- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.561
Mikan cım Günaydın kurala uydum canım iyi ki birbirimize eşlik ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de uydum aynen devamMikan cım Günaydın kurala uydum canım iyi ki birbirimize eşlik ediyoruz
Gerçekten çok güzel birşey canım alışkanlık haline getirebiliriz inşallah canımBen de uydum aynen devam
Yaaa harikasınkızlar dün 50 sayfayı geçik kitap okudum. bana da gaz verdiniz.
Kitap bugün biter muhtemelen
valla yarış olmasa da her gün en az 1 sayfa okumak mantıklı bence.Yaaa harikasın
Birbirimizle yarış yaparak motive de ederiz birbirimizi hergün okuduğumuz sayfayı da yazalım teşvik ederiz hem 10 sayfa anca okudum dün ben canım
Doğru söylüyorsun haklısın canım en az 20 sayfa desekvalla yarış olmasa da her gün en az 1 sayfa okumak mantıklı bence.
çünkü her zaman 1 sayfadan fazla okunuyor.
Dün okuduğum sayfaları hesapladım 73 sayfa okumuşum.
bugün şimdiye kadar okuduğum 40 sayfa olmuş bile. Ve son 20 sayfam kaldı kitabı bitirmeme.
adım atmak başarmanın yarısı.
Ben kitabımı bitirdim, yeni kitaba başladımİşlerimi hallettim annemdeyim kızçem uyudu şimdi biraz dinlenme vakti
Yeni kitabının adı nedir?Ben kitabımı bitirdim, yeni kitaba başladım
Harikasın ben de çıkıcam şimdiMikan cım son 35 dk ben netimi kapatıyorum tlfla aranırsam konuşmak dışında elime almayacağım şuan bırakıyorum canım alışkanlık haline getireceğimiz günleri diliyorum hayırlı geceler
Selma'nın Gölgesi - Peyami SafaYeni kitabının adı nedir?
Roman daha hızlı ilerliyor bir de ilgi çekiciyse tamam yürür gider sayfalar tebrik ederim ben de 20 sayfa okudum dünSelma'nın Gölgesi - Peyami Safa
65 sayfa okudum dün.
Dün okuduğum sayfa sayısı 150 sayfa falan oldu. (benden beklenmeyecek hareketler. )
Canımcım kurala uydum hatta eşim balıkta iyi geceler mesajı atmış üstten gördüm ona cevap bile yazmadım alışkanlığa dönüştürebiliriz inşallah canım ya biraz zorluyor ama devamHarikasın ben de çıkıcam şimdi
Gelen mesajlara cevap verebilirsin bence inşallah alışkanlık haline gelir yapabiliriz bence. Telefona bakmadan uyuyunca uyku bile daha verimli oluyorCanımcım kurala uydum hatta eşim balıkta iyi geceler mesajı atmış üstten gördüm ona cevap bile yazmadım alışkanlığa dönüştürebiliriz inşallah canım ya biraz zorluyor ama devam