- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.549
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.981
niloya camii ne kadar güzel. Buram buram tarih kokuyorBugün Bursa'daki Pazartesi Sosyete Pazarına gittim tadilat nedeniyle Yıldırım Bayezıt Caminin etrafına kurulmuş oraya kadar gitmişim camide de öğle namazımı eda ettim.
Evet canım Yıldırım Bayezıt'ın yattığı yer Yıldırım Külliyesiniloya camii ne kadar güzel. Buram buram tarih kokuyor
merhaba niloya :) nerelerde alışveriş yapıyorsun? ben de bursaya yeni taşındım pek mekanları bilmiyorum. ayrıca kombinlerini özelden atar mısın bana da fiir olsun, uzun zamandır alışveriş yapmadım eski kıyaftelerimden sıkıldım artıkEvett ben bugün mağazaya gittim birçok şey denedim peki ne aldım bir tane kardeşime tayt bir tane de kendime krem rengi deri tayt aldımhe bu mudur yani ayrıca sporu bıraktıktan sonra bolca karbonhidrat beslenince bir güzel 2.5 kilo ile bıngıldamışım çok sinirlendim her akşam spora başlıyorum nasıl bu kadar saldım kendimi anlamıyorum
Merhaba Millet mahallesinde Derya caddesine gittim bugün Yeşil Sport diye büyük bir mağaza her tarza uygun kıyafet var çok güzelmerhaba niloya :) nerelerde alışveriş yapıyorsun? ben de bursaya yeni taşındım pek mekanları bilmiyorum. ayrıca kombinlerini özelden atar mısın bana da fiir olsun, uzun zamandır alışveriş yapmadım eski kıyaftelerimden sıkıldım artık
Benim belli bir alışveriş yaptığım yer yok her yerden alışveriş yapıyorum genelde marka tercih ediyorum ama tarzını beğendiğim butiklerden de alıyorum.merhaba niloya :) nerelerde alışveriş yapıyorsun? ben de bursaya yeni taşındım pek mekanları bilmiyorum. ayrıca kombinlerini özelden atar mısın bana da fiir olsun, uzun zamandır alışveriş yapmadım eski kıyaftelerimden sıkıldım artık