- 23 Ocak 2016
- 32.770
- 49.165
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.901
Nilo bu kitabın bende çok büyük bir önemi var ya resmen aşk kitap çok faydası oldu bana umarım ki sanada olur afiyetler beybi
Teşekkür ederimNilo bu kitabın bende çok büyük bir önemi var ya resmen aşk kitap çok faydası oldu bana umarım ki sanada olur afiyetler beybi
Evet olumlamaya enerjiye akıldan geçen her şeyin etkisine inanıyorum yani bu kitap beni adam eden bir kitap biraz zaman geçince tekrar okuduğum bir kitap çok seviyorumTeşekkür ederimyaa maşallah senin adına sevindim etkilerini gördün öyle anladım değil mi? Bu ara enerji, çekim gücü bunlar oldukça ilgimi çekiyor evrende var olduklarına çok inanmaya başladım.
Ben de kitaplığımın demirbaşları arasına koyacağım oldukça etkiledi olumlama, enerji ile ilgili başka kitap önerin var mı?Evet olumlamaya enerjiye akıldan geçen her şeyin etkisine inanıyorum yani bu kitap beni adam eden bir kitap biraz zaman geçince tekrar okuduğum bir kitap çok seviyorum
Ben klasikleri okurum hep biraz bocalama dönemimde bir arkadaş önerdi bana bu kitabı aşkım tamamen fayda sağladığı için bana yetti Doğan Cüceloğlu okumaya niyetlendim ama o kadar pozitif olmak gerekiyor ki hiç kafam almadı yarıda bıraktımBen de kitaplığımın demirbaşları arasına koyacağım oldukça etkiledi olumlama, enerji ile ilgili başka kitap önerin var mı?
Ben de klasikleri okuyorum ama mesela Karamazov Kardeşleri okumaya başlamıştım kitabı yarıladım ama sevemedim bıraktım hepsi de güzel değil sanki ya da bana mı öyle geldi bilemiyorum.Ben klasikleri okurum hep biraz bocalama dönemimde bir arkadaş önerdi bana bu kitabı aşkım tamamen fayda sağladığı için bana yetti Doğan Cüceloğlu okumaya niyetlendim ama o kadar pozitif olmak gerekiyor ki hiç kafam almadı yarıda bıraktım
Bende öyle bir kaç kitabı yarıda bırakmak zorunda kaldım maalesef ama bu kitap harika bir kitap yani nasıl anlatsam hayatımı değiştiren bir kitap o kadar yeri önemli, üstüne bir kitap tanımadım okudum ama hep yarıda bıraktımBen de klasikleri okuyorum ama mesela Karamazov Kardeşleri okumaya başlamıştım kitabı yarıladım ama sevemedim bıraktım hepsi de güzel değil sanki ya da bana mı öyle geldi bilemiyorum.
Evet ben de çok beğendim şuan bir arkadaşım Bülent Demircioğlu’nu önerdi o da enerji ile alakalı sıraya koydum onu da tabii Rezonans Kanunu şuan çok satanlar arasında dün storymde paylaştım hep sordular kitabı beğendin mi diyeBende öyle bir kaç kitabı yarıda bırakmak zorunda kaldım maalesef ama bu kitap harika bir kitap yani nasıl anlatsam hayatımı değiştiren bir kitap o kadar yeri önemli, üstüne bir kitap tanımadım okudum ama hep yarıda bıraktım
Öneren arkadaşıma çok minnettarım o kadar kitap okuyorum ama bu kitapla karşılaşamayabilirdimEvet ben de çok beğendim şuan bir arkadaşım Bülent Demircioğlu’nu önerdi o da enerji ile alakalı sıraya koydum onu da tabii Rezonans Kanunu şuan çok satanlar arasında dün storymde paylaştım hep sordular kitabı beğendin mi diye
Tamamdır beni de heyecanlandırdınÖneren arkadaşıma çok minnettarım o kadar kitap okuyorum ama bu kitapla karşılaşamayabilirdimsende de çok değişiklikler olacak günlüğünü takip edeceğim bitince üzerine konuşmak isterim
Hızlı hızlı okuma idrak ederek sakin kafayla altını çize çizeTamamdır beni de heyecanlandırdınyarıdayım şuan
Kitaplarımın altını çizmemHızlı hızlı okuma idrak ederek sakin kafayla altını çize çize