- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
- Konu Sahibi kunfeyekun75
ücretle bakmıyor ama herkese telefonunu veremem sonra hat değiştiriyor
anacım o zaman niye söyleyip heveslendiriyon bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ücretle bakmıyor ama herkese telefonunu veremem sonra hat değiştiriyor
anacım o zaman niye söyleyip heveslendiriyon bizi
:) buraya yazmam telefonunu dedim özel mesajda yazamıyorum yeni üyeyim :) başka bir yol bulmak lazım telefonunu vermem için
Tel den bakiyor canimcim, bulabilirsen tabii....  cok yogun, bide oyle herkesi kabul etmiyor, anliyor insanlardan anladigim, tuhaf bir kadin anliyacagin... Degisik biri... :18:
Sekerim, rica etsem iletisim bilgilerini gonderebilir misin? Kimdir bu hatun?
özel mesaj atamıyorumSekerim, rica etsem iletisim bilgilerini gonderebilir misin? Kimdir bu hatun?
hee, o zaman sabırla senin 50 yorum atmanı bekleyeceğiz diğer türlü zor gibi :)
özel mesaj atamıyorum
mail adresini özelden yazarsan sana atabilirim
Daha once de dediğim gibi ozan bu genç yaşına rağmen harika bakıyor onun haricinde bu tür işlemlerin her türlüsünden anlıyor ve baya marifetli, artı kadınlara karşı çok nazik ve hep abla diye hitap etmesi saygısı onu vazgeçilmeZ kılıyor ki sadece el yAzından ve avuç içi görüntünden bu kadar şey bulması cidden çok iyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bendeki numarası kapalı ama facei www.facebook.com/ozan.kok.55
Her işleme göre değişiyor, fal baktırırsanız ayrı eski sevgiliyi döndürmek istiyorsanız ayrı. Hepsini denedim :))
Abimi nişanlısı terk etmişti naptysak olmamıştı ozan onu da başardı şeytan kulağına kurşun her şey super