topigin hayirli olsun tam cikiyordumda telekült ne demek :26:
kuzum suan gördüm saol :) Telekült gücü nedir? Gerçek bir zihinsel telapatidir. Belkide farkında olmadığınız halde sahip olduğunuz bir güçtür.Bu amacımız ne olursa olsun zenginlik aşk yada başarı kolayca , sessizce haberiniz bile olmadan onu gerçekleştirebilme yeteneğinizdir! yani psişik yeteneklerimizdir :) metafizik garip olaylar ninelerimizin anlattıkları olaylar bunlar hakkındabeyin fırtınası yapalım
Ben çekim yasasıyla ilgileniyorum.
Telekült de düşünce gücüne dayalı ama başkalarının düşüncelerine de etki etme olayı var içinde anladığım kadarıyla.. :44:
Sen bunu başarabiliyor musun nilpery? [/QUOTE
bir kitap geçmişti elime mavi kapaklı lisede pskoloji hocam almıştı benden ordakı bir çok aktiviteyi yapıordumaynalı bir deneyimim oldu sonra fal baktıgımı ve rüyalarıma hakim olabildiğimi gördüm basımdan ilginç olaylar geçti ve o kitabı yerinde ve zamanında budlum ilginç bir dünya daha var :) :) yogayla metafizik aynı orantıda iyi bir telekült için boş bir beyne ihtiyacımız var ara ara yazıcam size bendekı sırrı kabuslu gecelerimi çözmek için cezayire gittiğimde bir falcıya gitmiştim kadın sana fal bakmam dedi ertesi gün geldi bana fal baktı çok ilginç seler yasadım tienen bilir forumdan
bende geldim nilcim ayrıntısıyla öğrenmek istiyorum telekültü
kızlar ben de geldim yanız bilgim yok bu konularda ..
ben de çok merak ediyorum..
reiki tarzında şeyler mi acaba
bir kitap geçmişti elime mavi kapaklı lisede pskoloji hocam almıştı benden ordakı bir çok aktiviteyi yapıordumaynalı bir deneyimim oldu sonra fal baktıgımı ve rüyalarıma hakim olabildiğimi gördüm basımdan ilginç olaylar geçti ve o kitabı yerinde ve zamanında budlum ilginç bir dünya daha var :) :) yogayla metafizik aynı orantıda iyi bir telekült için boş bir beyne ihtiyacımız var ara ara yazıcam size bendekı sırrı kabuslu gecelerimi çözmek için cezayire gittiğimde bir falcıya gitmiştim kadın sana fal bakmam dedi ertesi gün geldi bana fal baktı çok ilginç seler yasadım tienen bilir forumdan
telekültü bilmiyorum ama olumsuz olayları üzerime çekebilme yeteneğim olduğuna inanmaya başladım malesef..
evet böyle ama çok uğraşmama rağmet bu özelliğimi değiştiremedim malesef.
Aykut Oğut'un kitaplarını okursan değişirsin.
Bir yerde yanlış yapıyorsundur. Ondan olmuyordur.