Fal Meraklıları Buraya!

fatima siteye geleli 1 ay bile olmamıştır hesabını sen yap gülüm :) faldan verim bekliyorsan iki fal arasında biraz zaman verilmesi kanaatindeyim, ya da falcının dediği tarihi bekle çıkmazsa tekrar yolla çıkmadı de mesela neden de ? aradan biraz zaman geçsin durum kontrolü yap misal dimi ? sık aralıklarda yollayıp değişiklik beklemek biraz değişik yani :KK70:

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. aradan süre geçip ardından kopyalayıp yapıştırıyor sanmıştım şekerim. öyle yapan da çok fazla falcı var. inşallah bugün gönderir yorumunu

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. aradan süre geçip ardından kopyalayıp yapıştırıyor sanmıştım şekerim. öyle yapan da çok fazla falcı var. inşallah bugün gönderir yorumunu

yok yok inşallah pişman olmayacaksın ona baktırdığın için :) sorun olursa duvardan ya da chatten de yorumluyor üstelik, daha ne yapsın kadın :)

hadi ben de merakla bekliyorum düşüncelerini :)

canım falım yorumlandı ve gerçekten söylemediğim şeyleri dahi bildi, nokta atışları vardı. yani çok şaşırdım gerçekten 3 tl için çok iyi bir faldı. kesinlikle hisleri var boş değil. oldukça beğendim çok teşekkürler şekerim :21:

canım falım yorumlandı ve gerçekten söylemediğim şeyleri dahi bildi, nokta atışları vardı. yani çok şaşırdım gerçekten 3 tl için çok iyi bir faldı. kesinlikle hisleri var boş değil. oldukça beğendim çok teşekkürler şekerim :21:

önce Allah'a sonra Fatimaya teşekkür ederim beni yanıltmadıkları için :) malum burda insanlarda reklam korkusu var, ben yalnızca ilk kez böyle derinlemesine bir yorum aldığım için bangır bangır fatima dedim çünkü ben de dahil bir çoğumuz ister istemez fallardan umutlanıyor ve bekliyoruz bu yüzden işin erbabını bulmuşken hepimiz faydalanalım istiyorum .. beğenmene çok çok sevindim canım :)

önce Allah'a sonra Fatimaya teşekkür ederim beni yanıltmadıkları için :) malum burda insanlarda reklam korkusu var, ben yalnızca ilk kez böyle derinlemesine bir yorum aldığım için bangır bangır fatima dedim çünkü ben de dahil bir çoğumuz ister istemez fallardan umutlanıyor ve bekliyoruz bu yüzden işin erbabını bulmuşken hepimiz faydalanalım istiyorum .. beğenmene çok çok sevindim canım :)

Yani ben de ümitsizdim biraz, boyle beklemiyordum ama cidden cok sasirdim. Denenmeli bence de, falcilardan bu denli yakinirken gozden kacirmamak lazim boylelerinini de. :) uyku vakti benim icin, iyi geceler sekerim

canım bu bahsettiğin falcıya ulaşma şansımız var mı ? en azından bilinen 3 kişiden 2'yi tutturmuş :)

Canim, yolladim ozelden. Kadin cok cok iyi de bi turlu ulasilmiyor, birde ulastin diyelim ikini fala bakmiyor hemen. Bana soyledikleri oldi bir soyledigi cikmadi. Soyledigi hersey oldi diyebilirim. Bitaz nazli o kadar, bide ulasmasi pek bir zor... Boyle bisey...:KK1:

Canim, yolladim ozelden. Kadin cok cok iyi de bi turlu ulasilmiyor, birde ulastin diyelim ikini fala bakmiyor hemen. Bana soyledikleri oldi bir soyledigi cikmadi. Soyledigi hersey oldi diyebilirim. Bitaz nazli o kadar, bide ulasmasi pek bir zor... Boyle bisey...:KK1:

canım çok teşekkür ederim yanlışlıkla boş mesaj atmışım sana 5 dk'nın dolması gerekiyor :KK43: netten de bakıyor mu peki ?

canım çok teşekkür ederim yanlışlıkla boş mesaj atmışım sana 5 dk'nın dolması gerekiyor :KK43: netten de bakıyor mu peki ?

Tel den bakiyor canimcim, bulabilirsen tabii....  cok yogun, bide oyle herkesi kabul etmiyor, anliyor insanlardan anladigim, tuhaf bir kadin anliyacagin... Degisik biri... :18:

menekşe noldu en son bı kadına fal baktırmıstın o kadının soyledıklerı cıktımı sana?

Cikti cikti, bazilari cikmadi bitanem de, cok nazli bi kadin. Bulmak zaten cok zor, bide tuhaf bi kadin, goruyormu nedir anlamadimki!

Degisik bi insan, cok da yogun anladigim... Boyle iste! Aylardir biliyorum daha 4 falima bakacak, bak desen de bakmiyor degisik bi kadin dedim ya... Ulasmak zor, fal bakyirmak zor boyle yani...:KK17::KK3:

benimde öle telefondan baktırdığım bir kişi var güzelde bakıyor telefon yazmak yasak olduğu için yazamıyorum yeni üye olduğum için özel mesajda atamam kısa ve öz bakıyor nokta atşı yapıyor

benimde öle telefondan baktırdığım bir kişi var güzelde bakıyor telefon yazmak yasak olduğu için yazamıyorum yeni üye olduğum için özel mesajda atamam kısa ve öz bakıyor nokta atşı yapıyor

ücreti nedir ve ödemeyi nasıl yapıyorsunuz ? bir de gelecek tahminleri tuttu mu ?

X