🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Nilo bu kitabın bende çok büyük bir önemi var ya resmen aşk kitap çok faydası oldu bana umarım ki sanada olur afiyetler beybi
Teşekkür ederim yaa maşallah senin adına sevindim etkilerini gördün öyle anladım değil mi? Bu ara enerji, çekim gücü bunlar oldukça ilgimi çekiyor evrende var olduklarına çok inanmaya başladım.

Her ne kadar kendimi olgunlaşmış bir birey gibi görsem de ruhumun ücra köşelerinde biraz çocukluk mevcut fotoğraftaki şekerdir efenim düğmeye basınca da dönüyor

Teşekkür ederim yaa maşallah senin adına sevindim etkilerini gördün öyle anladım değil mi? Bu ara enerji, çekim gücü bunlar oldukça ilgimi çekiyor evrende var olduklarına çok inanmaya başladım.
Evet olumlamaya enerjiye akıldan geçen her şeyin etkisine inanıyorum yani bu kitap beni adam eden bir kitap biraz zaman geçince tekrar okuduğum bir kitap çok seviyorum

Evet olumlamaya enerjiye akıldan geçen her şeyin etkisine inanıyorum yani bu kitap beni adam eden bir kitap biraz zaman geçince tekrar okuduğum bir kitap çok seviyorum
Ben de kitaplığımın demirbaşları arasına koyacağım oldukça etkiledi olumlama, enerji ile ilgili başka kitap önerin var mı?

Ben de kitaplığımın demirbaşları arasına koyacağım oldukça etkiledi olumlama, enerji ile ilgili başka kitap önerin var mı?
Ben klasikleri okurum hep biraz bocalama dönemimde bir arkadaş önerdi bana bu kitabı aşkım tamamen fayda sağladığı için bana yetti Doğan Cüceloğlu okumaya niyetlendim ama o kadar pozitif olmak gerekiyor ki hiç kafam almadı yarıda bıraktım

Ben de klasikleri okuyorum ama mesela Karamazov Kardeşleri okumaya başlamıştım kitabı yarıladım ama sevemedim bıraktım hepsi de güzel değil sanki ya da bana mı öyle geldi bilemiyorum.

Ben de klasikleri okuyorum ama mesela Karamazov Kardeşleri okumaya başlamıştım kitabı yarıladım ama sevemedim bıraktım hepsi de güzel değil sanki ya da bana mı öyle geldi bilemiyorum.
Bende öyle bir kaç kitabı yarıda bırakmak zorunda kaldım maalesef ama bu kitap harika bir kitap yani nasıl anlatsam hayatımı değiştiren bir kitap o kadar yeri önemli, üstüne bir kitap tanımadım okudum ama hep yarıda bıraktım

Evet ben de çok beğendim şuan bir arkadaşım Bülent Demircioğlu’nu önerdi o da enerji ile alakalı sıraya koydum onu da tabii Rezonans Kanunu şuan çok satanlar arasında dün storymde paylaştım hep sordular kitabı beğendin mi diye

Öneren arkadaşıma çok minnettarım o kadar kitap okuyorum ama bu kitapla karşılaşamayabilirdim sende de çok değişiklikler olacak günlüğünü takip edeceğim bitince üzerine konuşmak isterim

1 saat araba kullanmış halimle şuanki adım sayım 9800 leri buldu pertim çıktı şuan yatıyorum.Pazar alışverişimi de aradan çıkardım yerleştirmedim bile dolabın raflarını yıkayıp da yerleştirmem lazım daha kızımı okuldan almaya gideceğim. Vitamin takviyesi alsam iyi olacak.

Eklentiler

• 1000038601.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 5
Pazardan aldıklarım ;

Peynir 165 TL
1 kg salatalık 50 TL
Yumurta 75 TL
Patates 2 kg 40 TL
Kelem karnıbahar ikisi 65 TL
Havuç 1 kg 30 TL
Portakal mandalina kilosu 40 TL'den+muz 170 TL
Kivi yarım kilo 20 TL
Turşuluk domates kilosu 25 TL'den 35 TL
Limon file 15 TL

Toplam 665 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…