- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.961
Bugün fellik fellik gezdim öyle yorgunum ki gelince bir de yorgunluktan şekerleme yaptım şuan tarhana çorbası yapıyorum yanına da salata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sobrası için böyle bir alışveril planlayabilirsin, öncelikle nasıl bir parça istediğine karar ver ve indirim takip etmein tavsiye ederi :) bursada nerelerden alışveriş yapyorsun daha çok?Bugün katıldığım eğitimimiz bitiyor diye ufak bir kutlama yapacağız. Açık büfe ikramlıkların olduğu küçük bir kutlama ardından seminere katılacağım. Şuan oturdum ne giyeceğim diye düşünüyorum kurtarıcı parçalar şip şak giyip çıkmak kolay oluyor ama çok da şık olmuyor dolabım dolu olduğu halde şuan kombin yapacak bir parça bulamadım.
Aslında alışveriş yapmamam daha uygun olur çünkü dolabım dolu genelde markalı ürünleri alırım.bundan sobrası için böyle bir alışveril planlayabilirsin, öncelikle nasıl bir parça istediğine karar ver ve indirim takip etmein tavsiye ederi :) bursada nerelerden alışveriş yapyorsun daha çok?
O zaman foto at istersen kombin düşünelim sanaAslında alışveriş yapmamam daha uygun olur çünkü dolabım dolu genelde markalı ürünleri alırım.
Yok ben kombin iyi yapıyorum bazen sadece uğraşmak istemiyorum sade giy çık yapasım geliyorO zaman foto at istersen kombin düşünelim sana