🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bu tarafın bir de arka kısmı var berbat bir trafik öyle böyle değil gittiğime değdi mi kütüphaneye de girdim kitaplar aldım kitaplar için daha çok mutlu oldum

Akşam eğlence var o mekanda ama ne işim var eğlencede evde kaç makine çamaşır beni bekliyor yarın sabah kahvaltıya misafirlerim var ev süpürülecek silinecek

Bunca koşturmaca arasında kızımın cimnastiğini de aradan çıkardık.

Eklentiler

• 1000039012.jpg
    183,4 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000039013.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 14
Video atılmıyor güzel bir video çekmiştimekran fotoğrafı aldım. Mesai başladı hamaratı çalıştırıp yattım. Kurutma makinesi iyi hoş da hele böyle yağmurlu soğuk günlerde ama böyle hava olmasa ve hemen kurutulması gereken bir kıyafet olmasa pek kullanmam çünkü belli periyotlarla makineyi temizlemen gerekiyor tüyleri bir hazneye topluyor orayı birkaç çalıştırmada boşaltman lazım (yastık içi baya çıkar)alttaki su tankını düzenli boşaltacaksın ki boşaltmazsan dolarsa makine asla kurutmaz bir bölüm daha var onu da kullanım sıklığına bağlı arada çeşmeye tutman lazım ki araya tüyler girdiyse çıksın. Şimdi bunu okuyan kişi makinayı alacaksa da almaz gibi düşünülse de her kadının elinin altında olması gereken makinelerden biri ilk aldığımda neden biz bunu daha önce almamışız demiştim amann çamaşır asmak da ayrı bir terapi şekli yani onu makine yapsın bunu makine yapsın ne yani totomuzu yayıp oturucaz mı bu günlerde arada elde birkaç çamaşır yıkıyorum Kadir Ezildi paylaşımlarında görmüştüm öyle güzel bir şeymiş ki o suyla oynamak sabuna dokunmak gerçekten bir dere kenarına oturup çamşır çitelemediğim kaldı sabahın bu saatinde bu kadar gevezelik yeter çocuk birazdan kalkacak "anne ben acıktım kahvaltı yapalım" "kızım bugün tatil biraz daha uyusaydık ya yavrucuğum"

Ben biraz şekerleme yapayım şimdi bakalım

Uludağ'a güzel kar yağmış bu siteden kameralara bakıyorum pistler açılır çünkü 30 cm geçmiş kar anca bakıyoruz işte gitmek ne mümkün kar lastikleri de takıldı ama nerede malum iş yoğunluğu şehir merkezine de pek yağmıyor soğuğu düşüyor merkeze

Kızımı cimnastiğe bıraktım geldim çamaşır yıkamaya

Eşimin bugün çalışıyor olması dışında bir sorun yok hamdolsun

Eklentiler

• 1000039107.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 11
Sanki kadınlar erkeklerden daha mı çok yoruluyor ne?

Bugün 07.50'de kalktım kızımı okula götürdüm oradan anneme geçtim. Anneme hacı arkadaşları gelecekti toplam 15 kişiydik dün ikramlıkları ve temizliği iyi ki yapmışız dün gece yeğenim biraz fazla öksürmüş doktoruna götürdük geldik hanımefendi nezle olmuş eve dönünce misafirler akın etmeye başladı derken mutfak o kadar bulaşık makinaya diz derken biz pertingoakşam eve geldik kızımın dersleri de bitti işte çay demledim doldurmaya üşeniyorum kocam belki bir bardak doldurur bana da şuan günlük adım sayısı 10753 üstelik arabayla gittiğim hâlde bi ara kızımı okuldan almaya giderken ralli falan yapıyorum sandım

Bu havada ne gider bitki çayı gider rezene çayı yapacağım kendime Türk kahvemi içtim nasıl uyku çöktürüyor bugün hava çok kapalı sabah 8'de oda karanlıktı erken kalktığımız hâlde tam zamanında okula gidemedik okul kapısından girerken öğretmen zili çalıyordu kahvaltı yapmadan okula gitmesin diyorum çünkü beslenmeyi öylece eve geri getiriyor kahvaltı yapalım deyince de hanımefendi biraz yavaş yiyor bugün arabayla hızlıca gidelim dedik eee trafik herkesin acelesi var herkes sabırsız U dönüşü yapan kamyonete arkadaki araçlar dattttt bi müsaade yahu müsaade napsın adam biraz havalanıp da mı dönsün etrafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…