- 1 Temmuz 2012
- 377
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de var o durum ..
felaket tellalı gibiyim ..
olumlu düşünemiyorum.. bunlar hakkında kitaplar okudum ama değiştiremedim kendimi..
olumsuzu düşünürüm ve düşündüğüm de başıma gelir ..
meta secret kitaplarını okudum, nray sayarı yı okudum.. Ondan sonra da okumayı bıraktım çünkü hepsi aynı şeyden bahsediyor sanki..
Ben olumlama yaparken söylediklerime kendim bile inanmıyorum ki. İnanarak söylemek gerekli diye biliyorum çünküü..
meta secret kitaplarını okudum, nray sayarı yı okudum.. Ondan sonra da okumayı bıraktım çünkü hepsi aynı şeyden bahsediyor sanki..
Ben olumlama yaparken söylediklerime kendim bile inanmıyorum ki. İnanarak söylemek gerekli diye biliyorum çünküü..
Onlar çok yüzeysel kitaplar. Onlardan bi cacık olmaz zaten. İşin özünü kavramak için Aykut Oğut derim başka da bir şey demem.
Önce "öz"ü kavraman lazım. Yoksa olumlama yapmak falan hikaye zaten. Hiçbir anlamı olmaz.
Evet inanarak söylemen lazım. Hissetmezsen istediğin kadar olumlama yap olmaz.
peki sen bu olumlama olayını yapabiliyor musun hayatında etkili mi şuan ?
Olumlama değil ki mesele. Dediğim gibi özünü kavramak lazım. Kısaca anlatamam.
Taa çocukluğuna inip bir şeyleri anlaman ve değiştirmen gerekiyor. Bunlar kitapta var.
Benim hayatımda her zaman vizyonladığım, hissettiğim, şüphesiz inandığım şeyler gerçekleşmiştir zaten.
Hepimizin öyle.
Ama genel olarak kötüyü çekiyor insanlar. O sorundan kurtulmak için bu işi detaylarıyla bilmek lazım.
ben de bu tarz şeyler istiyorum ama ailemleyim tütsü filan nasıl olur bilmiyorum :26:
ben de reiki hakkında internetten okuduğum kadar biliyorum ..
detaylı bir bilgim yok:26:
o yaşadığın olayı ben de merak ettim bak
böyle anlatsam deli dersiniz bana gitmediğim psikolog psikiyatri kalmadı yurt dışında çözüldü falcının evine gittik teyzemle aynı korku filmelrindeki gibi bir evdi :) oradakı kadın korkup laçtı bbenden anşam veremedim çıldırdı böyle nasıl bagırıyorr kadın boyuntuya vermedi ertesi sabah kursunlar döküldü dualar okundu derken bende düzelme oldu böyle üç harfli bir sey sürekli benlemiş beni koruyormuş fln derken nişanlımla tanıştım onunda ilgisi var korkumu yenmek için seanslar yaptık inanılmaz seler söledi üç harfli bana :) sohbetler ettik aramice yanımızda namaz kıldı fln garip doğaüstü seler gibi gelebilir size ama yeni atlatıorum birazcık cesaretim olsa medyumluk yapmayı ya da daaha çok antreman yapıp geliştirmek isterdim kendimi ama cesaretim yok :)
böyle anlatsam deli dersiniz bana gitmediğim psikolog psikiyatri kalmadı yurt dışında çözüldü falcının evine gittik teyzemle aynı korku filmelrindeki gibi bir evdi :) oradakı kadın korkup laçtı bbenden anşam veremedim çıldırdı böyle nasıl bagırıyorr kadın boyuntuya vermedi ertesi sabah kursunlar döküldü dualar okundu derken bende düzelme oldu böyle üç harfli bir sey sürekli benlemiş beni koruyormuş fln derken nişanlımla tanıştım onunda ilgisi var korkumu yenmek için seanslar yaptık inanılmaz seler söledi üç harfli bana :) sohbetler ettik aramice yanımızda namaz kıldı fln garip doğaüstü seler gibi gelebilir size ama yeni atlatıorum birazcık cesaretim olsa medyumluk yapmayı ya da daaha çok antreman yapıp geliştirmek isterdim kendimi ama cesaretim yok :)
Hmmm... Ben bi ara üç harflilerle teması olan bir adama gelecekle alakalı bir soru sormuştum.
Olmaz o iş demişti. Ama oldu.
Halbuki 3 harflisi var diye kesin doğru bir şey söyler sanmıştım.
Rahatsızlık vermiyor mu sana peki ? Çok fena. Tırstım ben.
Yani üç harfli bi varlıkla temas halinde misin hala ? Onunla konuşuyorsun vs. ?
uzun zamandır nişanlımla seans yapmıoruz bir arkadasımız daha var altıncı hisleri ve çakraları acık olan genelde üçümüz toplandıgımızda yapıorduk çünkü böyle selerin sakası olmaz tehlikeli fiziken ve ruhsal acıdan etkileri var tavsiye etmem kimseye çünkü bir defasında trafolar patladı kapı çaldı duymadık resmen kusatıldık bedenime dokunuldu kızarıklıklar oluştu. o günden sonra nişanlım usta bu konudlarda onun sayesinde geri yolladık bazen iyi huyluları gelmiyor bafomet denieln varlıgın usaklarıda düşebiliyor auraya ... su sıralar yoga ve tarota yöneldim ayrıca kızlar benden size tavsiye gece geç saatlerde fal meraklıları kahve falı bakmayın baktırmayın ya da tarot unuzu başkasına emanet vermeyin bu tarz seler kişiye özeldir ...
Hmmm... Ben bi ara üç harflilerle teması olan bir adama gelecekle alakalı bir soru sormuştum.
Olmaz o iş demişti. Ama oldu.
Halbuki 3 harflisi var diye kesin doğru bir şey söyler sanmıştım.
Rahatsızlık vermiyor mu sana peki ? Çok fena. Tırstım ben.