstünden 12. Gün. Test silik çıktı. Kuruma çizgisi değil hemen çıktı. Yalancı pozitif olabilir, tabi bu testi kullanan oldu mu ?