Nilpery diyor benimde topiğim olsun :) :) fal telekült herkonudan sohbetler edelimmm

tienenin dediği çok doru kahve bir araçtır o yüzden sekillere göre yorum yapan falcı faldan anlamaz yordugu sekillerin anlamları vardır kalıplardır o yüzden hep falcılara gittiğimizde hüsrana ugraruz tekerleme gibi sayıklar dururlar

Gece baktırınca ne oluyor bunu bilmiyorum ...

Ama zaten sende bir varlık yok muymuş ? Seanslarla mı çekiyorsunuz kendinize yoksa başından beri sende var mıydı anlayamadım.

Fiziken de ruhen de mahvedici etkileri olduğunu biliyorum bu olayların.

Ben de bi ara bu işlere merak sarmıştım. Hatta fincanla onları çağırma uygulaması vardı. Onu denemiştim. Hem çok kokuyordum hem de denemiştim buna rağmen. Yaşım küçüktü. 7 ya da 8 filan... Bir gece uyandım annemin kılığında bir varlık duvarda durmuş, yer çekimi yok, havada yani ve bana sinirli sinirli bakıyor. Kollarını da kavuşturmuştu birbirine. O gün korkudan titremiştim. Bana bir şey yapar diye yatağımdan da çıkamamıştım. Gerçi bu neydi tam olarak bilemiyorum. Çünkü bu tarz şeyler yaşayan insanlar var küçük yaşta aynen benim gibi. :s

Sonra da onlarla ilgili düşünmeyi bıraktım. Oturduğumuz ev de beni korkutuyordu gerçi. Belki evle ilgiliydi. Çünkü yeni eve taşınınca çok huzurlu uyurdum, asla korkmazdım.

Bir de yeni evde bi gün kardeşimle yatarken , (o zaman da küçüğüz) perdeyi çekmiştik işte. Sepet gibi bir şeyin gölgesi sallanıp duruyordu. Perdeye vuruyordu bu da. Biz de dedik ki herhalde üstteki komşu sepet sallıyor aşağı. Ama çok uzun süre devam edince kalkıp baktım ben, perdeyi açtım; hiçbir şey yoktu. Hiç korkmadık tabi ki ama perdeyi kapatınca bir daha geldi o gölge. Sonra ben tekrar baktım yine bir şey yok. :s Bu da değişikti. Sence ne olabilir ?

Bu arada annemin kılığında gördüğüm şeyi bu yıl malesef rüyalarımda da dönem dönem gördüm. Bana çok sinirli bakıyor ve beni korkutuyordu. Bir ara uyuyamaz olmuştum. Hep annem olarak geliyordu. Sonra dualarla kurtuldum. Ama bi hafta kadar önce yine gördüm malesef. Aklıma takınca görüyorum sanırım. Çok kötü bir şey.

Bence de dejavu dediğimiz şey aslında ruhumuzun yaptığı gezintilerden ortaya çıkan bir his.

annenin kılığında gördüğün şey cin. :)
benim arkadaşımın basından cok geciyor yazları istanbul dısına ananesinin yanına gidiyor dayılarıyla teyzeleriyle tabi kendi aileside..Mesela teyzesini gecenin bir vaktinde komsu evin balkonunda görmüs teyze napıyosun orda diye bağırmıs kadn takmamıs bile onları alakasız bir yerde teyzesi ve garip olan teyzesi o saatte odasında uyuyormus saçlarını sarkıtıyordu balkondan aşağı doğru demisti o evde garip garip sesler geliyormus zaten oldukları köyde garip bir yermiş korkunc :18:

Evet üç harfli tabi ki. Ama çok yaşayan varmış küçükken, bazıları başka şeyler diyor, bilemiyorum.
En azından yalnız değilmişim. Oldu ve bitti çok şükür.
Uzak durmak lazım böyle şeylerden.

Senin anlattığın tarzda da çok şey var. Gündüz vakti bile yaşanıyor. Çok fena. (
Ve bulunulan yerle de ilgili cidden. :/

o gördüğün kişi evin sahibidir ruheni boyutta cezayirde öle derler ... kendilerine ait görürler evi eger oturanları sevmezler ise zarar verirler bazılarıda zararsız olur.benim annemin büyük dayısı imam hocadır arastırmayı sever .kendi evlerindede var bana anlatmışlardı böle böle yengemin kılıgına giriyormuş bütün ev ahalisine görünmüş ben ogece oaradakalamdım korktum :) korunmak lazım dualar ve yattıgın yere tuz koyabilrisin tuz saflıktır. kabus fln görmessin :)
ayrıca sorularsormuşsun üç harfli annemni veefatından beri hep benleydi ben öle süphe ediyorum artık pek fazla kabuslarımda yok ama temasa geçtiğimizde yardımcımız olan harun var onunla sohbetler ediyoruz fikir alıyoruz dünyevi selere yönelik annemi soruyorum ona bu üç harfli uhud savasında savasmış bir yardımcıymış müslümanmış bize öle dedi çok güzel dini sohbetler ediyoruz ...

Ben hiç öyle ev sahibidir diye düşünmemiştim. Bildiğim iyi oldu.
Duaları okuyorum korunmak için. Onlar iyi geliyor.

Hmm anladım. Ürkünçmüş. :/ Demek ki senin çok güçlü bir enerjin var ki kaldırabiliyorsun onunla temas kurmayı.
Herkes bunu yapamaz. Ağır gelir insanın ruhuna.

nilpery haruna sorsana bizim tienenin iş nolcakmıs diye DDD

Azıcık ucundan yorumlarsanız çok sevinirim kızlar, bana yorumlayan için ben de elimden geldiğince yorum yaparım :)) Fotoğraflarım net zaten, göz yormaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…