🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kızım evde olmadığına göre ağlayarak filmi izleyebilirim Onların dünyasını anlatan harika bir film rezene çayım ve battaniyeme sarılarak

Malzemeler eksik bir de mendil gerekiyor.

Son düzenleme:
"Mucize" filminden notlar

Biri aşağılık davrandığında, sen daha olgun davranmalısın.

Bir yeri sevmiyorsan olmak istediğin yeri hayal et.

Haklı ve nazik olmak zorunda kaldığın zaman, nazik olmayı seç.

Nazik olun; çünkü herkes zorlu bir savaşın içinde.

Son günlerde sağlıksız beslenmeyi ne kadar arttırdığım fotoğrafta biri bitince eşim ne çıbık bitti bu demesin diye çaktırmadan gidip aldığım da bitti

Eklentiler

• 1000039000.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 5
Kilo aldığımı tahmin ediyordum da bu kadar değil montumun biri pantolonumun biri dar gelmeye başlamıştı bugün diyete giriyorum 58.20 den buraya gelmişim arkası gelirdi.

Bugün pazardan aldık aldıklarım ;

Peynir 140 TL
Çeri domates 50 TL
2 kilo mandalina 80 TL
1 kilo portakal 35 TL
Yumurta 75 TL
Hamsi 200 TL
Sini 100 TL
Yarım kilo ıspanak 30 TL
2 demet taze soğan 30 TL

Toplam 740 TL

Bu saatte turşu kurdum özlemişiz sanırım çabucak bitirdik bu sene turşuyu pet şişelerde salatalık turşusu var ama karışık turşu geçen sene kurmadığım için fazlaca özlemişiz çerez gibi yendi.

Eklentiler

• 1000039487.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 2
Bugün diyeti bozmadım ufak kaçamaklarım oldu onları yazayım

Bir Eti puf
Bir çok prenses
Bir şekerli cappucino

Bugün arkadaşa kahve içmeye gittim kahve yanına bir şeyler koydu diyetteyim dedim ne diyeti yahu diyor geçen gün arkandan gördüm gayet iyisin diyor önlemi almak lazım eski halime dönüveririm.

Şuan açım umarım yarın diyetim bozulmaz görümceme gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…